FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Online da ne var ne yok devre dışı kalıyo. Formalar-Tezahuratlar her türlü patch.

Haklisin ama bu durum bütün yamalar için geçerli. Ben zaten FIFA'nin genel olarak PES'ten iyi oldugunu düsünüyorum ama yine de PES'in hakkini yememek için konsollarda yama bulundugunu söyledim.

Takımları var sonuçta logonun çok önemi yok saha içi eziyor zaten.Neyse bu topakta Pes konuşmayalım yine

Evet logo olayını 2-3 saniyede geçerim direk maça başlarım.Beni ilgilendiren saha içi, top, pas,yüzler vs

Fifa'nıın tek sorunu oynanış.Grafik ve lisanslara birşey demiyorum zaten.Ama şu Pes oynarken aldığım hissiyatı alamıyorum hiç fifada.Topa vururken falan balon gibi geliyor.

Fifa'nıın tek sorunu oynanış.Grafik ve lisanslara birşey demiyorum zaten.Ama şu Pes oynarken aldığım hissiyatı alamıyorum hiç fifada.Topa vururken falan balon gibi geliyor.

11'i oynamadın sanırım ?

Ulan Onur ne adamsın bunu ligin logosu felan önemli değil diyorsun bunu bile savunuyorsun :asd:

Pes'de,Fifa gibi bütün takımlar lisanslı olsa ne yapardı acaba ? :asd:

İki demoyuda oynadım. FIFA'yı konsolda, PES'i PC'de oynadım. Top fiziği FIFA'da çok çok daha iyi (konsolda).

beyler pro kamerada kameranın hızını biraz artırarak oynayın yok böyle bi zevk ya kesin deneyin ama savunma yaparken biraz zor oluyor :)

Ps 3 teki fifa 11 deki top fizigi şuana kadar gordugum her platformdaki her oyundan daha iyi.

Pc ve PS için ayrı oyun kodlandığını mı düşünüyorsunuz

Fifa 11 PC ve Fifa 11 Konsol arasında büyük farklar var herne kadar aynı oyunlar olduğunu söyleselerde.

Geri
Üst Alt