FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Demolari oynadim, '07den beri PES oynuyorum ama FIFA '11 artik asmis olayi beyler.

Gameplay, Grafikler fln hepsi FIFA11> PES11.

PES11 PES10'dan bile kötu olmus :sad007:

FIFA'nın demosunu oynamadım ama tam sürümünü alacağım. :)

agalar fifayı çok övüyolar yıllar sonra pcme fifa girecek galiba :D

evet ya arena falan yazıyodu tamam :D demek kaleci modu orda var o zaman süper ya bana arkadaşım belki bilgisayarda olmaz demişti sadece ps3 e yapabilirler diye çoğu özelliği bilgisayara aktarmıyolarmış ama bunu yapmışlar süper o zaman :D

Fifa 11'in demosunda böyle birşey var mı? Ben bulamadımda.

Arena'da select dügmesine basin, sonrada bunlari yapin. :yenieek:

160920101159.jpg

160920101160.jpg

160920101162.jpg

full oyun ne zamn çıkar türkiyede

Olmuş bu oyun :) Neredeydi şu anket gidip kullanayım oyumu FIFA'ya :)

Arena'da select dügmesine basin, sonrada bunlari yapin. :yenieek:

160920101159.jpg

2 tane joystick ile denedim ama select e basınca herhangi birşey çıkmıyor karşıma. Oyunun başında aslında ayarladım select tuşunu ama yine olmadı nedense.

Pc'de o zaman full sürümde olur. :D

Şuradaki bir avuç arkadaş haricinde beğenmeyen yok FIFA'yı. ek$i olsun, DH olsun, yabancı forumlar olsun, herkes memnun. Kaldı ki gelecek oyun demodan çok daha iyi olacak. Ona nasıl bir bahane gelecek çok merak ediyorum.

Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı ya da senin beğendiğini beğenmek zorunda mı ? Nasıl bir ego var sende Serhat anlamak güç. Antipatik olmak hoşuna gidiyor herhalde.

Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı ya da senin beğendiğini beğenmek zorunda mı ? Nasıl bir ego var sende Serhat anlamak güç. Antipatik olmak hoşuna gidiyor herhalde.

Kendisini üstün gösterip farklı olayım amacı ile takılan muhtemelen asosyal bir arkadaş.Takmamak lazım diyorum ama resmen şu güzel ortamı bozuyor.

Tuş Takımı Ayarlarım bu şekilde . Arena Modda nasıl kaleci özelliğini açabilirim reizler ?

fifa1q.png

PEs 11 Fifa 11 den iyi olmuş diyen Galatasary'lı eski futbolcuların 2000 senesinde şöyleydi böyleydi demeleri ile aynı hareketi yapıyor bana göre..Yeniliklere acık olalım bazı zamnlarda da yenilgiyi kabullenelim beyler :D

Ronaldo'yu mükemmel yapmislar oyunda. Tipe tip ayni ya. Herifin o hayvan gibi kosmasini bile yapmislar, yada kalcasini kullanarak sut yada pas atmasini. :asd:

Tuş Takımı Ayarlarım bu şekilde . Arena Modda nasıl kaleci özelliğini açabilirim reizler ?

fifa1q.png

Pc demosunda kaleci modu yokmus. Full sürümü beklemen lazim. :sad007: :D

Serhat haklı,bütün herkes beğeniyor buradaki bazı kişiler hariç. Ama mesele burada değil,pc versiyonunu beğenmediyseniz konsolda daha iyi olduğunu kabullenin.Ben konsoldan falan anlamam demeyin.

Serhat haklı,bütün herkes beğeniyor buradaki bazı kişiler hariç. Ama mesele burada değil,pc versiyonunu beğenmediyseniz konsolda daha iyi olduğunu kabullenin.Ben konsoldan falan anlamam demeyin.

Pc versiyonuda World Cup 2010 lkadar olsun yeterde artar bile ..

Konsolda çok iyi diyorsan neden her PS salonlarında PES oynanıyor ? Ben hiç görmedim FIFA oynansın :s Nedense hep PES turnuvaları yapılır salonlarda hiç görmedim FIFA turnuvası diye neden acaba ?

Geri
Üst Alt