- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)
1.Ekim
Çıkış tarihi belli mi ?
1.Ekim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkış tarihi belli mi ?
Yeni Gameplay Videosu :
[video]https://espndeportes.espn.go.com/videohub/video/clipDeportes?id=1104030&cc=7586[/video]
PES ile grafiklerde,oyuncu tiplemelerinde,genel olarak görsel hiçbirşeyde yarışabileceğini sanmıyorum Fifa'nın. Onların avantajı lisanslı ligleri, PES'ten artık bir Alman Ligi hamlesi bekliyorum.
Dostum son resimlere bakmadın galibaPES'te yağmurlu havada formalar ıslanıyor mu mesela ? Veya karlı hava var mı ? Ayrıca şu gördüğün yüz grafikleri daha gerçekçi duruyor PES'ten. PES'te direkt fotoğraf yapışmış gibi duruyor.
Resimlere bakma Cem,PES'teki grafikler de muhteşem gözüküyor ama oyun oynanırken hiçbir şekilde öyle gözükmüyor oyuncular full HD TV'de bile. Fifa 2010,Pes 2010'dan grafik olarak kat kat kötüydü, 2011'de de PES yine daha iyi grafiklere sahip olacaktır. PES'in en büyük iki silahı oynanabilirlik (oyunun daha zevkli olması) ve grafiklerdi. İlk silahta Fifa 2010 büyük devrim yaptı ve PES'in elinden aldı o silahı diyebilirim ama grafikte yarışabileceğini düşünmüyorum.
ben pes dışında futbol oyunu oynayamıyorum bir kere alışmışım fifa oynayınca garip geliyo bana![]()