FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Özellikle kaleciyle defans oyuncusunun yerini değiştirmiş adamını geliştirmek için. Ondan böyle. :)

Özellikle kaleciyle defans oyuncusunun yerini değiştirmiş adamını geliştirmek için. Ondan böyle. :)

Evet ama o videodaki zenci maç sonuna kadar benden top kapmaya çalışıyordu defansta.:D

Bu arada heryerde haber olmuş lan o video.Benden izinsiz yayınlıyorlar,dava açıcam.:lol:

Bu akşam sonunda oynayabildim oyunu. Oyunun Fifa 10'dan gram farkı yok bence tezahüratlar dışında. Yine de PES'ten çok daha iyi olduğu aşikar, bunu daha hiç PES oynamamış olmama rağmen söyleyebiliyorum. Bir de şutların artık daha düzgün olduğunu söyleyebilirim,uzaktan vs. daha güzel şutlar çıkıyor.

Bu akşam sonunda oynayabildim oyunu. Oyunun Fifa 10'dan gram farkı yok bence tezahüratlar dışında. Yine de PES'ten çok daha iyi olduğu aşikar, bunu daha hiç PES oynamamış olmama rağmen söyleyebiliyorum. Bir de şutların artık daha düzgün olduğunu söyleyebilirim,uzaktan vs. daha güzel şutlar çıkıyor.

Ps3 versiyonu için diyorsun sanırım.

Arkadaşlar Fifa 11 PS3 Maç Yapmak İsteyenler Eklesin

PSN: defender_1905

Arkadaslar Xbox oynayanlar bilir Ban riski yüksek korsan oyunla.

Peki Orjinalini alsam banlanma riski tamamen kalkarmi ?

Arkadaslar Xbox oynayanlar bilir Ban riski yüksek korsan oyunla.

Peki Orjinalini alsam banlanma riski tamamen kalkarmi ?

Bak kardeşim şöyle açıklayayım sana;

Makinaya FW attırırsan ban riskin oluşur, bu banlanma süresi de belli değildir. Microsoft'un her sene 2 kere büyük güncellemesi vardır ve FW'liler bu güncellemelerde banlanır. Bunun dışında ban olmaz. Tabii çok şanslıysan bu güncellemelerde banlanmaya da bilirsin ki ben 3 senedir ban yemeyen birisini tanıyorum :D Herneyse dediğim gibi durum böyle ama ben 1 sene önce ban yedim ve geçenlerde Gold'dan 600 TL'ye 12 ay taksitle 250 GB Slim modellerden aldım ve inşallah orjinal kullanacağım.

Shopto.net diye site var, oradan da FIFA 11 sipariş ettim. Zaten çoğu insan bu siteden oyun alıyor. Güvenilir bir site yani, fiyatları da çok uygun.

Al 2-3 tane oyun, kafan rahat takıl onlineda. Eğer çok oynamak istediğin oyun olursa alır oynar sonra satar veya takas yaparsın.

Bugün 3 kere daha oynadım oyunu ve maalesef oyun çok basit klişeler üzerine kurulmuş,Fifa 10'un üzerine çok az ekleyerek yoluna devam etme gereği duymuş EA Sports, hazır PES'i böyle yakalamışken bence bu sene arayı muhteşem açabilirlerdi.

Kenardan içeri girmenin hiçbir manası yok mesela,çoğu vurulan top kalecinin üstüne gidiyor. Ortalarda kafa golleri hep aynı şekilde oluyor,orta açıldığından golün olup olmayacağı anlaşılıyor kısaca. Ortalar bazen gereksiz fazla kavis alıyor, ortalanan top yolun ortasını geçtikten sonra bir anda kavis alabiliyor ki mantıksız bu. L1 + üçgenli paslar balon gibi, çoğu da kolayca defans arkasına geçiyor. Oyunun zaten temel taşı arapaslar, L1 + x , sonra da üçgenle kaleye kadar gidebiliyorsun.

Son olarak güçlü takımlarla oynandığında oyun gerçek dışı ve çok zevksiz bir hava alıyor. Arsenal-Manchester City maçı 5-4 bitti mesela.

Bugün 3 kere daha oynadım oyunu ve maalesef oyun çok basit klişeler üzerine kurulmuş,Fifa 10'un üzerine çok az ekleyerek yoluna devam etme gereği duymuş EA Sports, hazır PES'i böyle yakalamışken bence bu sene arayı muhteşem açabilirlerdi.

Kenardan içeri girmenin hiçbir manası yok mesela,çoğu vurulan top kalecinin üstüne gidiyor. Ortalarda kafa golleri hep aynı şekilde oluyor,orta açıldığından golün olup olmayacağı anlaşılıyor kısaca. Ortalar bazen gereksiz fazla kavis alıyor, ortalanan top yolun ortasını geçtikten sonra bir anda kavis alabiliyor ki mantıksız bu. L1 + üçgenli paslar balon gibi, çoğu da kolayca defans arkasına geçiyor. Oyunun zaten temel taşı arapaslar, L1 + x , sonra da üçgenle kaleye kadar gidebiliyorsun.

Son olarak güçlü takımlarla oynandığında oyun gerçek dışı ve çok zevksiz bir hava alıyor. Arsenal-Manchester City maçı 5-4 bitti mesela.

Oyunun FIFA 10 ile alakası yok iken nasıl bu yorumda bulunabiliyorsun gerçekten ilginç. FIFA 11'in demosundan sonra (bak full versiyon bile değil) FIFA 10 açtım oynadım santradan sonra 2 pasta gol attım 1 dakika bile olmadı o derece basit, kolay ve oynanmaz geldi bana. Grafiklerde bir o kadar iğrenç geldi ki arada uçurum var resmen.

Ayrıca benim kenardan içeri girip attığım bir sürü gol var. Çok ısrar edersen gösterebilirim de. Hatta az önce soldan içeri daldım Wallcott ile biraz daha ileri gittim ve kalenin sol köşesine topu bıraktım. (bkz. Messi ile sağdan yardırıp kalenin sağ köşesine topu göndermek)

Oyunun FIFA 10 ile aynı (veya çok az farklı) olma ihtimali Murat 131'in Bugatti'yi geçebilmesi kadar ihtimalsiz :)

Oyunun FIFA 10 ile alakası yok iken nasıl bu yorumda bulunabiliyorsun gerçekten ilginç. FIFA 11'in demosundan sonra (bak full versiyon bile değil) FIFA 10 açtım oynadım santradan sonra 2 pasta gol attım 1 dakika bile olmadı o derece basit, kolay ve oynanmaz geldi bana. Grafiklerde bir o kadar iğrenç geldi ki arada uçurum var resmen.

Ayrıca benim kenardan içeri girip attığım bir sürü gol var. Çok ısrar edersen gösterebilirim de. Hatta az önce soldan içeri daldım Wallcott ile biraz daha ileri gittim ve kalenin sol köşesine topu bıraktım. (bkz. Messi ile sağdan yardırıp kalenin sağ köşesine topu göndermek)

Oyunun FIFA 10 ile aynı (veya çok az farklı) olma ihtimali Murat 131'in Bugatti'yi geçebilmesi kadar ihtimalsiz :)

Cem bu kadar nasıl abartabilmişsin inanamadım. Bütün reviewları oku,hatta Fifa producerlarını oku hepsi "no ground-breaking changes,just improving what we have" derken senin arada dağlar kadar fark var demen inanılmaz. Tabi ki de eski oyunu oynayınca arada birçok fark bulursun ve yeniyi oynamak istemen doğaldır. Fifa 10 daha bile iyi olsa Fifa 11 oynamak isteyeceksindir yeni olmasından dolayı.

İlk olarak grafikler DOĞAL olarak daha iyi olacak ne bekliyordun ki? Oyunun Fifa 10 ile çok alakası var. Barcelona gibi pas olayı bir nebze azaltılmış olsa bile devam ediyor,eskisi kadar olmaması yine de sevindirici.

Senin kenardan içeri girme durumu ters ayaklı oyuncularla yalnız. Sana şöyle söyleyeyim (ki zaten mesajımın sonunda güçlü takımlarla oynamanın manasız olduğunu,milyon tane gol olduğunu söyledim zaten) Baros ile sağdan içeri girdiğinde şut çektiğinde top neredeyse her seferinde kalecinin üstüne gidiyor. Kapatılan köşeye sert bir şut ya da topu tavana asma olayı yok. Senin dediğin olay ise topu çekip, ters köşeye şut çekmek.

Fifa 10 BMW M3 ise Fifa 11 M6'dır. Tabi ki de grafikte değişim var,şutlar düzeltilmiş, topun balon hissi havadan arapaslar dışında pek yansımıyor ama yine de oyun aynı oyun.1 sene içinde sadece bu kadar geliştirmek bana mantıklı gelmiyor (tabi buna da şükretmek lazım PES ground-breaking derken direk oyunun içine etmiş izlenimlerime göre)

Sonuç olarak Fifa 11 cilalanmış bir 2010 ama bu kötü olduğu anlamına gelmiyor çünkü zaten 2010 da gayet iyiydi. Yine de güçlü takımlarla oynamanın bence ciddi bir şekilde manası yok,oyun çok bayıyor.

PS3 için bir sorun var sizde de var mı?

Her Fifa 2011 e girdiğimde internetten oynamak istediğimde ONLINE PASS'te problem çıkıyor ve her seferinde yüklüyor. Sizde de bu oluyor mu?

FIFA 10

-Oyun çok hızlı,

-Hız, güç, şut özellikleri dışında her oyuncu neredeyse aynı, yani Xavi ile attığınız pası pas özelliği düşük olan oyuncu da atıyor,

-Pozisyon çeşitliliği offline modda az,

-Ardarda saçma pasları çok rahat bir şekilde yapıyorsunuz,

-Yapay zeka çok kötü ve sizi hiç zorlamıyor,

-Saha boyutu bazı stadlarda çok küçük,

-Grafikler genel olarak bazı stadlarda çok berbat, bazılarında ortalama üstü, bazılarında güzel. Çimler ise gerçekten kötü, hatta bazı stadlarda oyundan soğutuyor insanı,

-Top fiziği genel olarak fena değil ama top bazen aşırı kavis alıyor, şutlarda fazla iyi değil.

-Manager modu çok iyi değil.

FIFA 11

-Oyunun hızı FIFA 10'dan daha iyi fakat hala hızlı bence, daha yavaş olması gerekir,

+Personality+ özelliği sayesinde her oyuncu birbirinden farklı bir halde. Hız, güç, pas, çeviklik, top kontrol gibi özellikler maç içinde kendini fark ettiriyor (Xavi ile atılan pası düşük özellikli oyuncu atamıyor, veya top kontrol veya çeviklik...)

+Pozisyon çeşitliliği offline modda fazla,

+Pro Passing özelliği sayesinde ardarda saçma pas sorunu FIFA 10'a göre biraz daha iyi yani çok kolay bir şekilde yapamıyoruz bu tür şeyleri, tabii oyuncu mesela baskı altındaysa çok rahat pas atamıyor,

+Yapay zeka çok çok iyi, inanılmaz alan savunması yapıyor Legendary'de ve çok akıllı oynuyor,

+Saha boyutu daha da büyük,

+Yeni eklenen "co-op" kamera muhteşem,

+Grafikler FIFA 10'a göre 10 katı daha güzel (abartmıyorum),

+Top fiziği görüp görebileceklerinden en iyisi kesinlikle.

+Animasyonlar daha da çeşitlendirilmiş, hatta bazı oyunculara özel animasyonlarda var mesela Ronaldo, Messi gibi oyuncular kendine has koşu stilleriyle koşuyorlar oyunda,

+11 vs 11 online mod eklenmiş,

+Kaleci olma özelliği eklenmiş,

+360 derece birebir mücadele özelliği eklenmiş,

+Manager modu çok daha oynanabilir bir hal almış.

+Oyuna ses, tezahurat gibi şeyler ekleme özelliği eklenmiş ve bu sayede atmosfer inanılmaz bir hal almış. Mesela Galatasaray'la maç yaparken gereken sesleri yüklerseniz maça girişte "War Chant" müziği, maç sırasında tüm tezahuratlarımızı, gol olduğunda "lay lalaaay lay lay" diye çalan müziği duyabilirsiniz :).

-Kısıtlı da olsa HDD'ye gollerimizi kaydedebiliyoruz, fakat 5 veya 10 ile sınırlandırılması çok kötü.

Hakkaten fark yokmuş :)

Geri
Üst Alt