FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Arkadaslar Emre Colaki oynatirsam kac sezonda 80 civar olur? Ve bunun icin devamli oynatmam mi lazim. PS3'de oynuyorum, zorluk derecesi: legendary, yonetim: legendary. Profession oynarsam daha mi kolay oyuncular gelisiyor. Ben bu senenin oyuncu gelisme ekranini hic begenmedim.

ya arkadaşlar ne zamandır oynuyorum oyunu ama ne transfer yapabildim nede oyuncularıma transfer teklifi geldi bunun sebebi nedir bilgisi olan var mı?

ya arkadaşlar ne zamandır oynuyorum oyunu ama ne transfer yapabildim nede oyuncularıma transfer teklifi geldi bunun sebebi nedir bilgisi olan var mı?

valla ben 2 sezondur 4 topcumu satmak icin ugrasiyorum ama olmiyor anasini satayim, olmiyor.

transfer yapmak zor degil, eger paran varsa.

adamin degeri 20 milyon ise 35 ver, adam senin.

ama pahali topcularini asla satamiyorsun, bu gercekten moktan birsey.

ama pahali topcularini asla satamiyorsun, bu gercekten moktan birsey.

Bu isin güzelide bu zaten. Ben mesela 3-4 sezon ugastim bütün gereksiz adamlari satmak icin. Sabretmeniz lazim, oyuncu satmak o kadar kolay bir is degildir. :D

Oyunun çıktığı günlerde söylemiştim bu transfer sorununu. Demek genel ve yaygın bir durummuş. Ahh FIFA ahh.

Süperlig 34. Hafta

Fenerbahce 92 puan

Galatasaray 90 puan

Fener macini oynadi, su an Sivasspor ile oynayacagim yenersem sampiyonum, hadi bismillah :D

Ahaha,yeni aklıma geldi.Dün gece 4-5 sularında,yeni menajerlik açtım Galatasaray'la tabii ki.Türkiye kupası ve final beyler,finali Fenerbahçe'yle yapıyorum.Neyse 0-0 bitti,penaltılara kaldı.Ben 4'te 3 yaptım onlar 3'te 1 attı.Dia kaçırırsa kupa benim.Penaltıyı dışarı attı.Ulan bir baktım Baroni falan sevinmeye başladı.Fenerliler seviniyor,Ufuk'u almışlar omuzlara.Oyun menüsü geldi maçın adamı Baros falan.Baktım hala Fenerliler seviniyor.F5 falan yaptım,oyunu alta aldım.Değişmedi.Ben burdan FIFA yetkililerini kutlamak isterim,hayatımda bu kadar gerçekçi bir bug görmedim Goray.

Ahaha,yeni aklıma geldi.Dün gece 4-5 sularında,yeni menajerlik açtım Galatasaray'la tabii ki.Türkiye kupası ve final beyler,finali Fenerbahçe'yle yapıyorum.Neyse 0-0 bitti,penaltılara kaldı.Ben 4'te 3 yaptım onlar 3'te 1 attı.Dia kaçırırsa kupa benim.Penaltıyı dışarı attı.Ulan bir baktım Baroni falan sevinmeye başladı.Fenerliler seviniyor,Ufuk'u almışlar omuzlara.Oyun menüsü geldi maçın adamı Baros falan.Baktım hala Fenerliler seviniyor.F5 falan yaptım,oyunu alta aldım.Değişmedi.Ben burdan FIFA yetkililerini kutlamak isterim,hayatımda bu kadar gerçekçi bir bug görmedim Goray.

Ahahah :asd:

Ahahahaha :D

arkadaslar, Robben, Elia falan, bunlar hizli, teknik, kanat oyuncular ama defans bir omuz atti mi, yuvarlanip gidiyorlar.

bana sag kanatta oynatabilecegim, hizli, teknik ve en önemlisi güclü bir hiyar lazim.

Simdi bunu yazarken Hulk aklima geldi, oyunda gercek hayatta oldugu gibi, hem güclü, hem teknik yapmislar midir bu japonu?

arkadaslar, Robben, Elia falan, bunlar hizli, teknik, kanat oyuncular ama defans bir omuz atti mi, yuvarlanip gidiyorlar.

bana sag kanatta oynatabilecegim, hizli, teknik ve en önemlisi güclü bir hiyar lazim.

Simdi bunu yazarken Hulk aklima geldi, oyunda gercek hayatta oldugu gibi, hem güclü, hem teknik yapmislar midir bu japonu?

Hulk'a 30 Milyon verip aldim ben cok güclü cok fena sut atiyor ve teknigi süper.

Bu arada manchesterle yeni kariyer baslattim, ilk defa ferdinand, berbatov, scholes gibi pahali topculari satabildim, hemen kariyerin basinda.

Ben Moskova'dan aldigim Alex ile Oyun kurucu oynatiyorum sag bölgesinde. Sag kanatta Ruiz var.

Maçlardan önce gelen Build Up Tactics ekranının işlevini çözemedim?

Evi tasıdık ve 2 aya yakındır elimi sürmedim oyuna. Bu bayram haftası gecsinde, eve internet baglatıp en iyinizin havasını alayım takımım Lille OSC ile :ka23:

Geri
Üst Alt