FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Sezon arası güncellemesini yapıp Liverpool ile kariyer yapın gençler,baya zevkli oluyor.Jovanovic-Caroll-Suarez 3'lüsünü iyi oynatırsanız döktürüyorlar.

Sezon arası güncellemesini yapıp Liverpool ile kariyer yapın gençler,baya zevkli oluyor.Jovanovic-Caroll-Suarez 3'lüsünü iyi oynatırsanız döktürüyorlar.

Günceleme var , zaten Carolli çok beyendim Fifada , iyi yapmislar , saglam bi forvet.

PCde online oynayan varsa , işi yoksa maç yapacak var mı ??

GameRangerı varsa tabi...

Ps3'de online oynayacak olan var mi?

Renktaşlar fifa 2011 için tam parçalı forma varmıdır acaba Galatasarayımıza eklemek için?

Tayfun mactaydim arkadasla pardon. Gel simdi.

@Tayfun @Gökhan su an üniversitedeyim birazdan eve gidecegim, bugün bi kac mac yapak, acayip zevk aliyorum fifadan yahu.

Hele Salmanla oynmasi, deli ediyorum salmani :D

Fena oynamiyorsun Gökhan. Ben su aralar baya mac kaybetmeye basladim. Sanssizlikmi,beceriksizlikmi anlamadim.

Fena oynamiyorsun Gökhan. Ben su aralar baya mac kaybetmeye basladim. Sanssizlikmi,beceriksizlikmi anlamadim.

Iki macida yendim ama baya zorlandim. Cok sinir bozucu paslar yapiyorsun, iki saat alamiyorum, defansim zaten cok zayif. :D

aslinda bigün burada toplanalim, teamwork maci yapalim, uzun bi mac falan. Ayni Hala Saha maci gibi Sanal Alemde, herkes bi oyuncu secer Real-Barca maci yapariz, ne dersiniz?O kadar kisi toplayabilirmiyiz?Bir cirpida bir sürü oynayan sayarim burada..

aslinda bigün burada toplanalim, teamwork maci yapalim, uzun bi mac falan. Ayni Hala Saha maci gibi Sanal Alemde, herkes bi oyuncu secer Real-Barca maci yapariz, ne dersiniz?O kadar kisi toplayabilirmiyiz?Bir cirpida bir sürü oynayan sayarim burada..

Lig kursak aslinda iyi olur. Veya bir konu acalim, orada online oynayanlar lig kurar, haberlesir mac icin falan. Caner'e sorayim bi.

lig kurma işlerini filan ayrıntılı bilen varsa yapılsın. ben de varım.

Lig kursak aslinda iyi olur. Veya bir konu acalim, orada online oynayanlar lig kurar, haberlesir mac icin falan. Caner'e sorayim bi.

vallah iyi olur gökhan kardes, ben bi turnuva düzenledim daha ilk maclardan kimse oynamadi, ama bi kac saglam oyuncu bulursak, bir konuda hep bulusur orada maclarimiz yapariz hatta orada istatistik bile tutariz, kim en iyi oynayanimiz falan galibiyet sayisi, vallah iyi olur ama tabiki katilanlara bagli.caner'e sordun mu?

Geri
Üst Alt