FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

arkadaslar bende PS3 var ama bakiyorum bazilari simdiden indirmis oyunu, ben nasil ve nerden indirebilirim biri bana bu konuda yardimci olabilirmi...benim bildigim kadariyla jailbreak diye bir sey var tam olarak nasil bir sey?

arkadaslar bende PS3 var ama bakiyorum bazilari simdiden indirmis oyunu, ben nasil ve nerden indirebilirim biri bana bu konuda yardimci olabilirmi...benim bildigim kadariyla jailbreak diye bir sey var tam olarak nasil bir sey?

180 dolar civarı fiyatı var o aletin. Online olduğun an hesabın kapatılabilir.

Bir kaç resim

dsc00316zx.jpg

dsc00318m.jpg

dsc00314e.jpg

Galatasaray'ın güçleri Arsenal'den daha iyi görünüyor :) Gerçekten çok kaliteli takımız ama sahaya yansıtamıyoruz :(

Not: Resimler alıntıdır.

Sabri yine 73 :( adam en az 76 filan olmasi lazim, gecen seneki performansina gore, Servet 81 Neill 79(80) olmasi gerek bence, Insua 75 iyidir daha genc... Cana CDM olarak 75 gecen seneki performansina gore cok iyi ama bu sezon iyi performans gosteririse tekrar 78 filan olabilir cunku o kapasitede biri, Elano CM olarak 78 filan iyidir... Baros 81 iyi olmus

Benim asil merak ettigim, Kewellin, Misimovicin, Ardanin hizlari, mesela Arda oyunda cok yavas, Miside oyle.... Arda LW olarak kac? 83 bekliyorum, Kewell LW kac?

PlayStation 3 jailbreak önlendi

Sony yeni yaması 3.42 ile PlayStation 3 jailbreak'i durdurdu

Son günlerde Playstation 3 ile ilgili çıkan haberlerde Sony'nin oyun konsolunun dokunulmazlığının son bulduğu ortaya çıkmış ve Jailbreak adı verilen yöntemin farklı şekillerde kullanılıp back-up adı verilen kopya oyunların Playstation 3'te oynanabilmesi mümkün olmuştu.

Bu duruma Sony'nin vereceği tepki merak edilirken, beklenen oldu ve jailbreak yönteminin önüne geçmek adına hazırlanan 3.42 sürüm numaralı sistem güncellemesi yayınlandı. Sony tarafından yayınlanan 3.42 sürüm numaralı güncelleme, Jailbreak işlemi için kullanılan PSFreedom, PSGroove, PSJailbreak gibi yazılımları engelliyor.

Korsan oyun konusunda lik defa bu kadar ciddi bir durumla karşı karşıya kalan Sony'nin başka ne gibi yaptırımlarda bulunacağı merak ediliyor.

180 dolar civarı fiyatı var o aletin. Online olduğun an hesabın kapatılabilir.

Tamamda ben online oynuyorum, mecbur offline oynamak zorundami kalacagim eger yaptirirsam ve 180 dolardan aza yapilmaz mi bu is... kendim yapma imkanim yok degilmi onu ogrenmek istedim, aletsiz filan olmaz diyorsun yani

Tamamda ben online oynuyorum, mecbur offline oynamak zorundami kalacagim eger yaptirirsam ve 180 dolardan aza yapilmaz mi bu is... kendim yapma imkanim yok degilmi onu ogrenmek istedim, aletsiz filan olmaz diyorsun yani

Online oynamazsın dostum. Hesabını kilitler sony. Zaten yeni update ile engellendi galiba. Valla bütün dünyada ünlü hackerlar kırmak istiyor. Kırabiliyorsan kır. :D

Baska bir forumda Arda 82? Neill 80, Servet 82, Sabri 75, Balta 75, Cana 79 hangisi dogru Arda sol acik oluncu 83mu'

/?>

2*3 gne herkes indirir artık.Bende o zaman konu açayım.Online turnuva yapalım

Sabri yine 73 :( adam en az 76 filan olmasi lazim, gecen seneki performansina gore, Servet 81 Neill 79(80) olmasi gerek bence, Insua 75 iyidir daha genc... Cana CDM olarak 75 gecen seneki performansina gore cok iyi ama bu sezon iyi performans gosteririse tekrar 78 filan olabilir cunku o kapasitede biri, Elano CM olarak 78 filan iyidir... Baros 81 iyi olmus

Benim asil merak ettigim, Kewellin, Misimovicin, Ardanin hizlari, mesela Arda oyunda cok yavas, Miside oyle.... Arda LW olarak kac? 83 bekliyorum, Kewell LW kac?

Sabri RWB mevkiinde 75 oluyor.

Ardanin Msimovicin, Pino ve Kewellin hizlari ne kadar? Arda sol orta saha olarak 83mu? Bir zahmet baksan? Oyuna almak icin cok sabirsizlaniyorum

Oyun 6.2 gb.Şu an rusça versiyonunu indiriyorum.Ama crack yok:(

Maç sonu çalacak müziklere (kazanma sonrasında) çiftetelli ve (kaybetme sonrasında) cenaze marşı koymayı düşünüyorum, maça girerken de müslüm baba fena gider aslında :asd:

Konsollarda kirilmis Xbox'u olanlar erken oynama sansina erisecek.Aral Ithalat'tan baktim 140 kusur liraya getiriyor,baya pahali.

Oyun bizim burda cikmis. Azsonra almaya gidecem. :ciftetelli: :yoji: :bid: :allecto: :f50: :wave:

Geri
Üst Alt