FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Necati, surada "online gaming" icin isi nasil halledecegimi yazmislar.

Online Gaming mit Playstation via Breitband Internet von UPC

HUB dedikleri ne oluyor?

HUB, verteiler oluyor.

Ayrica asagida:

Die Registrierung der Playstation erfolgt unter Offizielle PlayStation-Website yazmislar, online oynamak icin lazim mi bu registrierung simdi? (adres de bu Offizielle PlayStation-Website )

Bedava mi peki?

Evet beles. Sen ayarla bunu, online kapisiriz. :D

HUB, verteiler oluyor.

Evet beles. Sen ayarla bunu, online kapisiriz. :D

*Breitbandanschluss erforderlich. Die Benutzer müssen für anfallende Breitbandgebühren aufkommen. Inhalte können gebührenpflichtig sein. Das PlayStation®Network und der PlayStation®Store unterliegen den Nutzungsbedingungen und sind nicht in allen Ländern und Sprachen verfügbar. Siehe eu.playstation.com/terms. Benutzer unter 18 Jahren benötigen die Zustimmung eines Erziehungsberechtigten.

Bedava diyorsun ama bu ne demek oluyor?

Necati, kayit olurken adresimi falan istiyorlar yahu, eminmisin bedava oldugundan?

*Breitbandanschluss erforderlich. Die Benutzer müssen für anfallende Breitbandgebühren aufkommen. Inhalte können gebührenpflichtig sein. Das PlayStation®Network und der PlayStation®Store unterliegen den Nutzungsbedingungen und sind nicht in allen Ländern und Sprachen verfügbar. Siehe eu.playstation.com/terms. Benutzer unter 18 Jahren benötigen die Zustimmung eines Erziehungsberechtigten.

Bedava diyorsun ama bu ne demek oluyor?

Die Benutzer müssen für anfallende Breitbandgebühren aufkommen.

Eee zaten her ay bunu ödemiyormusun ?? :asd:

PS store var orda istersen parayla oyunlarda satin alabiliyorsun ondan. Online oynamak felan beles. Adres felan dogru vermene gerek yok. Ben kafadan attiydim bitane. :D

PlayStation Network ist eine kostenlose interaktive Umgebung, in der dir die folgenden Möglichkeiten offenstehen:

• Kostenloses* Network-Gaming
  • Im Internet surfen
  • Mit Freunden und Familie aus aller Welt chatten
  • Neue und exklusive Spiele und Erweiterungspakete aus dem PlayStation Store herunterladen

Außerdem kannst du dich unter eu.playstation.com mit deiner Anmelde-ID beim PlayStation Network anmelden und dein persönliches PlayStation-Profil aktualisieren.

• Triff dich online mit Freunden
  • Veranstalte Online-Events
  • Lies regelmäßige E-Mail-Updates
  • Verwalte deine Spiele und Trophäen
  • Erstelle deine eigene übertragbare ID

PlayStation - Registrierung

Orta saha ile oyniyorum cogu zaman, Fabregas banko. Diger iki isim Song ve Nasri, Songun yerine kimi alsam acep?

Valla ben banko oyuncularla oynarken hic zevk almiyorum. Hep Genc gücsüz oyunculari oynatmayi onlarla güzel oynamayi seviyorum nedense.

Valla ben banko oyuncularla oynarken hic zevk almiyorum. Hep Genc gücsüz oyunculari oynatmayi onlarla güzel oynamayi seviyorum nedense.

Vidal, Obi Mikel, Javi Martinez, Lass Diarra, Gargano, 17 yasinda Henrikssen var overall 73 orta sahanin her yerinde oynar cift yonlu

Vidal, Obi Mikel, Javi Martinez, Lass Diarra, Gargano, 17 yasinda Henrikssen var overall 73 orta sahanin her yerinde oynar cift yonlu

Saol ama Genc kesfedilmemis adi duyulmamis oyuncular aliyorum hep güclero en fazla 65 ama hizli ve teknik olanlari. Serbest oyuncularda yilda en az 1-2 tane aliyorum böyle zevkli oluyor bence. :)

Ben bu oyunu 1 ay önce aldim, 3 hafta olmustur ama hic dogru düzgün oynamamistim, 2-3 mac ancak yapmisimdir. Taa ki 2 gün öncesine kadar. Simdi ama gercekten cok zevk almaya basladim ve sorun oyunda degil, bende oldugunu anladim. Alismak gerekiyormus megerse. Ben hic butür oyunlar falan oynayan, oynamis biri degilim aslinda, fifa09 oynadim bir kac ay, o kadar.

Simdi neden banko oyunculari tercih ediyorum, cünkü daha yeni oynamaya basladim ve dolayisiyla oynarken zorlaniyorum, siz öne gelene fark atiyorsunuzdur muhtemelen. :)

Ayrica gücsüz, genc oyuncularla tam performans alamiyorum, onlar daha kendilerini gelistiriyorlar ve bunu oyunda bariz bir sekilde görebiliyorsun. Mesela Annan ve Mascherano arasinda oynarken büyük fark oluyor, kalite acisindan.

Kisaca benim icin ilk önce keyfli, güzel maclar önemli. Sizin gibi iyi oynamaya baslayinca belki, genc yeteneklere sans veririm . :)

Bu arada, Vagner Lov'u süper yapmislar ama be. Liverpool'a transfer ettim, Torres'in yanina, Torres'den daha iyi oyniyor valla.

edit

Necati;

Transfer lisstesinde olan oyunculari neden göremiyoruz?

Orda transferstatus: "gelistet" "in verhandunlungen" "ungelistet" "freier spieler" falan var ama "zu verkaufen" yok, yani transfermaktta kim var, hic ögrenemiyorum.

Frohlinder Str. 10

44379 Dortmund

Al bunu ver. :asd:

Bu arada, Vagner Lov'u süper yapmislar ama be. Liverpool'a transfer ettim, Torres'in yanina, Torres'den daha iyi oyniyor valla.

edit

Necati;

Transfer lisstesinde olan oyunculari neden göremiyoruz?

Orda transferstatus: "gelistet" "in verhandunlungen" "ungelistet" "freier spieler" falan var ama "zu verkaufen" yok, yani transfermaktta kim var, hic ögrenemiyorum.

Ona göre arama yaparsan öbür seylerin hepsi standartta kalacaklar, sadece gelistet olacak. O zaman sana transferlistede olan oyunculari buluyor.

Frohlinder Str. 10

44379 Dortmund

Al bunu ver. :asd:

Yok, yanlis anladin beni. "Ha Şöyle" dedim orda ))

Bu arada yardim icin cok sagol, sonunda hallettim su interneti ps3 baglama olayi.

Benim Online-ID adresim: vay-hay.

Az önce bir 2 mac yaptim, online, gülmekten koptum yeminle )))))))

Hani 11 kisi vs 11 kisi oynayabiliyorsun ya, oraya girdim, sag bek olarak oynadim ama hic sans tanimadilar bana. Pas atmiyor kimse anasini satayim )))))))

Benim takimdan biri gol atiyor, benim gibi kötü oynayan bir cocuk daha vardi bizim takimda, o gitmis kenara, gol sevinci yapiyor, takla atiyor ))))))))))) Of yaa, ne gülmüstüm o an ama ha ))))

Arkadaslar bilmiyorum daha once anlatildimi ama Miguel Velosa, Vidal, Doumbia, Gargano, Diarra gibi adamlari Galatasaraya nasil transfer edebilirim kulupleri ile anlasiyorum, daha sonra oyuncu ile anlasma asamasina gelince oyuncu gelmek istemiyor

Arkadaslar bilmiyorum daha once anlatildimi ama Miguel Velosa, Vidal, Doumbia, Gargano, Diarra gibi adamlari Galatasaraya nasil transfer edebilirim kulupleri ile anlasiyorum, daha sonra oyuncu ile anlasma asamasina gelince oyuncu gelmek istemiyor

yeterince para önermiyorsundur?))

ben ronaldinhoyu bile aldim (liverpoola) kendisine cok verdim, külübe normal bonservisine + 5 milyon euro verdim ))

Yok, yanlis anladin beni. "Ha Şöyle" dedim orda ))

Bu arada yardim icin cok sagol, sonunda hallettim su interneti ps3 baglama olayi.

Benim Online-ID adresim: vay-hay.

Rica ederim. Online girince eklerim seni. :D

Az önce bir 2 mac yaptim, online, gülmekten koptum yeminle )))))))

Hani 11 kisi vs 11 kisi oynayabiliyorsun ya, oraya girdim, sag bek olarak oynadim ama hic sans tanimadilar bana. Pas atmiyor kimse anasini satayim )))))))

Benim takimdan biri gol atiyor, benim gibi kötü oynayan bir cocuk daha vardi bizim takimda, o gitmis kenara, gol sevinci yapiyor, takla atiyor ))))))))))) Of yaa, ne gülmüstüm o an ama ha ))))

:haha: :haha: :haha: :haha:

Ya kardesin, pahali topcularimi satamiyorum ya, hic teklif gelmiyor.

Torres, Ronaldinho falan, herkesden sIkIldim, satayim dedim hic teklif gelmiyor.

2 transfer dönemi gecti la.

Bunlari satmadan transferde yapamiyorum, hay anasina.

Sistemi degistirdik, simdi sisteme uygun topculari almamiz lazim ama nerdee )))))

Aynen oyuncu satmak cok zor. Arda 85 onu bile satamadim.

Geri
Üst Alt