FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Frikikten gol atabiliyorsaniz eger atin ve buraya koyun, izliyelim. Harun hala sözünde duruyor, "atamazlar, cok tor" diyor.

Bu arada amatör degil, en zorlu derecede olmali.

Bu arada ona buna carpan, yerden, sert vurus frikik golü istemiyorum, doksana falan atin.

Çok attım online'da.

Frikikten gol atabiliyorsaniz eger atin ve buraya koyun, izliyelim. Harun hala sözünde duruyor, "atamazlar, cok tor" diyor.

Bu arada amatör degil, en zorlu derecede olmali.

Bu arada ona buna carpan, yerden, sert vurus frikik golü istemiyorum, doksana falan atin.

Dzsudzsak'la dün Barca'ya attim bitane. 30-40 metreden cok güzel girdi.

Zamanim olursa upload ederim. :D

Harun yakin arkadasimizdir. Harun 1988 yilinda, Urus-Martan'da dünyaya gelmistir. Harun göbekli olsada sipor yapmayi, sipor oyunlari oynamayi cok seviyor. Fifa oyunlarin zamaninda anasini aglatmis ve hala da aglatmayi devam etmektedir Harun.

Simdi sordum, frikikten gol atamiyor musun diye, hic kacirmiyormus, penalti gibi kullaniyormus.

Harun yakin arkadasimizdir. Harun 1988 yilinda, Urus-Martan'da dünyaya gelmistir. Harun göbekli olsada sipor yapmayi, sipor oyunlari oynamayi cok seviyor. Fifa oyunlarin zamaninda anasini aglatmis ve hala da aglatmayi devam etmektedir Harun.

Simdi sordum, frikikten gol atamiyor musun diye, hic kacirmiyormus, penalti gibi kullaniyormus.

:asd:

Valla abartmiyorum bende 40 Metreydi galiba Misimovic'le 90'a taktim. Top füze gibi gitti. Kaydettim ama aci cok kötü yinede koyabilirim unutmazsam.

Wdh. 5 DZSUDZSAK | EA SPORTS Football

Dzsudzsak'in frikik golü.

Wdh. 6 ARDA | EA SPORTS Football

Buda Arda'nin Antep'e attigi gol.

:tiphat: :D

Birincisi tek kelimeyle sans golü. Adamin vurusu bile farkli, sanki topu uzaklastirmak istiyor kendi yari sahasindan. Harun'u butür gollerle etkiliyemezsin.

Ikinci gol frikik golü degil.

Söyle kesme vurus yaptigin, kalecinin kipirdiyamadigi bile, barajin üstünden doksana astagin hic oldu mu?

Bu soruyu sana sorarken yanimda oturan Harun "bosuna sorma, yazma, olmamistir" diyor yalniz.

Birincisi tek kelimeyle sans golü. Adamin vurusu bile farkli, sanki topu uzaklastirmak istiyor kendi yari sahasindan. Harun'u butür gollerle etkiliyemezsin.

Ikinci gol frikik golü degil.

Söyle kesme vurus yaptigin, kalecinin kipirdiyamadigi bile, barajin üstünden doksana astagin hic oldu mu?

Bu soruyu sana sorarken yanimda oturan Harun "bosuna sorma, yazma, olmamistir" diyor yalniz.

Yakindan atilan kesme vuruslar güzel olmuyor. Sadece tam 90'a giderlerse güzel oluyorlar ama ben cok kesme vurus denemiyorum. Hep sert vururum toplara. :asd:

Ama atarsam öyle bir gol upload ederim buraya.

Son oynadigim FIFA 2000di sanirim. Ilk PS zamaninda, sonrada gönlümü ISS/PESe kaptirdim. :)

Ama bazen arkadaslarla FIFA oynarim (deplasman :D), FIFAdan tek begendim; oyunda stad atmosferi daha bi hos.

Danny ile bir gol atmışım akıllara zarar.

Geri
Üst Alt