FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

FIFA'dan birkez daha soğudum abi :)İyi oyunlar , o Top ne ya :)

Wdh. 3 BATDAL | EA SPORTS Football

Bu golde zaten öyle, bak önce top havalaniyor sonra hafif yere dogru gidiyor. :asd:

Yerim öyle gitmesini :) Ama en iyisi Topuk golü o biraz düzgün olmuş en azından :) Abi ben PES'Te bir gol attım onu nasıl video'ya çekerim sen bana onu göster ben sana topun nasıl gitmesi gerektiğini göstereyim ::)

Yerim öyle gitmesini :) Ama en iyisi Topuk golü o biraz düzgün olmuş en azından :) Abi ben PES'Te bir gol attım onu nasıl video'ya çekerim sen bana onu göster ben sana topun nasıl gitmesi gerektiğini göstereyim ::)

Tmm olur. :asd: :)

Fraps diye program var oyunlardan video ya da resim alabiliyorsun çok pratiktir F9'a basarsın video çeker , F10'a basarsın resim çeker bu kadar basit:lol:

ne de olsa Daddy COOL :lol:

Lan çektim 300 küsür mb oldu :D Dur ben onu ayarlıcam boş bir vaktimde ama böyle bir gol yok , Carlosun Attığı gol aynı 96 France'da attığı gole benziyor .

Lan çektim 300 küsür mb oldu :D Dur ben onu ayarlıcam boş bir vaktimde ama böyle bir gol yok , Carlosun Attığı gol aynı 96 France'da attığı gole benziyor .

https://www.gscimbom.com/forum/teknoloji-bilgisayar-forumu/36108-pro-evolution-soccer-2011-a-98.html

Hadi yükle nereye yükleyeceksen de görelim :D Bak en iyi böyle hem yer de kaplamıyor golü de anlıyorsun benim mesaja bak Arda'yla attım o golü ya kendime orta açıp voleyi yapıştırdım:D

FIFA'dan birkez daha soğudum abi :)İyi oyunlar , o Top ne ya :)

Allah aşkına bari bu konuda biraz iyi niyetli olun yahu. PC'de PES demo oynadım en son, top bildiğin balondu. Buraya o topun gidişiyle ilgili video yapsam bir daha "PES" kelimesini ağzına almazsın, o derece soğursun oyundan.

Eskiden PES daha iyiydi bu konuda bu ortada olan birşeydi ama bu sene FIFA'nın konsolda ki top fiziği PES'in 2 katı neredeyse, hatta 10 katı abartmıyorum 10 katı.

Ah ah ah.

Misimovicle 35-40 Metreden harika falso bir frikik golü attim golü kaydedeyim dedim ama kaydettikten sonra aciyla oynayamiyormusuz nasil kaydettiysem öyle gösteriyor ve kaydettigim aci cok kötü.

Arkadaş kupada fenere elendim diye çyrek finalde kovdular. Ligde liderdim halbuki. Ara transfer döneminde Hamit ve Bosingwa'yı almıştım. Bir kupadan elendim diye kovuldum ulan.Tam bizim ülkeye özgü bir olaydı tebrik ediyorum :D

Geri
Üst Alt