FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Hee öyle :D

Cem'e yazıyor "Lan eleştiriyorlar git cevap ver cevap ver diye" :asd:

Hee öyle :D

Kaç gündür Cem'le konuştuğum yok lan.:D

Konunun icine ettiniz. :asd:

Takım tutar gibi oyun tutuyorsunuz be gençler :)

Sen sanki yapmıyorsun ? :D

Benim nerede objektiflikten uzak, tutar gibi yorum yaptığımı göster kabul ederim :) Sonuçta oyun ya bunlar,hangisi daha iyi olursa o alınır. Öyle abartılacak bir şey yok bence,biz para kazanmıyoruz aldığımız oyundan. 2005-2008 seneleri arasında sen mesela PES varken Fifa'yı oynadıysan Umut kusura bakma üzüldüm şahsına arada dağlar kadar fark varken.

Bende eskiden FIFA oynardım o zamanlar PES, FIFA kadar kaliteli değildi PC'de. Birgn FIFA 06 yada 07 multiplayer oynarken arkadaşla, arkadaşın ceza sahasına girer girmez çarparzdan vurduğu top aut'a gitmişti fakat oyuncular sevinip, hakem de gol kararı verdi. En son oynadığım FIFA o oldu :D

Ben PES'te penaltının önünde baraj kuran adam gördüm:asd:

Benim nerede objektiflikten uzak, tutar gibi yorum yaptığımı göster kabul ederim :) Sonuçta oyun ya bunlar,hangisi daha iyi olursa o alınır. Öyle abartılacak bir şey yok bence,biz para kazanmıyoruz aldığımız oyundan. 2005-2008 seneleri arasında sen mesela PES varken Fifa'yı oynadıysan Umut kusura bakma üzüldüm şahsına arada dağlar kadar fark varken.

Hangisi daha iyiyse o alınır diyorsun geliyorsun Fifa'ya bok atıyorsun. Beğenmediysen adam gibi eleştirini yap. Ayrıca bir tek 2008 ve 2009 yılında Pes oynadım ben şu zamana kadar.

Ya Umut düne kadar babam PS alıcak ne alsam diye bize soruyordun hemende ustası olmuşsun FIFA'cı olup PES 'e bok atıyorsun . PES'cilere kuyruk acısı felan diyorsun ne adamsın ya la :)

Eskiden bari Fifa'cıydım ben,Ps3'ü ise zaten Fifa için aldım.:D

Eskiden PES oynardım PC'de ama bu sene Fifa oynarım diye düşünüyorum .

Hangisi daha iyiyse o alınır diyorsun geliyorsun Fifa'ya bok atıyorsun. Beğenmediysen adam gibi eleştirini yap. Ayrıca bir tek 2008 ve 2009 yılında Pes oynadım ben şu zamana kadar.

Eskiden bari Fifa'cıydım ben,Ps3'ü ise zaten Fifa için aldım.:D

O zaman senin fanboydan farkın yok kusura bakma. 2008'den önceki PS2 zamanlarında Fifa oynamak zaman kirliliğinden öteye gidemez PES'e oranla,herkesle de konuşabilirsin bunu. Ben burada Fifa'ya bok atmadım, atarsam da atarım sonuçta kimsenin anasının babasının firması değil. Bu kadar salakça bir yapay zekaya laf atmayayım da ne yapayım, dar görüşlü bakıyorsun olaya , full sürümde böyle olursa kaç bin kişi protesto eder tahmin bile edilemez. PES'te de aynı sıkıntılar var,PES'in konusunda da PES'i çok kere eleştirdim.

Ulan FİFA 'yı nereden indireceğim bulamadım Direk link verinde inderelim görelim bakalım şu pcdeki oyununu :)

PC versiyonu da çok güzel olmuş,Fifa 10'un aynısını yapmışlar kadrolar değişik sadece. Ama tabiki eski PC'deki Fifa'dan iyi.

PC de kasma hiç konsolda oyna. Konsol yoksa ps cafede yarım saatini ayır.

Benim işim olmaz PS felan ben PC'de oynamak istiyorum oyunumu ? Verin indirelim karar verelim hangisi iyimiş . PS'de iyi yapan PC'de de yapsın arkadaş. PES nasıl aynısını yapıyorsa onlarda yapsın.

ya pes gayet iyide fifada yakın çekimde oyuncuların bacakları kayboluyor benim pcde :asd:

Geri
Üst Alt