FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Yanlız ben yanlış oyun mu oynadım görüntü kalitesi çok düşük ve oynanış aynı gibi geldi videolardaki ile fark var baya.

Nasıl düzeltiriz çözünürlüğü alakası yok yahu videolardaki görüntü ile.

Ekran kartınız ne kadar kaliteli olursa olsun. Konsoldaki görüntü kalitesine yaklaşamazsınız.

İndiriyorum, deneyeceğim. Ancak şimdilik gülmekle yetineyim :D :p

PES 2010, FIFA 10'dan daha iyi grafik kalitesine sahipti burası doğru. FIFA 10'dan sonra FIFA World Cup 2010 çıktı, FIFA 10'un 2 katı grafik kalitesi vardı oyunda. PES 2010'dan da kat kat daha iyiydi.

Şimdi PES 2011 oynamadım ama videolardan ve yorumlardan bakacak olursak grafik olarak PES 2010 ile hemen hemen aynı. FIFA 11 ise World Cup 2010 oyununda ki grafik kalitesini sunuyor bizlere, hatta biraz daha iyi diyebilirim. Bu durumda FIFA 11'in grafik kalitesi PES 2011'den daha iyi oluyor.

Forma ve yüz detayları daha iyi diye grafik PES'te daha iyi diyemezsin... Ona bakacak olursak FIFA'da da yağmurlu maçlarda felan forma ıslanıyor, yağmurlu maçlarda top su birikintilerine takılıyor felan filan...

PES 2010, FIFA 10'dan daha iyi grafik kalitesine sahipti burası doğru. FIFA 10'dan sonra FIFA World Cup 2010 çıktı, FIFA 10'un 2 katı grafik kalitesi vardı oyunda. PES 2010'dan da kat kat daha iyiydi.

Şimdi PES 2011 oynamadım ama videolardan ve yorumlardan bakacak olursak grafik olarak PES 2010 ile hemen hemen aynı. FIFA 11 ise World Cup 2010 oyununda ki grafik kalitesini sunuyor bizlere, hatta biraz daha iyi diyebilirim. Bu durumda FIFA 11'in grafik kalitesi PES 2011'den daha iyi oluyor.

Forma ve yüz detayları daha iyi diye grafik PES'te daha iyi diyemezsin... Ona bakacak olursak FIFA'da da yağmurlu maçlarda felan forma ıslanıyor, yağmurlu maçlarda top su birikintilerine takılıyor felan filan...

PC'de PES11 = PES10 demiyorsun değil mi grafik olarak?

Fifada şutları abartmışlar uzaktan gol imkansız gibi frikikler dışında.Çoğu zaman boş kaleye vuruşlar kaleyi tutmuyor.

Bir b.ka benzemeyeceğini bildiğim halde indiriyorum.İnşallah yanıltır beni.

Su Serhatin da herseyi en iyi biliyormus gibi tripleri yokmu, adami hasta eder.

Geri
Üst Alt