Turan Sagan
Parçalı Üye
- 14 Aralık 2008
- 3.686
- 0
- 286
Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)
Aynı yorumu World Cup çıkmadan ben yapmıştım,Fifa10'dan hiçbir farkı yok bune ya almam hayatta falan diyordum,oyun çıktı oynadım Fifa10 şuan bana çok kötü geliyor World Cup'a nazaran.Yine aynı şeyin olacağını düşünüyorum ben.
Şahsen ben Türk dergilerini takip etmiyorum ondan bilemeyeceğim ama Fifa 11 Pes 11'den iyi demişlerse haklılar,bence de öyle. Ama çoğu oyun sitesi (yabancı) ondan önceki serilerde bile Fifa'yı PES'den iyi göstermek için büyük çaba göstermişlerdi, PES'in krallık zamanlarında her sene Fifa'nın bu olayı bitirmesini baya umutla beklemişlerdi,ben bu açıdan hiçbir oyun sitesine güvenmiyorum. Hepsi paraya konuşuyor.
Ben iki oyunun da bugün izlediğim demolarından memnun değilim ama, Fifa 10'un üzerine neredeyse hiçbirşey koymamış grafik dışında. PES de Fifa 10'a çok benzer bir oyun yapmış , iki oyun da çok benzer birbirine. Yüksek pas yüzdeleri , sahte ikili mücadeleler , gereksiz kötü düzeyde defans yapan bir yapay zeka..
Aynı yorumu World Cup çıkmadan ben yapmıştım,Fifa10'dan hiçbir farkı yok bune ya almam hayatta falan diyordum,oyun çıktı oynadım Fifa10 şuan bana çok kötü geliyor World Cup'a nazaran.Yine aynı şeyin olacağını düşünüyorum ben.