FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Fifa'da umarım tehlikeli ataklada maçı bitirme sorunu çözülmüştür.Gol atmıştım hakem maçı bitirdi golü saymamıştı :D

Şu kalecinin mal gibi kaldığı golden ben de attım 2 tane, World Class seviyesinde. Bir sorun var sanırım.

[video=youtube;maq9hph6Mes]https://www.youtube.com/watch?v=maq9hph6Mes[/video]

Iste Messi farki. Yilin golunu attim. :asd:

Necati, şimdi oyuna baktım da zorluk seviyesi en kolayı olarak ayarlanmış ve değiştirilmiyor. Yapay zeka da en kolayı olduğuna göre attığın gol bana çok abartılı gelmedi. Şaşırmıştım zaten :D Seviye zor olsa Casillas onu kurtarırdı.

Casillas oyunda kova zaten.Pepe Reina müthiş oynuyor.

demoda ayarlanmıyor

Ayarlanıyor aslında.

Aşağıdaki dosyayı C:\Program Files\EA Sports\FIFA 11 Demo\Game klasörüne atıp oyunu çalıştırınca zorluk seviyesi World Class olacak ve süre 10 dakikaya çıkacak.

Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

Süreyi ve zorluğu değiştirmek için dosyayı not defteriyle açıp içindeki değerleri değiştirmek yeterli;

Kod:
// Amateur 0 

// Semi-Pro 1 

// Pro 2 

// World-Class 3 

// Uber 4 

DIFFICULTY=3

bölümünde DIFFCULTY karşısındaki rakam zorluğu belirtiyor.

Kod:
HALF_LENGTH=10

bölümü ise 1 devre süresini belirtiyor. Bu çift rakam olmak zorunda çalışması için (5,7 olmuyor mesela).

Necati, şimdi oyuna baktım da zorluk seviyesi en kolayı olarak ayarlanmış ve değiştirilmiyor. Yapay zeka da en kolayı olduğuna göre attığın gol bana çok abartılı gelmedi. Şaşırmıştım zaten :D Seviye zor olsa Casillas onu kurtarırdı.

Ps3'de zorluk ayarlanabiliyor. Hem ben bu golu world class'da attim.

Gole bak. :asd: Bu golü gördüm ya, oyunu alacak olsam almaktan vazgeçerdim.

Ayni golu sende at. Sonra devam konusuruz. Sanki cok kolay gol atmisim gibi konusuryorsunuz. :o

Kaleci resmen izlemiş. Topa hamle bile yapmamış.

Topun direk ölü noktaya gittigi icin olabilir mi ?? Ayni vurusu 10 kere denesem öyle girmez o. Zaten oyunda bos alan bulmak cok zor. Sansima buldum ben o alani, zaten iyi bakarsan 1 saniye gec kalsaydim iki tane adam indirecekti beni.

Bırak aga bbunları, kaleci resmen içine almış topu :haha:

Ayni golu sende at. :asd:

Topun direk ölü noktaya gittigi icin olabilir mi ?? Ayni vurusu 10 kere denesem öyle girmez o. Zaten oyunda bos alan bulmak cok zor. Sansima buldum ben o alani, zaten iyi bakarsan 1 saniye gec kalsaydim iki tane adam indirecekti beni.

Her kaleci o noktaya hamle yapar. Hiçbir kaleci kendine gelen topu izlemez. Eğer anlattığın gibiyse oyunun gerçekçiliği yok, yapay zeka sıfır demektir.

Ayni golu sende at. :asd:

Burda kimse "herkes o golü atabilir" demiyor Necati, diyoruz ki "kaleci topu izliyor" ve bunu da savunma lütfen. Top üzerinden geçiyor lan :D :p Ben PES11'de altıpastan Schweinsteiger ile uçarak kafa atıyorum, oyunun en kova kalecilerinden Valdes mükemmel derecede uçarak topu çıkarıyor. Senin goldeki gibi bir şut gelse en kötü ihtimalle tek elle topu kornere tokatlıyor PES'teki kaleciler. Pes'i övmüyorum ben burda, ancak kabul et ve de ki "evet kaleci mallık yaptı ve golü yedi". Başka bir açıklaması yok o gölün çünkü.

Karambolden çıkan topu sol kanattan Maxwell ile ortaya çevirdim, ceza sahası yayının 3-5 metre uzağından Alves gelişine vurdu mesela, Butt "yok artık" derecesinde çıkardı. Pes'te kaleciler çok gelişmiş, gol atamıyorsun oyunda.

Şu ünlü golden 1 tane de Lloris'e attım :) Gerçekten bir sorun var kalecilerde.

Bir Pes oynuyorum bir Fifa arkadaş hakikaten Peste herşey çok basit. Sanki futbolcuların sırtına sopayı bağlamışlar öyle hareket etmeye çalışıyorlar.

Her kaleci o noktaya hamle yapar. Hiçbir kaleci kendine gelen topu izlemez. Eğer anlattığın gibiyse oyunun gerçekçiliği yok, yapay zeka sıfır demektir.

[video=youtube;I49lzefj-sY]https://www.youtube.com/watch?v=I49lzefj-sY[/video]

Ölü nokta diye bisey vardir. Top oraya giderse kaleci napsin ?? Zaten kalenin biraz önünde durmus.

Büyük ihtimalle Amatör'de atılmış bi gol . Çok normal böyle bi golün olması . :)

Burda kimse "herkes o golü atabilir" demiyor Necati, diyoruz ki "kaleci topu izliyor" ve bunu da savunma lütfen. Top üzerinden geçiyor lan :D :p Ben PES11'de altıpastan Schweinsteiger ile uçarak kafa atıyorum, oyunun en kova kalecilerinden Valdes mükemmel derecede uçarak topu çıkarıyor. Senin goldeki gibi bir şut gelse en kötü ihtimalle tek elle topu kornere tokatlıyor PES'teki kaleciler. Pes'i övmüyorum ben burda, ancak kabul et ve de ki "evet kaleci mallık yaptı ve golü yedi". Başka bir açıklaması yok o gölün çünkü.

Karambolden çıkan topu sol kanattan Maxwell ile ortaya çevirdim, ceza sahası yayının 3-5 metre uzağından Alves gelişine vurdu mesela, Butt "yok artık" derecesinde çıkardı. Pes'te kaleciler çok gelişmiş, gol atamıyorsun oyunda.

[video=youtube;PPf3ktk7nl0]https://www.youtube.com/watch?v=PPf3ktk7nl0[/video]

Vallah cok zeki kaleciler varmis oyunda. :asd:

[video=youtube;I49lzefj-sY]https://www.youtube.com/watch?v=I49lzefj-sY[/video]

Ölü nokta diye bisey vardir. Top oraya giderse kaleci napsin ?? Zaten kalenin biraz önünde durmus.

Ölü nokta, kalecinin uzanamayacağı yerdir. Goldeki emeğine laf etmiyorum ama kaleci biraz malmış. :o :asd:

Geri
Üst Alt