FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Bazı takıldığım noktalar var mesela,bunlar oynadıkça gözüme batmaya ve hoş görünmemeye başladı.Tabi bu konuştuğum konsol versiyonları için geçerli.Eh konsolda hala PC'den daha iyi FIFA :)

- Oyun tamamen fiziksel üstünlüğe dayanıyor bazı noktalarda.Karşıdan gelen adamdan temiz bir şekilde top kapmanın tek yolu fiziksel üstünlük olması.Yoksa ezip geçiyor seni.Bu yüzden Messi'ye rağmen Barcelona ile oynamak,Manchester United ile oynamaktan daha zor.

-Bir de star moves.PES'de cidden çok beğeniyorum bu olayı,direk right stick'e atayıp seri çalımlar atabiliyorsun.FIFA'da ise önce LT/LR'ye basılı tut,sonra sağ stick ile düzgün hareketi yap diyene kadar 3 kişi topa basmış oluyor World Class ve Legendary zorluklarında.Arkadaşlarıma karşı oynarken star move kullanmadan çalım bile atabilirken bilgisayar karşı tek çözüm müthiş bir pas trafiği ve rüzgar gibi bir tempo.

-Son olarak yine World Class ve Legendary modlarında karşında oynadığın her takım Barcelona gibi.Pas verdiğin oyuncuya sürekli 2'li 3'lü basmalar,müthiş alan daraltmalar yapılır ama bu kadar mükemmel yapılmaz.İşte bu yüzden dediğim takımlar arasındaki fizik farkı oyunda çok ön planda.Karşındaki her rakip Barcelona gibi oynadığından eğer fizik üstünlüğün yoksa kıran giriyor maç yaparken.

Bence bunlara daha özen gösterilmesi gerekiyor,bunların dışında herşey muhteşem.

Kansu dediklerine aynen katiliyorum..

Bu arada mokta buldugum birsey daha var.

4 gözle transfer sezonu acilsin diye bekledim, Barcaya teklif yaptim, Puyolu aliyorum, hemde degerin 2 katini vererek, anlastik tabi Barcayla sorunsuz ama bir mail geliyor "Puyol ayrilmak istemiyor ve ayrica görüsmelere de acik degil artik".

Reddetmesi gayet dogal tabi ama beni gicik eden seni reddeden adama o sezon bir daha transfer teklif yapamiyor olman...

Gercekten cok sacma.

Hic dsegilse bir sansim daha olsa, Barcada aldigi paranin 3-4 katini verip almaya calisacagim belki ama iste izin vermiyorlar, "Puyol bu sezon artik sizinle transfer görüsmeleri yapmak istemiyor"

Bi yürü git fifa11 diyorum.

Bu arada arkadaslar, bu oyundaki oyun sistemleri cok sikIcI buluyorum.

En cok begendigim 2 sistem:

x-x-x-x

---x---

x--x--x

--x-x--

ve

x x x x

---x---

--x-x--

---x---

--x-x--

Ama artik bu 2 sistemden de biktim.

Etkili ataklar yapabilecegim, kanatlardan beklerin falan sürekli bindirmeler yaptigi, top isteyen, bosa kaca topcularin oldugu ve ön önemlisi hizli atak yapabilecegim bir sistem önerin be.

Bu arada arkadaslar, bu oyundaki oyun sistemleri cok sikIcI buluyorum.

Etkili ataklar yapabilecegim, kanatlardan beklerin falan sürekli bindirmeler yaptigi, top isteyen, bosa kaca topcularin oldugu ve ön önemlisi hizli atak yapabilecegim bir sistem önerin be.

Oyundaki sistemlerin çok sıkıcı ve verimsiz olduğu doğru.FIFA 11 bu konuda da çok gerçekçi diyebiliriz!Bütün dertlerinin çözümü için:

YouTube - FIFA 11 best tactic Galatasaray vs Real Madrid (part1)

Messi'den faydalanmak istiyorsaniz takim oyunu oynayacaksiniz. Öyle al Messi'yi 4-5 adama calim at ve sonrada gol olmuyor. Ben mesela online maclarda iyi bir gün yakalarsam(formda oldugum) hic acimiyorum. Skorun 10'a kadar yolu oluyor o zaman. :D

dün 3. yada 4. kez online oynadim, 2 saatim bosa gitti, bir daha da oynamicam.

ne manyak insanlar var yahu bu dünyada.

anasini satayim, herkes topun pesinde, herkes gol atmak icin oyniyor, kaleci bile gol ariyor, cikip kalesinden. Tek basina top sürmek herkesin amaci

ya insan bir iki pas yapmaz mi?

ben mesela yemin ederim hic gol atmak icin ugrasmiyorum, gol attirmak bana cok daha keyf veriyor.

frikik kullanirken bile pas veriyorum, bosta adam varsa.

deli ediyor bunlar beni.

40 yilda bir pas atiyorlar, onu da cogu zaman kaptiriyorum yada kaybediyorum.

tüküreyim ben bu ise

dün 3. yada 4. kez online oynadim, 2 saatim bosa gitti, bir daha da oynamicam.

ne manyak insanlar var yahu bu dünyada.

anasini satayim, herkes topun pesinde, herkes gol atmak icin oyniyor, kaleci bile gol ariyor, cikip kalesinden. Tek basina top sürmek herkesin amaci

ya insan bir iki pas yapmaz mi?

ben mesela yemin ederim hic gol atmak icin ugrasmiyorum, gol attirmak bana cok daha keyf veriyor.

frikik kullanirken bile pas veriyorum, bosta adam varsa.

deli ediyor bunlar beni.

40 yilda bir pas atiyorlar, onu da cogu zaman kaptiriyorum yada kaybediyorum.

tüküreyim ben bu ise

Eğer Virtual Pro (Ranked Match) olayını diyorsan haklısın bazen çok saçmalayanlar var ama benim oynadığımda genelde çok bencil olmayan adamlar karşıma geldi. Ama cidden olağan üstü zevkli ya bildiğin gerçek maç yapıyorsun hakikaten olağan üstü birşey anlatılmaz birşey yani. Sırf bunun için bile oyun alınır derler ya aynen öyle...

Eğer Virtual Pro (Ranked Match) olayını diyorsan haklısın bazen çok saçmalayanlar var ama benim oynadığımda genelde çok bencil olmayan adamlar karşıma geldi. Ama cidden olağan üstü zevkli ya bildiğin gerçek maç yapıyorsun hakikaten olağan üstü birşey anlatılmaz birşey yani. Sırf bunun için bile oyun alınır derler ya aynen öyle...

Hemen online oyna'ya bastigin zaman secenekler geliyor ya hani : "1'e 1 mac yap" "teamwork oyna" falan. Ben iste teamworku seciyorum cogu zaman. Bire bir oynarken insan cok cabuk sIkiliyor. Bu yüzden pek oynamiyorum bunu.

Ama teamwork millet adam akilli oynadigi zaman gercekten dedigin gibi cok süper birsey, 3-4 mac yapmisimdir "adam gibi oynayan" user'lerle. Normalde iyi oynamayanlardan biri olan ben bile ucmustum, herkes adam akilli oynadigi zaman, 2 asist ve süper pas dagitimi yapmistim o macta, cok zevk almistim :)

Ama iste adam akilli oynayanlar bana pek denk gelmiyor.

Maclara katiliyorum,her seferinde "umarim düzgün oynarlar" diye geciyor kafamdan ama nerdee. Birde maci begenmedigin zaman "cik, git" diyebilirsin , bazen yapiyorum ama uzun sürüyor bu is bee. Nerdeyse 3-4 dk gidiyor yeni maca katilana kadar..

Çok bencil olmayan adam karşına gelmesine rağmen hep yeniliyorsun.:asd:

Canlar Hagi'nin olduğu takımı nasıl açıyoruz bilen var mı ?

Dün farkettim, fifa11 de her ligde kendine özel futbol oynaniliyor galiba.

Bundesliga'da gol atmak cok kolay mesela ama premier ligue'de bu böyle degil.

La liga'yi daha denemedim, Seria A'yi da denemedim.

Size soru:

En güzel, eglencili olan lig hangisi fifa11'de?

Oyun zevkli ve güzel ama tek oynamak sarmıyor çok kişiyle oynayınca mükemmel ötesi birşey tabi saglam düzgün kişilerle oynanınca.

Dün farkettim, fifa11 de her ligde kendine özel futbol oynaniliyor galiba.

Bundesliga'da gol atmak cok kolay mesela ama premier ligue'de bu böyle degil.

La liga'yi daha denemedim, Seria A'yi da denemedim.

Size soru:

En güzel, eglencili olan lig hangisi fifa11'de?

Premier league

Eyvallah Murat, dolastim durdum, Bundesliga falan denedim ama sonunda yine premier lige döndüm, aldim liverpoolu, koydum Wlintonu-Vagneri-Martinsi ve Sneijderi ileriye gidiyorum, beni durdurabilene ask olsun ama Murat, ayiptir söylemesi en kolay levelde oyniyorum. )))))))

Halfprofiye gecince stres yapiyorum, kaybediyorum hep. Böyle olunca dogal olarakta kendimi kaybediyorum. Madridle mac yapiyorum, anasini satayim, penalti kacirdim, 0-0 bitecek, 1 puana cok raziyim, 90. dk, oyun aslinda bitti, Hakem salakca bir karar veriyor, serbest vurusstan gelen orta ve ceza sahanin disindan kafayla vuruyor Alonso denilen gavurun teki, al sana gol. Deli olmamak elde mi. En kolay levelde oynamis olsaydim ilk yarida 3`lerdim madridi.

Acil yardım oyunu açarken beyaz ekren çıkıyor ve oyun kapanıyor ne yapmam lazım ?

Valla hic acilmiyorsa oyunu silip, tekrar yüklemekten baska caren yok gibi ama bu isten daha iyi anlayanlar, mesela Necati el kaldirsin, bir iki kelime söylesin.

Barca'nan yeni bir kariyer yaptim. Enfes bir kadrom oldu. :D

Valdes

Vidic - Puyol - Pique

Essien

Iniesta - Xavi - D.Silva

Messi - Villa - C.Ronaldo

Yedekler

Caceres

Clichy

Dani Alves

Jesus Navas