FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Bende çok kasmıyordu ama arada kasıyordu bende fifa configden Wait for Vsync diye bişey var onu kastım sonra hiç kasmamaya başladı ... Tabiki senin PCnin özeliklerinede bağlı bu mesela Qualityi ben Highde oynayabiliyorum ama senin İçin Low medium Yada Very Low olablilir , yani bunları bikere dene , düzelir buyuk ihtimal...

Pc donanımı iyi benim baya mesela Crysis 2 veya Battlefield bad company 2 yi 1920 çözünürlükte ve full quality de oynuyorum rahat.O yüzden şaşırdım kasmasına.Wait for Vsync'i işaretliyimmi yoksa boşmu kalsın?

Pc donanımı iyi benim baya mesela Crysis 2 veya Battlefield bad company 2 yi 1920 çözünürlükte ve full quality de oynuyorum rahat.O yüzden şaşırdım kasmasına.Wait for Vsync'i işaretliyimmi yoksa boşmu kalsın?

Bende isaretliydi ozaman biraz kasma oluyordu , sonra bos biraktim artik o sorun yok :)

Bi dene bakıyım düzelecekmi , boş bırak...

Bide MSAA options var OFF degilse onu OFF yap ..

Ps3'ü olan var mi beyler? Yeni aldimda, Slim. Online oynayabilmem icin ne lazim? Bilgisayara taktigim Usb gibi Wlan Adapter den taksam, olur mu? Yoksa kendine has bir sey mi var?

kendine güvenen Madrid'e rakip olabilecek çakma katalanlar arıyorum :D

Man. City'nen cok deli bir kadro kurdum. Önüme geleni parcaliyorum. :D 5.sezondayim suanda.

2316.jpg

2294.jpg

Bu ilk 11'im. :D

2296.jpg

2298.jpg

Bunlarda yedeklerim. :D

Robben gibi adamı yedek yaptığın için seni kınıyorum Neco.:mad:

Arda bile yedek, adam ilk 11'deki futbolcularla top diye oynar :) Ben Hulk'un yerine Arda'yi yazardim sahsen..

Robben gibi adamı yedek yaptığın için seni kınıyorum Neco.:mad:

Adamin yasi artik cok ilerledi, onun yerine genc Hulk'u oynatiyorum. :D

Arda bile yedek, adam ilk 11'deki futbolcularla top diye oynar :) Ben Hulk'un yerine Arda'yi yazardim sahsen..

Hulk daha iyi geliyor bana. Sol ayakli oldugu icin ters pozisyonlarda hep uzaktan sert sutlarla kaleyi bulurum. :asd:

Iyi kadro Neco , Wallcotda baya iyi onu neden almadin yahu , Robbeni top diye oynar :D

Bide ben Hamburtaki Elialan inanılmaz hareketler yapıyorum aga onuda al :D

Geri
Üst Alt