FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

FIFA 05, 06, 08, 10 oyunlarını oynadım. 06'dan sonra çıkanlar grafik açısından hep aynıydı. Aynı statlar, aynı oyuncular, aynı kaleler ve aynı efektler. Serilerin müşteriyi kendine çeken bir yanı yoktu. 05,06,08'in başında sabahlamış biri olarak söylüyorum bunu. Oynadığım FIFA serileri arasındaki en iyileri 06 ve Euro2008'di. 06 da 05 ile arasında fark olduğu için pekçok kişinin ilgisini çekmişti. Euro08 gerçekten güzeldi, ancak PC'de PES09'la tanıştıktan sonra aradaki farkı anladım.

[video=youtube;yf0oRoGSPX0]https://www.youtube.com/watch?v=yf0oRoGSPX0[/video]

PC sürümü güzel olmus.

[video=youtube;lyMcB40CqVQ]https://www.youtube.com/watch?v=lyMcB40CqVQ[/video]

Buda PS3/Xbox360

İnan'ın paylaştığı videonun özeti:

Kaleciler altıpasın dışına çıkmıyor, Almunia ikinci yarıda Drogba'nın savunmadan seken topuna top 1 metre yakınına düşmesine rağmen koşmadı. Bu ve bunun gibi pekçok pozisyon var. Goller tamamiyle fiyasko zaten, kalecilerin çok rahat alabileceği toplar gol oluyor (Fabregas'ın golü hariç). Essien'in kaçırdığı 2 gol saç baş yoldurur, onların içine Güiza kaçmış :D :p Ofsaytlar yine fiyasko, hakem düdük çaldıktan 3-5 saniye sonra adam topa vuruyor kart yok. Fabregas'ın gol sevinci çok komikti ayrıca :D

Videonun arka planı çok güzel olmuş, teşekkürler İnan :tiphat:

Japon teknolojisinden vazgeçmem. :D

Japon teknolojisinden vazgeçmem. :D

Bu seçeneklerle ben de vazgeçmem Kadir, oyunun övülecek bir kısmı yok çünkü. Kaleciler bile PES'ten alınmış :asd:

Bi pozisyonda da ikinci yarıda Walcott kaleye doğru giderken arkasındaki Chelseali kalçasını okşadı, isteyen girip baksın :lol:

[video=youtube;yf0oRoGSPX0]https://www.youtube.com/watch?v=yf0oRoGSPX0[/video]

PC sürümü güzel olmus.

[video=youtube;lyMcB40CqVQ]https://www.youtube.com/watch?v=lyMcB40CqVQ[/video]

Buda PS3/Xbox360

Bu videoların 2011 olması bence çok zor,emin misin Necati? İkisinin de Fifa 10'dan hiçbir farkı yok

Bu videoların 2011 olması bence çok zor,emin misin Necati? İkisinin de Fifa 10'dan hiçbir farkı yok

PC sürümü ayni Fifa10 gibi olmus. Ama Fifa11 World Cup'un bir üstü. Ilk gün hemen alacam. :D

PC sürümü ayni Fifa10 gibi olmus. Ama Fifa11 World Cup'un bir üstü. Ilk gün hemen alacam. :D

Fifa 11'in Fifa 10'dan gram farkı yok, bir yerde Fifa 11'in Fifa 10'dan farksız olacağı,Fifa'nın geçen sene yaptığı gelişimin üzerine yatacağını okumuştum ve inanmamıştım hazır yakalamışken böyle şans kullanırlar demiştim ama ciddi ciddi hiçbir farkı yok oyunun Fifa 10'dan. Garip.

Bu senin dediğin olay;C.Ronaldo'nun bjk ye geleceğim demeci kadar saçma bir yorum.Fifa'yı yapan firma EA Games.Senin o dergi dediklerin japon dergisi değil,Avrupa dergisi.Gidipte elin japonlarını övcek değiller.

Oto dergileri nasıl avrupalı araçları olduğundan çok iyi gösterip,japon otolarına hep düşük puan veriyorsa,Avrupadaki oyun dergileri de kendi tarafını iyi gösterir.Bu da bu kadar basit.Şimdi gidin oynayın.Fifa çok adamsa pc ye de adam gibi oyun yapar

Ağır saçma bir yorum olmuş yanlız.Konami'ninde avrupa temsilciliği var sonuçta japon diye bakma olaya para heryerde paradır.Kaldıki bu konuda lobi yapan en büyük markadır oyun dünyasında Konami.Fifa bu sene düzgün çıkartıyor PC'de de bu sene başlarsınız 'Fifa iyimiş abi' demeye.

pes dururken fifayı napım geçen yılda övdüler fifayı yükledim pcye fifa 10 anında sildim pes oynayanlar için fifa oynamak işkençe :D

Ağır saçma bir yorum olmuş yanlız.Konami'ninde avrupa temsilciliği var sonuçta japon diye bakma olaya para heryerde paradır.Kaldıki bu konuda lobi yapan en büyük markadır oyun dünyasında Konami.Fifa bu sene düzgün çıkartıyor PC'de de bu sene başlarsınız 'Fifa iyimiş abi' demeye.

Uğur haklı yalnız, sen 10 euro verip EA ürünü aldığında o 10 euro dolaylı yoldan FIFA'yı seçen dergilere de gidiyor. Aynı şey Konami için de geçerli tabi.

Bosverin Japonlar'i. Kedi yiyen insanlardan hayir gelmez. :asd:

IGN'in sitesine girip Fifa 11 ve PES 11 sayfalarını açtığında bile aradaki ilgi farkı açıkça belli oluyor. PES için sadece preview yapılmışken Fifa 11'de dream team bile seçmiş adamlar,final look da yeni çıkmış.

IGN'in sitesine girip Fifa 11 ve PES 11 sayfalarını açtığında bile aradaki ilgi farkı açıkça belli oluyor. PES için sadece preview yapılmışken Fifa 11'de dream team bile seçmiş adamlar,final look da yeni çıkmış.

Tamam diyelim IGN için bu böyle,peki Türk dergileridemi olaya böyle bakıyor?

PES kadar saçma oyun görmedim.Forza fifa

Tamam diyelim IGN için bu böyle,peki Türk dergileridemi olaya böyle bakıyor?

Şahsen ben Türk dergilerini takip etmiyorum ondan bilemeyeceğim ama Fifa 11 Pes 11'den iyi demişlerse haklılar,bence de öyle. Ama çoğu oyun sitesi (yabancı) ondan önceki serilerde bile Fifa'yı PES'den iyi göstermek için büyük çaba göstermişlerdi, PES'in krallık zamanlarında her sene Fifa'nın bu olayı bitirmesini baya umutla beklemişlerdi,ben bu açıdan hiçbir oyun sitesine güvenmiyorum. Hepsi paraya konuşuyor.

Ben iki oyunun da bugün izlediğim demolarından memnun değilim ama, Fifa 10'un üzerine neredeyse hiçbirşey koymamış grafik dışında. PES de Fifa 10'a çok benzer bir oyun yapmış , iki oyun da çok benzer birbirine. Yüksek pas yüzdeleri , sahte ikili mücadeleler , gereksiz kötü düzeyde defans yapan bir yapay zeka..

Geri
Üst Alt