FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

arkadaşlar ps3 te fifa 11 de freekickten güzel bir gol attım ve upload ettim ama bunu internetten nasıl izleyeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz

Mesafe kaleye cok yakin ordan atmasi cok zor degil. :)

Yok hocam o anlamda dememiştim ben. Online modlarıyla, offline modlarıyla, oynayışıyla falan zor sıkar biraz FIFA 11. O açıdan demiştim.

Malesef Xbox'da oynadigim icin Online oynayamiyorum. Xbox Live almayi düsündüm ama benim Modem assagida. Malesef olmaz yani. Yoksa oyunun en zevkli yani Online oynamak zaten.

Arkadaslar bir yöntem varmidir bu konuda?

Benim Modem assagida Xbox yukarida biraz uzaklar.

Mecbur Kablo'mu cekicez?

Gördüklerime inanmıyorum,online'da rahat ve sinirlenmeden maç kazandım.

Wireless Modem al,kablosuz gerekmez hiçbirşey.

W-Lan'da arasira kopmalar olabiliyor. En iyisi kablolu modemle oynamak. Ama isi cok saglama almak istiyorsaniz dLan'i tavsiye ederim, uzun mesafelerde en saglami odur. :yenieek:

W-Lan'da arasira kopmalar olabiliyor. En iyisi kablolu modemle oynamak. Ama isi cok saglama almak istiyorsaniz dLan'i tavsiye ederim, uzun mesafelerde en saglami odur. :yenieek:

Bende mesela normal modem var, internet hizi falan cok memnunum. Ps3 baglamaya calisiyorum, (usb ile degil, Netztwerkkabelle) hic birsey olmiyor, calismiyor.

Normal modem omiyor mu ps3 icin, olmiyorsa baska bir cözüm var mi. Bunu senden iyi kimse bilemez diye düsündügüm icin sana soruyorum.

Bende mesela normal modem var, internet hizi falan cok memnunum. Ps3 baglamaya calisiyorum, (usb ile degil, Netztwerkkabelle) hic birsey olmiyor, calismiyor.

Normal modem omiyor mu ps3 icin, olmiyorsa baska bir cözüm var mi. Bunu senden iyi kimse bilemez diye düsündügüm icin sana soruyorum.

Bendede normal modem var, Arcor'dan cok cok cok eski. :D

Netzwerk-Einstellungen / Internetverbindungs-Einstellungen / Benutzerdefiniert / Netzwerk-Kabel / Autom. Suchen / PPPoE / Buraya internet kullanici ismini ve sifreni yaz / Automatisch / Automatisch / Nicht verwenden / Aktivieren / Eingabe

Böyle bir dene.

Kardes bende Wireless modem var.

Biraz uzak ama yani simdi sadece Live mi almam lazim.

Live aldiktan sonra ne yapmaliyim ?

Bi kablo falan lazimmi yoksa Xbox baglanirmi kendisi assagidaki modeme ?

Wireless modeminizi Xbox'a baglayiniz diyor kablomu lazim yani ?

Geri
Üst Alt