FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Arkadasimiz aynen senin gibi böyle bir yorum yapsa burda kimsenin cani sIkilmaz. Ciddiyim bak. Kendi görüsü der ve saygi duyarim ama her defasinda oyuna b.k atmalar yeter artik. Oyuncularin yüzlerini begenmeyebilirsin yada ne bileyim oynanis kötü diyebilirsin ama Brezilya liginden bir oyuncu aldim diye oyuna hic gercekci degil ve kötü demek cok büyük bir sacmaliktir ve sadece ortami germek icin yapilan art niyetli bir yorumdur.

Sonucta bu sadece bir oyun. Bunu anlamak lazim önce.

O Brezilya'dan dediğin oyuncu 50 milyon euro bonservis bedeli biçilmiş Real Madrid'in 30 küsür milyon euro önerdiği bir adam. Bu adamı Galatasaray'a almanın normal olduğunu düşünüyorsan zaten sen böyle oyunları koyun gibi sorgulamadan oynamaya devam et Necati ne diyeyim. Fifa da PES de bir din değil, bağnaz bir şekilde oyunlara bağlanmanız,sorgulamamanız çok can sıkıcı.

Ki sadece o oyuncuyu değil,yanında 4-5 tane daha üst düzey(çoğu Galatasaray'ın kalitesinin üstünde adam almışsın. Gio'yu alamadın diye bu adamları aldığın gerçeğini yoksaymamızı mı bekliyorsun anlamadım. O zaman Messi'yi al ama Ronaldo'yu alamadım ondan oyun gerçekçi de :)

fifa 11 aldım yükledim.maç başladıktan sonra 1-2 dk geçiyor.ekranda kırmızı çizgiler çıkıyor.pc duruyor.sanırım ekran kartında sorun var.:(

O Brezilya'dan dediğin oyuncu 50 milyon euro bonservis bedeli biçilmiş Real Madrid'in 30 küsür milyon euro önerdiği bir adam. Bu adamı Galatasaray'a almanın normal olduğunu düşünüyorsan zaten sen böyle oyunları koyun gibi sorgulamadan oynamaya devam et Necati ne diyeyim. Fifa da PES de bir din değil, bağnaz bir şekilde oyunlara bağlanmanız,sorgulamamanız çok can sıkıcı.

Ki sadece o oyuncuyu değil,yanında 4-5 tane daha üst düzey(çoğu Galatasaray'ın kalitesinin üstünde adam almışsın. Gio'yu alamadın diye bu adamları aldığın gerçeğini yoksaymamızı mı bekliyorsun anlamadım. O zaman Messi'yi al ama Ronaldo'yu alamadım ondan oyun gerçekçi de :)

Cok sacma bu dedigin. Adama oyunda 15 milyon deger bicilmis zaten, transfermarkt.de sitesindede 14 milyon deger bicilmis gir bak istiyorsan. Bende parasini verdim aldim. Bir cok oyuncuyu alamadim daha kötü bir ligte oynadigim icin ama brezilya liginden bir oyuncu aldim diye oyuna b.k atiyorsun fark burda. Zaten bu bir oyun, oyunu yapanlarda oyuncuya öyle bir deger bicmisler. Ama bunu sen anlamiyorsun iste. Bu zihniyet oldugu sürece hic bir oyundan keyif alamazsin, ciddiyim bak. Böyle seylere cok takilmamak lazim birak bosver istedigin oyunu oyna, ister Pes olsun yada baska bir oyun.

Böyle mesajlar yazarak sadece ortami geriyorsun baska bisey degil. Bu sadece bir oyun ve istedigi kadar gerceklige yakin olsun, hic bir zaman gercek olmayacak.

Ya ben GS ile sezon açtım. Elano'yu sattım yerine kime teklif yapsam gelmiyor. Orta sahaya adam önerebilecek var mı Elano'nun yerine :D

Ben bir türlü oyuncu alamıyorum kolay olmuyor almak ama en azından Sunderland'den Cattermole'u aldım takıma Cana ile ikili kurdum.Bir de Kamara diye bir genç önerdi Scout Baros'a yedek forvet olarak kadro kalan özbek, sarp falan sattım oynuyorum. İyi gidiyor takım ama para var transfer yapamıyoruz kabul etmiyor adamlar :D

Ben bir türlü oyuncu alamıyorum kolay olmuyor almak ama en azından Sunderland'den Cattermole'u aldım takıma Cana ile ikili kurdum.Bir de Kamara diye bir genç önerdi Scout Baros'a yedek forvet olarak kadro kalan özbek, sarp falan sattım oynuyorum. İyi gidiyor takım ama para var transfer yapamıyoruz kabul etmiyor adamlar :D

Buda benim kadrom. Galatasaray'la 2.sezondayim. 1.Sezonda sampiyon oldum ve Türkiye kupasini kazandim. Elimde ne kadar bos adam(BAM, Serdar, Zan .... ) varsa sattim ve bunlari aldim. Misi, Kewell, Elano ve Servet'i de satmak istiyorum. Onlarin yerine daha genc oyuncular alacam. Bu sezonki hedefim Sampiyonlar ligini kazanmak ve daha güclü ve genc bir kadro olusturmak. :D

041020101191.jpg

Bu ilk 11'im

041020101192.jpg

041020101193.jpg

Bunlarda yedek oyuncularim.

Necati kimleri almış aga. Sen mi beceremiyorsun yoksa transfer işini? :D

60 milyon euro param var sattığım adamlardan, basıyorum parayı gelmiyor :D mexes'e 20 verdim gelmiyor adamlar sinirim bozuldu.Bir de Neill sene sonunda emekli olacak diyor sinir oldum :D

Ya ben GS ile sezon açtım. Elano'yu sattım yerine kime teklif yapsam gelmiyor. Orta sahaya adam önerebilecek var mı Elano'nun yerine :D

Oyun aramaya gir 80-100 arasi gücleri sec sonra ZOM yani ofansif orta saha oyuncularini sec arat. Ucuz oyunculara teklif yolla ve en önemlisi hizina , sut gücüne ve teknigine bak bence. Bu arada Ganso'ydu galiba brezilyada oyun kurucu 20 yasinda gücü 82,

Ayrıntılar da acayip anons yapılıyor oyunda türkçe lütfen dikkat sahaya yabancı madde atmayalım diye :D şok oldum. adamlar iyi gözlemlemiş bizi.

Ya pcde tek başıma oynadım ama kardeşimle oynayayım dedim ilk defa bugün yani analog basılı kalmış gibi kendi kendine takımları değiştirip duruyordu , peste böyle bir hata yapmadı joystick yenidir arızalı demeyin rica ediyorum :p

Ya pcde tek başıma oynadım ama kardeşimle oynayayım dedim ilk defa bugün yani analog basılı kalmış gibi kendi kendine takımları değiştirip duruyordu , peste böyle bir hata yapmadı joystick yenidir arızalı demeyin rica ediyorum :p

Bu sorunun aynısı bende de var.Maç içinde topu ayağına alan oyuncu analog takılı kalmış gibi hareket ediyor.Ben çözümü bulamadım, analogu kapadım, analogsuz oynuyorum.Hiç hareket falan yapamıyorum bu yüzden, dümdüz maç oluyor.:)

Analogu da kapattım yine dönüyor adam ya korkmuştum bozduk mu yoksa diye de iyi bari :D Configten girdim pesteki gibi ayarlarları varya oyun klasöründe işte orada tüm tuşları yeniden atadım fayda vermedi neyse eyvallah Emre sorun bizde değişmiş onu anladık en azından :o

oyun en iyi logitechin özel bir game padi var onla oynanıyor xbox360 modelinde tasarlanmış.Ben onla müthiş keyif aldım şahsen.

Geri
Üst Alt