FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Ceyhun Gülselam'i alin koyun defansa cok iyi. :D

Arkadaslar XBOX'da Tezahürat olayini nasil yapacagiz ?

Yoksa sadece PS3'demi oluyor?

Pcde korsan fifayı online oynamak için ne lazım var mı ilacı falan :lol:

İşte ibretlik paylaşım diye buna derim :lol: Eyvallah Eray olursa bir test sürüşü yaparız :o

Beni Merih diye aratın belki fazlası vardır ama ekleyin gameranger'dan :D acayip keyifli.Demin elemanın tekinin Real Madrid'i 3-2 yendim.Ayhan atıldı 3-0 öndeyken sonra iki gol yedim 45 dakika full kapandım .Acayip gaz oyun. Varımla yokumla defans yaptım demin.

Beni Merih diye aratın belki fazlası vardır ama ekleyin gameranger'dan :D acayip keyifli.Demin elemanın tekinin Real Madrid'i 3-2 yendim.Ayhan atıldı 3-0 öndeyken sonra iki gol yedim 45 dakika full kapandım .Acayip gaz oyun. Varımla yokumla defans yaptım demin.

Aga bir yardım eder misin programı kurdum şimdi ne yapmam lazım yeşil şeyler falan kilitli olanlar var anlamadım :SS:

link istedim oyunu kurmak için ama 2 gündür yardımcı olan olmadı :SS:

arkadaşlar,

Fifa bu sene de açık ara önde.

Yalnız. Oyunun şifresini çözdüm.

İlk başlarda online 1-2 gol anca atarken şimdi 3-5 arası bir gol ortalaması tutturdum.

Maçtan keyif almak istiyorsam 3-4 gol atıp ondan sonra paslaşmalara başlıyorum falan.

Ama oyunda gol atmak için bir olay var onu bulursanız ve durmadan aynı şeyi denerseniz ilk yarıda çok rahat 3-4 gol pozisyonuna giriyorsunuz.

Genelde Man. City, Inter, Liverpool, Bayern ile oynuyorum.

Oyundaki şifreler şunlar;

1) Formation kısmında bir taktik var

2) Custom Tactics kısmında bir taktik

3) Takım oyuncularının bazı özelliklerinin olması gerekir yoksa işe yaramıyor.

4) Oyun içinde birden fazla kullanılan bir yardımcı tuş.

Bu 4 etkeni ayarladığınızda olayı bitiriyorsunuz. Bunları bilmeden önce adam alıyordu real madridi ben yeniyordum, adam yeniyordu, berabere kalıyorduk.

Yani olması gerektiği gibi... Ancak bunları yaptıktan sonra Değil Schmeichel bütün maykıllar gelse kurtaramıyor maçı =)))

Ben şans eseri dün biriyle internetten oynarken buldum bunları.

Sizlere kolay gelsin =)

Net olarak söylemememin nedeni eğer bunları herkes öğrenirse maçlar 6-6 falan biter =)

Deneye deneye bulun, en azından azınlık olmanın keyfini çıkarırsınız =)

İyi fifalar

Hücum hattim müthis oldu.

RM: Ruiz 82

LM: Arda 83

ROM: Hulk 84

LOM: Misimovic 83

ST: Baros 82

Arkadaslar Sampiyonlar Ligi varmi bilgisi olan varmi?

Hücum hattim müthis oldu.

RM: Ruiz 82

LM: Arda 83

ROM: Hulk 84

LOM: Misimovic 83

ST: Baros 82

Arkadaslar Sampiyonlar Ligi varmi bilgisi olan varmi?

ŞL var ama lisansı PES'te olduğu için başka bir isimle geçiyor sanırım ECC adında geçiyor.

Ben sampiyonlar ligini kazandim. Cok zor oldu ama. ManCity'e karsi penaltilarda kazandim. Son penaltimi Arda atti. :D

Ben sampiyonlar ligini kazandim. Cok zor oldu ama. ManCity'e karsi penaltilarda kazandim. Son penaltimi Arda atti. :D

Valla kimse gelmiyor bana bir tek Ruiz ve Hulk geldi ikisinede bastim parayi yoksa onlarda gelmiyordu. Sana gelenler kimler?

Valla kimse gelmiyor bana bir tek Ruiz ve Hulk geldi ikisinede bastim parayi yoksa onlarda gelmiyordu. Sana gelenler kimler?

041020101191.jpg

Bu sezon cok transfer yapmadim gecen sezonun kadrosu hemen hemen ayni. Birtek Onur'u aldim Trabzon'dan.

Frikikten gol atabiliyorsaniz eger atin ve buraya koyun, izliyelim. Harun hala sözünde duruyor, "atamazlar, cok tor" diyor.

Bu arada amatör degil, en zorlu derecede olmali.

Bu arada ona buna carpan, yerden, sert vurus frikik golü istemiyorum, doksana falan atin.

Geri
Üst Alt