FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Iyi kadro Neco , Wallcotda baya iyi onu neden almadin yahu , Robbeni top diye oynar :D

Bide ben Hamburtaki Elialan inanılmaz hareketler yapıyorum aga onuda al :D

Ikisinin kalitesi benim takimda oynamak icin yetersiz. :asd: Nasri bile bende sadece yedek oturuyor. :D

Ronaldo'yla hareket falan yapmana gerek yok. Hatta kosturmana bile gerek yok, defans geldiginde yön tuslari ile sag, sol yap kendisi bi sekilde geciyor.

Arda'da aynen öyle, normal yürüyünce bile teknigi belli oluyor.

Süper kadro yapmışsın.

Ronaldo'yla hareket falan yapmana gerek yok. Hatta kosturmana bile gerek yok, defans geldiginde yön tuslari ile sag, sol yap kendisi bi sekilde geciyor.

Arda'da aynen öyle, normal yürüyünce bile teknigi belli oluyor.

Ben pasa dayali oynuyorum. Orta saha cok saglam oldugu icin hemen baski kurabiliyorum ve maci karsi alana yikabiliyorum. Öyle hareket falan cok yapmam. :D

Bunu cidden al ama , Lennon ....

Staminasida oldukca yuksek...

Onada kadroda yer yok. Sag acikta Hulk'u tek isim kesebilir, oda Messi. Ama malesef oda cok para istiyor. :asd:

Süper kadro yapmışsın.

:tiphat: :D

Necatiyin kadrosunu beyenmedim valla :D

Nuri ve Aquilani yerine daha iyisini bulabilirdi :D

Ben pasa dayali oynuyorum. Orta saha cok saglam oldugu icin hemen baski kurabiliyorum ve maci karsi alana yikabiliyorum. Öyle hareket falan cok yapmam. :D

Cok konusma, su Network acilsinda bi gadani alayim :D :asd:

Bende manyak pas yaparim. :heart:

Ben Pcde oynuyorum + klavyeyle yinede sizi yenerim :D

Pes 11'de Nasri benim için Messi ve Ronaldo'dan daha önemli bir oyuncu. Muazzam oynuyorum onla

Necatiyin kadrosunu beyenmedim valla :D

Nuri ve Aquilani yerine daha iyisini bulabilirdi :D

Öbürlerin hepsi cok yasli, gerek yok. :asd: Nuri - Fabregas - Aqualini orta sahasi cok saglam. Topu kaybettigim anda orta sahada baski kurup hemen aliyorum topu. :D

Cok konusma, su Network acilsinda bi gadani alayim :D :asd:

Bende manyak pas yaparim. :heart:

Gelecek hafta maclar yapariz o zaman. :D

Nuri'nin gücü 76 lan. Güncellemede falan yükselttiler mi? Performansa göre yükseltiyorlar mi?

Bu arada sadece transfer döneminden sonra mi güncelleniyor kadrolar?

Bu fifanin bir tek bu yonunu beyenmiyorum ...

Kanat oyuncularin Staminasi çok ağız oluyor ve hemen gücleri duşuyor , bun nasıl haledebilir Neco ?? Var mi bi cozumu...

Pes 11'de Nasri benim için Messi ve Ronaldo'dan daha önemli bir oyuncu. Muazzam oynuyorum onla

Bende kadroya bile giremiyor. :p

Nuri'nin gücü 76 lan. Güncellemede falan yükselttiler mi? Performansa göre yükseltiyorlar mi?

Bu arada sadece transfer döneminden sonra mi güncelleniyor kadrolar?

Güncellenme sonrasi 83 oluyor, bende suanda gücü 84.

Bu fifanin bir tek bu yonunu beyenmiyorum ...

Kanat oyuncularin Staminasi çok ağız oluyor ve hemen gücleri duşuyor , bun nasıl haledebilir Neco ?? Var mi bi cozumu...

Nasil düsüyor ??

Ya mesela maça başlıyorum , Messiyle diyelim 3 kosu yapiyorum bi bakmışım adamın güçü bitmiş , Hanı ya isimlerin altında gösteriyorya ...

Necati, Manager mod mu yapıyorsun?

Ya mesela maça başlıyorum , Messiyle diyelim 3 kosu yapiyorum bi bakmışım adamın güçü bitmiş , Hanı ya isimlerin altında gösteriyorya ...

Adamlari hep oynatirsan kondisyonlari hemen biter. :asd: Rotasyona gitmen lazim. Sence bende niye bu kadar iyi ve dengeli adamlar var saniyorsun ?? :D

Necati, Manager mod mu yapıyorsun?

Evet, 2015 yilindayim Man City'nen.

Bende var rotasyon yaw , 5 tane kanat adami alim Lennon,Hulk,Pedro,Messi,Nani hatta arada Iniestayi bile orada oynatiyorum ama su anda durum kotu para yok :D

Bende var rotasyon yaw , 5 tane kanat adami alim Lennon,Hulk,Pedro,Messi,Nani hatta arada Iniestayi bile orada oynatiyorum ama su anda durum kotu para yok :D

Sen gidip bütün parayi yildizlara harcamisin. :asd: Önce ilk 11'in iyi olacak, sonrada rotasyon icin dandik adamlar alacaksin, ucuz olan.

Benim rotasyon 11'im böyle mesela.

Lloris

Richards - Ranocchia - Chiellini - Kolarov

Song - Boateng

Nasri/Gago

Robben - Aguero/Derdiyok - Arda​

Sen gidip bütün parayi yildizlara harcamisin. :asd: Önce ilk 11'in iyi olacak, sonrada rotasyon icin dandik adamlar alacaksin, ucuz olan.

Benim rotasyon 11'im böyle mesela.

Lloris

Richards - Ranocchia - Chiellini - Kolarov

Song - Boateng

Nasri/Gago

Robben - Aguero/Derdiyok - Arda​

Valla iyi kadro kurmusun ama sene 5 sende ben daha 2ci sezondayim....

Messiyi satmayi dusunuyorum zaten , Bu Fifada çok zayıf yapmışlar onu , Sneijderi alıcam ...

Bu Fifa 11de en beyendigim adam Yaya Toure , adami her takima alirim :)

Geri
Üst Alt