FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Şu zorluk seviyesini nasıl ayarlayacağız yahu?Amateur görünüyor ve değiştirilmiyor.Zevk almıyorum oynarken lan.

Necati, amatörde attın o golü dimi :o

Üst seviye deme, kendimi keserim :o

Konsolda oynayan arkadaşlar, Controller Settings menüsünden Analog Sprint'i ON yapın. Hiç bahsedilmeyen bir özellik ama muhteşem bir özellik. Şöyle anlatayım, siz R2 / RT tuşuna ne kadar basarsanız oyuncu o kadar koşuyor. Çok basılı tutarsanız tamamen depar atıyor, az basarsanız daha yavaş koşuyor. Yani araba gibi düşünün gaza ne kadar yüklenirseniz o kadar hızlanır araba. En iyi böyle anlatılır bu özellik.

Yani muhteşem bir özellik, çok çok işe yarayacak :) Ve ayrıca şu golü de izlemenizi tavsiye ederim Analog Sprint özelliği kullanılarak atılmış bir gol. Messi'nin koşuş animasyonuna felan dikkat edin, ne kadar gerçekçi :)

[video]https://www.easportsfootball.co.uk/media/play/video/36273275[/video]

Şimdi öğrendim,harika bir özellikmiş.:)

Kaleci zeka özürlü sanırım.

Oyunu sevmeyebilirsin ama böyle cocukca yorumlar yapmana gerek yok. Ben gelip Pes'e bok atiyormuyum ?? Rezalet bir oyun oldugu halde. Hep yapay zeka yapay zeka diyordun noldu, Pes'de ki yapay zeka belkide suana kadar cikan oyunlar arasinda en kötüsüdür. Adamlar daha nereye kosacaklarini bilmiyorlar. Dün biraz oynadim demoyu sirf bu sacma sapan hareketler yüzünden kapattim. Böyle rezillik olmaz. Alan savunmasi yok, adam adama bile oynamiyorlar ve pozisyon alma da sifir. Top nerdeyse oraya hareketleniyor adamlar. Villa sol acik olmasina ragmen sag acikta top kovalar. Pique stoper olmasina ragmen Xavi'nin önünde oynar. Maxwell 2.bir sag bek gibi olur. Xavi sol bek. Böyle sacmalik varmi ya ?? :o

Şu zorluk seviyesini nasıl ayarlayacağız yahu?Amateur görünüyor ve değiştirilmiyor.Zevk almıyorum oynarken lan.

Settings yazar takimlari sectikten sonra ordan ayarlayabilirsin.

Niye keseceksin kendini ?? 25-30.macimda böyle mükemmel bir gol atabildim. Öyle her macta atilan bir gol degil bu.

Kaleci resmen zıplamıyor yahu, kale boş olsa belki direğe falan çarpardı top :D :p PES'te bu şutun 3-4 katı zor şutları vuruyorum kaleciler parmak ucuyla falan çıkarıyor. Böyle goller oluyorsa bırakın FIFA demeyi.

Oyunu sevmeyebilirsin ama böyle cocukca yorumlar yapmana gerek yok. Ben gelip Pes'e bok atiyormuyum ?? Rezalet bir oyun oldugu halde. Hep yapay zeka yapay zeka diyordun noldu, Pes'de ki yapay zeka belkide suana kadar cikan oyunlar arasinda en kötüsüdür. Adamlar daha nereye kosacaklarini bilmiyorlar. Dün biraz oynadim demoyu sirf bu sacma sapan hareketler yüzünden kapattim. Böyle rezillik olmaz. Alan savunmasi yok, adam adama bile oynamiyorlar ve pozisyon alma da sifir. Top nerdeyse oraya hareketleniyor adamlar. Villa sol acik olmasina ragmen sag acikta top kovalar. Pique stoper olmasina ragmen Xavi'nin önünde oynar. Maxwell 2.bir sag bek gibi olur. Xavi sol bek. Böyle sacmalik varmi ya ?? :o

Ben sana PES'e bok atma dedim mi? Babamın mı oyunu PES,Fifa? İstediğin şeyi söyle haklarında,nasıl ben de söylüyorsam. 2001'den beri PES'ten başka oyun oynamadım ama yine de umrumda bile değil. Fifa daha iyi olduğu an Fifa'yı alırım, ben müşteriyim iyi olan hangisiyse ona kayarım. Neden 2010'u almadın diyorsan PS3'üm yok, ama bir arkadaşımdan aldım bu sene oyun alacağım ve büyük ihtimalle Fifa olacak 11v11 kafama çok yatıyor internet hızı sıkıntısından korksam da.

Demolara bakarak karar verecek değilim ama,zaten demoların hiçbirini de indirmedim PC ile PS3 arasında dağlar kadar fark var,bir de indirmekle uğraşılmaz onu.

PES'te yapay zeka kötüyse zaten almam, ama şurada attığın goldeki kalecinin yapay zekasının iyi olduğunu savunuyorsan ben birşey diyemem. Bizim mahalle kalecisi bile o golü yemez yani, kaplumbağadan beter gidiyor top.

İki oyunun da demosu aldığım görüşler ve izlediklerime göre iyi değil zaten. Umarım full sürümlerde gelişme olur.

.

Necati gerçekten sen FİFA oynamaya devam et :)

Kaleci resmen zıplamıyor yahu, kale boş olsa belki direğe falan çarpardı top :D :p PES'te bu şutun 3-4 katı zor şutları vuruyorum kaleciler parmak ucuyla falan çıkarıyor. Böyle goller oluyorsa bırakın FIFA demeyi.

:asd: :asd:

4-5 saat sonra ancak böyle bos alan bulabildim oda sansima. Ondada bide üstüne sut güzel olunca böyle bir gol ortaya cikti. Öyle her macta atilacak bir gol degil bu. Hem 2-3 senedir Fifa oynamama ragmen zorlaniyorum oyunu oynarken. Ikili mücadele en üst düzeyde herifler hayvan gibi oynuyorlar. Her mac en az bir oyuncum yerde kaliyor. :sad007:

Ben bu oyunda Cana'yla cok ayak kirarim. :D

Ben sana PES'e bok atma dedim mi? Babamın mı oyunu PES,Fifa? İstediğin şeyi söyle haklarında,nasıl ben de söylüyorsam. 2001'den beri PES'ten başka oyun oynamadım ama yine de umrumda bile değil. Fifa daha iyi olduğu an Fifa'yı alırım, ben müşteriyim iyi olan hangisiyse ona kayarım. Neden 2010'u almadın diyorsan PS3'üm yok, ama bir arkadaşımdan aldım bu sene oyun alacağım ve büyük ihtimalle Fifa olacak 11v11 kafama çok yatıyor internet hızı sıkıntısından korksam da.

Demolara bakarak karar verecek değilim ama,zaten demoların hiçbirini de indirmedim PC ile PS3 arasında dağlar kadar fark var,bir de indirmekle uğraşılmaz onu.

PES'te yapay zeka kötüyse zaten almam, ama şurada attığın goldeki kalecinin yapay zekasının iyi olduğunu savunuyorsan ben birşey diyemem. Bizim mahalle kalecisi bile o golü yemez yani, kaplumbağadan beter gidiyor top.

İki oyunun da demosu aldığım görüşler ve izlediklerime göre iyi değil zaten. Umarım full sürümlerde gelişme olur.

Tamam. :o

Necati gerçekten sen FİFA oynamaya devam et :)

:asd:

Ben cok begendim oyunu, ilk gün alicam hemen. :D

Futboldan zevk almak isteyen herkesede öneririm ama begenmeyenler olursada bisey diyemem. Sonucta herkesin zevki farklidir.

Bana göre çok kötü :) Terry filan bile çok teknik yahu :p top herkezin ayağına yapışıyor.

Şu Pesçileri bir kez kendi konularında görsem çok iyi olacak.

Doğru dürüst yorum yapın o zaman.:D

Pekala.

Oyun lan bu oyun alt tarafı insanlar tarafından yapılmış bir yazılım ne bu "bir kusur görsem de oyuna b.k atsam" hevesi anlamış değilim. İlginçsiniz gerçekten. Ayrıca git bir kafeye PS3 veya Xbox 360'ta demosunu oyna FIFA 11'in, 3-4 maç sonra eğer gerçekçi oyunu seviyorsan zaten buraya gelir ballandıra ballandıra anlatırsın oyunu.

Kafan mı iyi Onur ? :D FIFA 10 (+ WC 2010) 'da 300'ü geçik maç yaptım neredeyse, oyunun her bölümünü ezberledim artık. Böyle bir özelliği ilk defa FIFA 11'de gördüm ki zaten forumlarda da yeni yeni konuşulmaya başlanıyor.

Abi bilmiyorum ben az basınca az koşuyordu zaten.:D

Belki daha gelişmiştir bilmiyorum bakarım.

Valla ben 3 senelik bir PES'çi olarak geçen hafta ps3'te FIFA 10 oynadım. Daha önce niye bu oyunu ps3'te oynamamışım dedim. PES'in tekrarlayan hatalarından, adamların odunluklarından, taçlardan, kalecilerin iki saat topu oyuna sokmamalarından, adamların karambolde mal gibi birbirine çarpmalarından vs. vs. o kadar usanmışım ki FIFA oynarken daha önce hiç futbol oyunu oynamamış gibi zevk aldım. Adamlar pozisyona göre pas atıp, vücütlarını bile ona göre şekle sokuyorlar en basitinden. Bu arada FIFA'ya olan uzaklığımda ilk olarak PC'de denemiş olmamdan kaynaklanıyor. PC'de gerçekten çok kötüydü. Yoksa FIFA 07 ye kadar hepsini oynamış bir adamımdır.

Geri
Üst Alt