FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Yani.Sonuc olarak konsol'a doneceksek benim gorusum soyle:

Bugun gelismis ulkelerde neredeyse her evde bir HDTV var.Notebook satislari ise Desktop PC satislarinin cok cok uzerinde ve bildigimiz uzere en iyi notebook bile isinma problemleri yuzunden oyun oynamaya elverisli degil.Korsan ise polisin ciddi anlamda takibine ugruyor,cocuklarinin bilerek ya da bilmeyerek bu icerikleri indirip ailelerini buyuk tazminat odemeye mahkum ettigi haberleri cok fazla.Her 2-3 yilda bir notebook almak yerine insanlar konsol almayi tercih ediyor bu yuzden.Turkiye'de sartlar yuzunden boyle degil elbet.Ama bu da kabul edilmesi gereken bir gercek.Bir PC herseyi yapabilir elbet ama Avrupa ve Amerika'da artik PC'ler oyun oynama araci olmaktan cikti :)

Görev yöneticisinden fifaya öncelik verip takılmadan oynuyorum.Oyun güzel ama pesteki oynanış tadını halen alamıyorum.Gene de iki oyunu da oynarım bu yıl.Ama bu yüzler ne kadar kötüdür arkadaş.Sabri falan alakası yok gerçeği ile.Misimovic bildiğin Behlüle benzemiş :D yüzlere özenmiyorlar.

Ulan bu oyunda transfer yok mu ya :D

Cimboma bir orta saha takviyesi yapmak lazım :D

Aksama evdeyim, eger FIFA11 hakkinda merak edilen birsey varsa aksama yardimci olmaya calisirim. En cokta Galatasaray hakkinda yardimci olabilirim :D Aksama görüsmek üzere :)

Ayrica bolca SS yüklemeye calisirim :)

beyler galatasaraylı oyuncuların güçleri nasıl?

misimoviç falan güçleri kaç? :)

okul yüzünden adam gibi indiremedim ya oyunu bu gidişle pazar günü anca oynarım :D:D

Beyler oyun çok takılıyor çözümü var mı ? :o

Sistemin nedir?

Tek link yokmu ? Tek link varsa atıverin denemek amaçlı indireyim.

Yani.Sonuc olarak konsol'a doneceksek benim gorusum soyle:

Bugun gelismis ulkelerde neredeyse her evde bir HDTV var.Notebook satislari ise Desktop PC satislarinin cok cok uzerinde ve bildigimiz uzere en iyi notebook bile isinma problemleri yuzunden oyun oynamaya elverisli degil.Korsan ise polisin ciddi anlamda takibine ugruyor,cocuklarinin bilerek ya da bilmeyerek bu icerikleri indirip ailelerini buyuk tazminat odemeye mahkum ettigi haberleri cok fazla.Her 2-3 yilda bir notebook almak yerine insanlar konsol almayi tercih ediyor bu yuzden.Turkiye'de sartlar yuzunden boyle degil elbet.Ama bu da kabul edilmesi gereken bir gercek.Bir PC herseyi yapabilir elbet ama Avrupa ve Amerika'da artik PC'ler oyun oynama araci olmaktan cikti :)

Hayat Amerikalılara güzel zaten. Otomobil ucuz yetmezmiş gibi benzin bizdeki fiyatın 3te 1'i. Yani bu kıyaslamaları yapmayalım lütfen. Takılsın onlar. Herşey onlara güzel ve uygun. İnternet kaliteleride ortada. Bu şartlar altında, Amerika ve Avrupa'da artık böyle-şöyle demek, yanlış olur. Bahsi geçen oyun sektörü zaten. Amacı oyun.

PES 2011'de hiç kasma olmuyordu fullde . Son çıkan bütün oyunları oynabiliyorum neredeyse . :o bi tek ben değil oyunu oynayanların %90ınında aynı sorun varmış . :o

Görev Yöneticisinden , Fifa 2001 .Exe 'yi öncelik sırasını yüksek yaparsan hiç bir sorunun kalmaz. Aynısı ben yaşıyordum öyle yaptım bütün sorunlar kalktı akıcı bir şekilde oynuyorum .)

PES 2011'de hiç kasma olmuyordu fullde . Son çıkan bütün oyunları oynabiliyorum neredeyse . :o bi tek ben değil oyunu oynayanların %90ınında aynı sorun varmış . :o

Olabilir PES, FİFA'dan daha güçlü sistem istiyor.

En düşük ayarda bile olmuyor . :o

Nasıl olmuyor :s Bende şey oluyordu mesala PES 'de adamlar bir takılıyordu sonradan bir hızlanıyor adamı bir bakmışım kale içinde buluyordum.

FİFA'da ise adamlar takılıyordu , baya zorluyordu Pcyi oyundan zevk almıyordum.

Sonra oyunu açıyorum , sonra oyunu aşağı alıp Görev yöneticisinden Fifanin yada PEsin exesini buluyorum hangisini açtıysam işte onu önceliğini "en yüksek" yapınca oyun normal düzeyde oynuyor.

Hatta şu anda benim ram bozuldu 1 GB ram ile sorunsuz oynuyabiliyorum gerisini sen düşün :)

Geri
Üst Alt