FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Dünden beridir 30 gb fifa setupu indirdim hepsi bozuk arkadaş:D

Artık FİFA serüvenide bitti.Online oyun oynanmıyor.PES gibi orjinal oyun gerekiyormuş.

Çok övdünüz şu fifayı ya eskileri pek beğenmemiştim ama bunu herkes çok beğenmiş 5 - 6 partım kaldı insin de bir oynayalım bakalım :)

An itibariyle indi 3 gün sonunda :D yüklesin yorumları yapacağım.

Beyler yetişin hata aldım.

error reading file : f: game/fifasetup/fifaconfigexe verify that the file exist and the you can accest it diyor. Ne yapayım.

Beyler yetişin hata aldım.

error reading file : f: game/fifasetup/fifaconfigexe verify that the file exist and the you can accest it diyor. Ne yapayım.

Ben bu hatayı 2 gün önce aldım:D Senin indirdiğin ilk çıkan fifa 11 setupı.Bunun için çözüm var diyolardı ama uzunca bişeydi.Ben 2 gündür deniyorum.En sonunda bir tanesi sağlam çıktı.Bu seferdeoyun içine manyak kasıyo oyun:D

Ben bu hatayı 2 gün önce aldım:D Senin indirdiğin ilk çıkan fifa 11 setupı.Bunun için çözüm var diyolardı ama uzunca bişeydi.Ben 2 gündür deniyorum.En sonunda bir tanesi sağlam çıktı.Bu seferdeoyun içine manyak kasıyo oyun:D

Abi o zaman boşuna mı indirdik o dosyaları fena patladık demek of of :D

Bu sene ps3 deki gibi yaptılar.Pc ye çıkan en iyi fifa.

Tam olarak oyle degil aslinda, bu sene PC'de Fifa 10nun engine kullanildi.. Yani oyun PS3de Fifa 10 gibi PC'de tabiki en son yeniliklikde var Be a goalkeeper gibi, creation centre, taraftar sesleri, en son transferler, manager mode filan

PS3 almak şart oldu artık.PC yi yenilemeye kalksam 1500 liradan aşağı gitmez.1500-2000 lira arası param gider.PS3 alsam 800 lira 1000 lira arasında harcama yaparım.En mantıklısı PS3.Böyle rezillik çekmeyiz en azından.Futbol,araba yarışı oyunlarını PS3'te,Savaş oyunlarını da PC'de oynarım artık.

Bizim Kewelli yavas yapmislar :( hizi 77, Misimovic cok agir, Insua hizliydi azaltmislar, Pino cok yavas, Arda biraz daha hizli, Neill acayip hizli bir savunma oyuncusu icin, zaten gercektede hizli bir oyuncu

PC'de "Be A Goalkeeper" bölümü yok mu, yoksa ben mi göremiyorum?

PS3 almak şart oldu artık.PC yi yenilemeye kalksam 1500 liradan aşağı gitmez.1500-2000 lira arası param gider.PS3 alsam 800 lira 1000 lira arasında harcama yaparım.En mantıklısı PS3.Böyle rezillik çekmeyiz en azından.Futbol,araba yarışı oyunlarını PS3'te,Savaş oyunlarını da PC'de oynarım artık.

Xbox 360 al oğlum.Boşver PS3'ü :)

Öyle birşey yapmana gerek yok Uğur.

İhtiyac olan "öncelikli" :

-Power Supply (550 ve üstü al)

- Ekran kartı

- Anakart uyumsuz ise anakart

sonra sıra ile ram ve diğer malzemeleri alırsın. Anakartın yeni ekran kartlarına vs uygun ise ramleri alırsın. Eğer, anakart uyumsuz ise Ramlerin uyabileceği bir anakart alırsın sonra ram ilavesi yaparsın. 1000TL 'ye güzelce toplarsın. PS3 bugün var yarın ps4 çıkar. Ama unutma PC herzaman iş görür. Ben 4 sene önce topladığım PC ile şuan oynayamadığım oyun yok. Yavaş yavaş toplarsın kısacası. Bir oyun kutusuna dünya para vermenin anlamı yok. Ayrıca unutma, oyun içinde ek para vericeksin hesabını sen yap artık. PC'yi yenile ve kalite arttır. Al 2 tane gamepad benim gibi h.sonları arkadaşlarınla turnuva çevir :) Benim arkadaşların yorumu : PS3 ten daha güzel oynanıyor senin makinada. Bu gayet objektif bir yorum. İyi ekran kartın ve işlemcin olsun geresi teferruat (min 3gb ram ile).

Galatasaray'da Baros'la Mustafa Sarp'i çok benzetmisler, Formalar harika olmus

Ps3 ün her oyunu en az 100 tl.Pc bedava.

Geri
Üst Alt