FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Özer'i edit modedan milli takıma aldım hata raporu verdi.Ne yapabilirim?

Oyunun konsol versiyonunu "fazla gerçekçi" diye beğenmeyenlere bile rastladım yahu :D

Bendede normal modem var, Arcor'dan cok cok cok eski. :D

Netzwerk-Einstellungen / Internetverbindungs-Einstellungen / Benutzerdefiniert / Netzwerk-Kabel / Autom. Suchen / PPPoE / Buraya internet kullanici ismini ve sifreni yaz / Automatisch / Automatisch / Nicht verwenden / Aktivieren / Eingabe

Böyle bir dene.

Iste yok o bende. Chello kunde arayip, ps3 icin ayri bir ip actiriyorlarmis, bende aradim, acarmisiniz dedim, acti, yarim saat icinde gelir verbindung dediler ama gelmedi. 2 -3 kere aradim, her seferinde ayni hikaye, sonunda braktim, biktim.. Ps3 ilk aldigimda actimak istemistim iste ama olmamisti. Haftaya tekrar arayip bir daha deneyecegim, sana eyvallah.

Belki ihtiyaci olan olur buldum.

Xbox icin Xbox Wireless Adapter aliyoruz eger modem kablosuz ise.

Sonra Live alip kabloyuda taktiktan sonra hersey Online icin hazir duruma geliyor.

Belki ihtiyaci olan olur buldum.

Xbox icin Xbox Wireless Adapter aliyoruz eger modem kablosuz ise.

Sonra Live alip kabloyuda taktiktan sonra hersey Online icin hazir duruma geliyor.

Aa doğru Xbox'ta wireless yoktu dimi ? :asd: Online paralı biliyorsun dimi ? :asd:

Benim ekran kartım FX5500 256mb...Oynayabilir miyim ?

Aa doğru Xbox'ta wireless yoktu dimi ? :asd: Online paralı biliyorsun dimi ? :asd:

Cok pahali degil fark etmez. PS3'e o kadar para verip oyunlarinada 70 Euro vermekten iyidir. Eger PS3 alsaydim suanda sadece Fifa 11'i alabilirdim ama simdi F1+ Halo Reach + Nba 2k11 falan var mastaflari 6 euro (Dvd Parasi).:)

PS3'üm olsaydi bu 4 oyuna 280 Euro vericektim yani bir PS3 parasi daha. :)

Cok pahali degil fark etmez. PS3'e o kadar para verip oyunlarinada 70 Euro vermekten iyidir. Eger PS3 alsaydim suanda sadece Fifa 11'i alabilirdim ama simdi F1+ Halo Reach + Nba 2k11 falan var mastaflari 6 euro (Dvd Parasi).:)

PS3'üm olsaydi bu 4 oyuna 280 Euro vericektim yani bir PS3 parasi daha. :)

Senin cihaz fw'li,parasını versen bile online oynayamazsın. Ayrıca online oynamak için orjinal almak zorundasın gene aynı fiyat Ps3 oyunlarıyla.

Oyunda transfer yapamıyorum aga ya :D Birde gamepad şart bence, klavye ile çok zor hareket yapmak.

Senin cihaz fw'li,parasını versen bile online oynayamazsın. Ayrıca online oynamak için orjinal almak zorundasın gene aynı fiyat Ps3 oyunlarıyla.

Fw'li ? O ne oluyor ?

Arkadas korsan oyunla oynayabiliyor Online ?

Geri
Üst Alt