FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Türkiye'de Fifa'yı denemiyorlar bile,takmışlar bir Pes'e öyle gidiyor. Bakın bakayım diğer ülkelere kim daha çok satmış ?

Konsolda çok iyi diyorsan neden her PS salonlarında PES oynanıyor ? Ben hiç görmedim FIFA oynansın :s Nedense hep PES turnuvaları yapılır salonlarda hiç görmedim FIFA turnuvası diye neden acaba ?

Alışkanlık olmuş artık o olay. Bizim insanımızda yeni şeyleri deneme olayı yok. Benim bir çok arkadaşım PES oynarken Fifayı denemem denemem deyip dururdu. Bir kere oyna göreceksin farkı derdim. Denedikleri zaman onlarda anladı Fifanın daha iyi olduğunu. He isteyen istediğini oynar neyden zevk alıyorlarsa onu oynasınlar. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Benim sözüm denemeden konuşanlaradır.

Avrupada herkes Fifa oynar.Bizdeki bu pes manyaklığı Winning Eleven ve Roberto Carlos'lu Brezilya milli takımından geliyor.Zamanında kafelerde az görmedim Brezilya-Brezilya maçlarını.Maç skorları da öyle 2-1, 1-0 bitmezdi.16-12 ,19-14 gibi fantastik skorlar olurdu.Kafayı yerdi millet oyunun başında.Roberto Carlos ile orta sahadan gol atma çabalarını falan :)

Tamam o zamanlar pes(daha doğrusu Winning eleven) iyi oyundu.Ama artık devrin Fifa devri olduğunu görmemek için kör olmak lazım.

PS2'de nasıl PES Fifa'dan üstünse şimdi PS3'de FIFA Pes'den kat be kat üstün. Bu PS4 çıkana kadar devam eder.

PES PS4'e hazırlansın.

Edit : Ben de genelde PS salonlarında PES oynuyorum.

Avrupada herkes Fifa oynar.Bizdeki bu pes manyaklığı Winning Eleven ve Roberto Carlos'lu Brezilya milli takımından geliyor.Zamanında kafelerde az görmedim Brezilya-Brezilya maçlarını.Maç skorları da öyle 2-1, 1-0 bitmezdi.16-12 ,19-14 gibi fantastik skorlar olurdu.Kafayı yerdi millet oyunun başında.Roberto Carlos ile orta sahadan gol atma çabalarını falan :)

Tamam o zamanlar pes(daha doğrusu Winning eleven) iyi oyundu.Ama artık devrin Fifa devri olduğunu görmemek için kör olmak lazım.

yanılmıyosam 97 yada 98 di o zamandan beri bir fifa hastasıyım bir tek geçen sene pesi daha fazla oynadım ama bu sene fifaya devam :)

İki oyunu da beğendim(PC).

Fifa'da oyun bazen yavaşlıyor özellikle hava toplarında. Bunun benim sistemimle alakası olduğunu zannetmiyorum çünkü kötü sayılmayan bir sistemim var ve yavaşlama olayı very low da bile oluyor. Fifa'da benim açımdan görülen tek sorun bu.

Pes'te ise tek endişem multinin yine kötü olması.

Sonuçta bence bu sene fazla Pes vs. Fifa kavgası olmamalı çünkü iki oyunda gayet güzel. Kim ne oynarsa oynasın "Bunu nasıl oynarsın!" denemez. Bundan sonrası artık zevkler ve renklerdir.

Konsolda oynayan arkadaşlar, Controller Settings menüsünden Analog Sprint'i ON yapın. Hiç bahsedilmeyen bir özellik ama muhteşem bir özellik. Şöyle anlatayım, siz R2 / RT tuşuna ne kadar basarsanız oyuncu o kadar koşuyor. Çok basılı tutarsanız tamamen depar atıyor, az basarsanız daha yavaş koşuyor. Yani araba gibi düşünün gaza ne kadar yüklenirseniz o kadar hızlanır araba. En iyi böyle anlatılır bu özellik.

Yani muhteşem bir özellik, çok çok işe yarayacak :) Ve ayrıca şu golü de izlemenizi tavsiye ederim Analog Sprint özelliği kullanılarak atılmış bir gol. Messi'nin koşuş animasyonuna felan dikkat edin, ne kadar gerçekçi :)

[video]https://www.easportsfootball.co.uk/media/play/video/36273275[/video]

Az önce oynadım FIFA 11'i. Oyun fena değil ama PES'e göre daha az değişiklik var. FIFA 10'da, hızlı bir adamı alıp gidemiyordun herkesi geçip. Bu oyunda geçebiliyorsun. PES gibi diyebiliriz yani. FIFA 10'da, Ronaldo, Messi çok etkisizdi. Bu oyunda iyiler, özellikle Ronaldo. Ben FIFA 10'u beğendiğim için bu oyunu da beğendim.

Bu forumda dikkatimi ceken bir şey:

Pes ' i savunanlar: yaaa fifa ne iğrenç oyun b.k gibi oyun olmuş nefret ediyorum bu oyundan, leş gibi bişi yaaa.. ( genellikle yorumlar bu tarz.)

Fifa yı savunanlar: Fifa cok gercekci bir oyun olmuş peste eskiden guzeldi ama fifa şuan daha iyi olmuş herkesin denemesi lazım. ( gibi daha duzgun uslup kullanılmış.Yine genellikle diyorum istisnalar tabiki var.)

Bu olay benim baya dikkatimi cekti nedendir acaba birisi cevap verebilir mi? Ayrıca ps3 te fifa daha iyi diyince hemen bi banane lan ps3 ten pc ye bak sen gibi laflar ediliyor..Heralde konunun adına hiç bakmıyorsunuz arkadaşlar.Ne yazıyor orda? ps3 xbox pc yazıyor..Ozaman şoyle sacma sapan yorumlar yapmayın artık..

Atakan buarada maclara devam edelim istersen:)

FIFA PC'de kendini geliştirmiş diyorum ben. Şutları ve pasları çok iyi, ancak başta grafikler olmak üzere beni tam olarak oyuna bağlamadı oyun. PES daha gerçekçi geliyor açıkçası.

Belki de geçen sene bu demoyla sezona girselerdi *** FIFA *** diyecektim ancak PES the king şu anda. Allah aşkına inkar etmeyin şu gerçeği.

Konsolda oynayan arkadaşlar, Controller Settings menüsünden Analog Sprint'i ON yapın. Hiç bahsedilmeyen bir özellik ama muhteşem bir özellik. Şöyle anlatayım, siz R2 / RT tuşuna ne kadar basarsanız oyuncu o kadar koşuyor. Çok basılı tutarsanız tamamen depar atıyor, az basarsanız daha yavaş koşuyor. Yani araba gibi düşünün gaza ne kadar yüklenirseniz o kadar hızlanır araba. En iyi böyle anlatılır bu özellik.

Yani muhteşem bir özellik, çok çok işe yarayacak :) Ve ayrıca şu golü de izlemenizi tavsiye ederim Analog Sprint özelliği kullanılarak atılmış bir gol. Messi'nin koşuş animasyonuna felan dikkat edin, ne kadar gerçekçi :)

[video]https://www.easportsfootball.co.uk/media/play/video/36273275[/video]

İyide bu Fifa 2010 da da vardı zaten. :o

Bu forumda dikkatimi ceken bir şey:

Pes ' i savunanlar: yaaa fifa ne iğrenç oyun b.k gibi oyun olmuş nefret ediyorum bu oyundan, leş gibi bişi yaaa.. ( genellikle yorumlar bu tarz.)

Fifa yı savunanlar: Fifa cok gercekci bir oyun olmuş peste eskiden guzeldi ama fifa şuan daha iyi olmuş herkesin denemesi lazım. ( gibi daha duzgun uslup kullanılmış.Yine genellikle diyorum istisnalar tabiki var.)

Bu olay benim baya dikkatimi cekti nedendir acaba birisi cevap verebilir mi? Ayrıca ps3 te fifa daha iyi diyince hemen bi banane lan ps3 ten pc ye bak sen gibi laflar ediliyor..Heralde konunun adına hiç bakmıyorsunuz arkadaşlar.Ne yazıyor orda? ps3 xbox pc yazıyor..Ozaman şoyle sacma sapan yorumlar yapmayın artık..

Evet genelde böyle niyeyse, ben de çözemedim :)

İyide bu Fifa 2010 da da vardı zaten. :o

Kafan mı iyi Onur ? :D FIFA 10 (+ WC 2010) 'da 300'ü geçik maç yaptım neredeyse, oyunun her bölümünü ezberledim artık. Böyle bir özelliği ilk defa FIFA 11'de gördüm ki zaten forumlarda da yeni yeni konuşulmaya başlanıyor.

Pes hastası kuzenimi bile Fifa'cı yaptı bu oyun. dün karşılıklı maç yapıyoruz peste o kadar sıkıldık ki sohbet ediyoruz maç sırasında ama Fifa o kadar zevkli ve çekişmeli oluyoki gözümüzü ekrandan alamadık :D

[video=youtube;maq9hph6Mes]https://www.youtube.com/watch?v=maq9hph6Mes[/video]

Iste Messi farki. Yilin golunu attim. :asd:

Geri
Üst Alt