FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Necati'nin oyunu oynayamadığını anladık böylece. Uğur'dan kaçacak delik arıyor. Boşuna FIFA'yı savunma Necati, oynamayı öğren önce. :asd: :asd:

Seninle oynamam olm.:D Pro lan bu.:D

Yok oglum benim ortam yok. Bazilari cok kötü oynarim hic top girmez, bazilarida 2-3dk icinde farki 3-4 yaparim. :asd:

Necati'nin oyunu oynayamadığını anladık böylece. Uğur'dan kaçacak delik arıyor. Boşuna FIFA'yı savunma Necati, oynamayı öğren önce. :asd: :asd:

Ps3'de seninle mac yapalim. Oyundan sogursun hemen. :happynew: :asd:

[video=youtube;s0lbhkQdutU]https://www.youtube.com/watch?v=s0lbhkQdutU[/video]

oha diyorum fifa bildiğin ps3 gibi yapmış oyunu.Pes'e güle güle deme zamanıdır artık.

Şu videoyu başlatmadan önceki screenshota bakın, bu zemine güzel diyene ben başka birşey demiyorum, 8 numara gözlük lazım. Kartondan farksız gerçekten şu resimde.

Eski PC versiyonu çok daha iyiydi değil mi ?

Eski PC versiyonu çok daha iyiydi değil mi ?

Ben PC'de oyun oynamadım hayatım boyunca. Fifa ve PES de zaten PC'de oynanmaz,ayıptır günahtır bence oyuna full-hd tv monitörün olmadığı sürece. PC olduğunu yalnız şu anda farkettim, PC'den oynayacak arkadaşlar için yeniden üzüldüm.

La yokmu oynayan.O kadar savundunuz oyunu:D Gelin korkmayın :haha:

Ben PC'de oyun oynamadım hayatım boyunca. Fifa ve PES de zaten PC'de oynanmaz,ayıptır günahtır bence oyuna full-hd tv monitörün olmadığı sürece. PC olduğunu yalnız şu anda farkettim, PC'den oynayacak arkadaşlar için yeniden üzüldüm.

:sad007::sad007:eyvallah

Yok arkadaş herkes lafta ya:D Klavye fifacıları:haha:

Pc de Fifa Pesin yanına yaklaşamaz.Resmen atari maçları gibi kornerden gol oluyor orta sahadan gol oluyor.Bu oyunu yüklemeyi bırak hdd bile koymam.Boşa yer kaplıyor:asd:

Pro'yum tabi.:D Ama Neco kadarda değil.:D

Bu sene farklı,bin kere mi diyelim.:D

Bakalım her zamanki gibi 1 maç deneyeceğim hoşuma giderse devam ederim.Fifa 98 efsane oyunlarımdandı onun hatrına hersene deniyorum ama istediğim verimi bir türlü alamıyorum.İnş.bu sene güzel olurda rekabet olur.Rekabetin olduğu yerde en çok bize yarar.:)

Nickim murkes ekleyin online oynayalım..

Geri
Üst Alt