- 17 Temmuz 2010
- 8.511
- 1
- 313
Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)
World Cup'ın PES'ten iyi olması grafik bazında doğaldır. Biri diğerinden 10 ay sonra çıkmış. Fifa 2010'da hiçbir oyuncu gerçeğine benzemiyor. Elano siyahi neredeyse mesela. Gol attıklarında yakın çekimden oyuncuları görünce de oyuncuların gerçekten gerçeklerine hiç benzemedikleri ortada. Bir Arda,bir Sabri ya da Keita PES'te gerçeklerine çok daha fazla benziyorlar. Fifa oyuncuların yüzlerini baştan yarataym derken tiplemeleri batırıyor bence. Yağmurlu-karlı havayı ben pek takmıyorum. Havanın düzgün olduğu gece maçlarını tercih ediyorum şahsen ama Fifa'daki karlı maçların güzel olduğu aşikar
Zaten Fifa geçen sene PES'i oyun olarak geçti,bu sene de PES yeni bir yola çıktığı için Fifa hala önde olacaktır ama gelecek seneler için bir şey diyemem.
Geçen sene de öyleydi ama oynadım ve biliyorum Umut. FULL HD TV'de oynadım hem de. FIFA 10'da da yağmurlu maçlar aynı bunun gibiydi formalar ıslanıyordu ve yağmurun etkisiyle top duruyordu bazen yağmurun toplandığı yerler oluyordu çim üzerinde oralara batıyordu. Karlı havalarda vardı. Ama PES'te bunlar yoktu.
Ve zaten World Cup 2010 oyununda iyice aştılar grafiği, yani PES'ten 2 kat daha iyi grafik yaptı adamlar. Atmosferse atmosfer, grafikse grafik. Muhteşemdi. Bu yüzden EA'nin en son yaptığı oyun olan FIFA World Cup 2010'a bakıyorum ve grafik olarak PES'ten 2 kat daha iyi diyorum, çünkü oynadım. Ve FIFA 11'de bu grafikten daha iyi bir grafikle geleceği çok rahat gözüküyor.
World Cup'ın PES'ten iyi olması grafik bazında doğaldır. Biri diğerinden 10 ay sonra çıkmış. Fifa 2010'da hiçbir oyuncu gerçeğine benzemiyor. Elano siyahi neredeyse mesela. Gol attıklarında yakın çekimden oyuncuları görünce de oyuncuların gerçekten gerçeklerine hiç benzemedikleri ortada. Bir Arda,bir Sabri ya da Keita PES'te gerçeklerine çok daha fazla benziyorlar. Fifa oyuncuların yüzlerini baştan yarataym derken tiplemeleri batırıyor bence. Yağmurlu-karlı havayı ben pek takmıyorum. Havanın düzgün olduğu gece maçlarını tercih ediyorum şahsen ama Fifa'daki karlı maçların güzel olduğu aşikar

Zaten Fifa geçen sene PES'i oyun olarak geçti,bu sene de PES yeni bir yola çıktığı için Fifa hala önde olacaktır ama gelecek seneler için bir şey diyemem.