FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Fenere karsi attigim gol

[video=youtube;cOwDXvEUJ5Y]https://www.youtube.com/watch?v=cOwDXvEUJ5Y[/video]

PES 11 oynamadan yorum yazmayım dedim.Xbox'da oynuyorum iki oyunu da.Fifa 2003'den beri oynamıyordum,11 ile geri döndüm.PES gerçekten berbat olmuş,arcade mi yapalım simülasyon mu diye karar verememişler.

Hayır onu geçtim,Galatasaray'da Carrusca'nın işi nedir hala ya?İstediğin kadar patch'le falan güncelle,EA yapıyor işte.Bir de daha sonra çıkarttın oyunu,bu kadar mı zor güncel kadroları koymak.Zaten yıllardır alınamayan lisanslara ise artık bişey diyemiyorum.

--------------------U.Ceylan------------------

---S.Sarıoğlu----M.Piccinni--D.Agger---İnsua-

------------Thiago Motta---------------------

---------------------------İ.N'DOYE----------

--------------------M.Pijanic-----------------

--T.Walcott------------------------E.Hazard-

-------------------A.Martinez----------------

Online'da rakip tanimam :) Adamlar hep ManU, Barca, Real Madird tarzi 5 yildizli takimlar seciyor, ben ise herzaman Galatasaray'i seciyorum ve hep kazaniyorum. Bazen farkli bazen kil payi.

Online'da rakip tanimam :) Adamlar hep ManU, Barca, Real Madird tarzi 5 yildizli takimlar seciyor, ben ise herzaman Galatasaray'i seciyorum ve hep kazaniyorum. Bazen farkli bazen kil payi.

Psn ne ? Bakalım bir profiline.:D Ekliyim bir oynarız.:D

oyunda beni eklemek isteyenler icin PSN: geegle13

Aguero'yu transfer ettim. 44 milyon saydim herife. :asd:

saka mi bu?

kariyer modusla normal maclar yapamiyor muyuz eskisi gibi?

hani transferleri, taktik isleri ve ardindan cikip oyniyordun ya kendin, simdi bu mumkun degil mi?

kariyer baslatayim dedim, fm oyunda gibi manegerlik yapiyorum anasini satayim, bu ne la?

ben böyle islerden zevk almam.

transferleri, yani menegerlik, taktik isleri, yani teknikdirektörlük ve ardindan cikip sahada oynamak isterim kendim, eskisi gibi, eskisi gibi derken ben fifa09 oynadim, orda öyleydi.

saka mi bu?

kariyer modusla normal maclar yapamiyor muyuz eskisi gibi?

hani transferleri, taktik isleri ve ardindan cikip oyniyordun ya kendin, simdi bu mumkun degil mi?

kariyer baslatayim dedim, fm oyunda gibi manegerlik yapiyorum anasini satayim, bu ne la?

ben böyle islerden zevk almam.

transferleri, yani menegerlik, taktik isleri, yani teknikdirektörlük ve ardindan cikip sahada oynamak isterim kendim, eskisi gibi, eskisi gibi derken ben fifa09 oynadim, orda öyleydi.

Yapıyorsun tabii ki de.

nerde, nasil ?

kariyer baslatm,adan önce 3 secenek vardi, biri menegerlik, ikincisi oyuncuteknikdirektötü mü ne ve 3. normal oyuncu.

3 nü de denedim ama normal mac yapamadim.

Neden bahsettiğini anlayamadım inan :)

Manager mode seçtiğinde normal hem manager oluyorsun hem de maçları oynuyorsun.

Sen Game modes'a girdikten sonraki seçeneklerden mi bahsediyorsun ?

Manager mode

Be a pre-season

Tournament mode

falan olan yerden.

Neden bahsettiğini anlayamadım inan :)

Manager mode seçtiğinde normal hem manager oluyorsun hem de maçları oynuyorsun.

Sen Game modes'a girdikten sonraki seçeneklerden mi bahsediyorsun ?

Manager mode

Be a pre-season

Tournament mode

falan olan yerden.

yok yahu, normal kariyer baslattim ama tam baslarken 3 secenek geldi, maneger mi olmak istiyorsun, topcu mu, yoksa hem topcu hem TD ayni anda (?).

ilk önce manegerlik sectim, Barcayi aldim, kadroyu düzelttim, Busquetsin yerine Mascheranoyu koydum, simdi bi oynayayim dedim ama nerde, maci nasil baslaticam? Bulamadim. Yukarida bir secenek vardi, ona bastiginda macin sonuclarini gösteriyordu, yani ben birsey görmeden maclar olup bitiyordu kendinden )))

yok yahu, normal kariyer baslattim ama tam baslarken 3 secenek geldi, maneger mi olmak istiyorsun, topcu mu, yoksa hem topcu hem TD ayni anda (?).

ilk önce manegerlik sectim, Barcayi aldim, kadroyu düzelttim, Busquetsin yerine Mascheranoyu koydum, simdi bi oynayayim dedim ama nerde, maci nasil baslaticam? Bulamadim. Yukarida bir secenek vardi, ona bastiginda macin sonuclarini gösteriyordu, yani ben birsey görmeden maclar olup bitiyordu kendinden )))

Valla ben PC'de oynuyorum oyunu ve dediğin şey başıma gelmedi :D

Belki konsolda farklıdır.

PC'de direk manager mode seçtiğinde normal hem manager oluyorsun hem de takımı yönetiyorsun işte.

fifa09 cok daha iyidi la, yoksa bana mi öyle geliyor, sadece fifa09 oynadigim icin ))

bu oyunda top kapma, kaptirma cok sacma ya, adam messiye bir omuz atiyor, herif 3 metre yuvarlaniyor, faul bile yok ))))))

Valla ben PC'de oynuyorum oyunu ve dediğin şey başıma gelmedi :D

Belki konsolda farklıdır.

PC'de direk manager mode seçtiğinde normal hem manager oluyorsun hem de takımı yönetiyorsun işte.

benim bildigimde öyle, yani fifa09 de öyleydi ama burda baska. Secenekler var, hangisini secsen su FM da gibi hersey.

Geri
Üst Alt