FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

ya abi ben bu oyunu 1 gün oynadigim zaman, ikinci gün bikiyorum ve cok isetkli oynamadigim icin yeniliyorum.

2 gün önce ne maclar yapmistim, dün b ir iki mac yapayim dedim, cogunu kaybettim.

bu arada bjldelgado nikli arkadas, sen baya deli ediyorsun milleti anlasilan, ikdebir offline oldun dün, anladigim kadari ile yenildigin zaman kestin oyunu )))))))))) ama bayada yenildin öyle ise )))

varmi bi babayigit? en az 3 yil fifa tecrubesi olan gelsin

kaya'dan kastin ben ise, ben buradayim, gel oynayalim, ayrica Mahir dersen daha iyi olur :) gercek ismim Mahir de ondan;) PSN: gala_barca

bir dahaki sefer madridi ben kullaniyorum )))

ronaldo tek basina bir takim orda

messi hemen düsüyor, messiyi kullanabilmek icin cok iyi oyuncu olmak lazim (fifaci)

ayrica ne balli herif sin yemin ederim.

ya 1-0 kazandin, yada 2-1 3-2 bir farkla hep.

acayip balli goller buluyorsun sen, ben ise o kadar sansizim ki, kaleciden gelen topu bile bos kaleye yollayamiyorum. )))

bu arada yarin isin var mi?

yoksa 3-4 saat sonra bir 5-6 mac daha yapalim.

bir dahaki sefer madridi ben kullaniyorum )))

ronaldo tek basina bir takim orda

messi hemen düsüyor, messiyi kullanabilmek icin cok iyi oyuncu olmak lazim (fifaci)

ayrica ne balli herif sin yemin ederim.

ya 1-0 kazandin, yada 2-1 3-2 bir farkla hep.

acayip balli goller buluyorsun sen, ben ise o kadar sansizim ki, kaleciden gelen topu bile bos kaleye yollayamiyorum. )))

bu arada yarin isin var mi?

yoksa 3-4 saat sonra bir 5-6 mac daha yapalim.

yarin erkenden kalkacam, 12'de yine yapabiliriz ama söz veremem, maclara gelince.

Ulan salman, kac mac yaptik? bunu cevapla baska bisey deme, ok?

gelelim diger konuya, hep tek farkli kazanmisim, ya peki sen kazandigin macta nasil kazandin, yarim golle kazandin:)

real'le sanki bana karsi kazandin, istedigin takimi al, illa bi takim bulurum, sen real'i aldigin macta en kötü macini yaptin bence, baya gelistirmissin oyununu, nerdeyse ayni seviyedeyiz, tabi yinede yeniyorum seni :D

ulan salman, ne beraberligi yahu, 6 mac yaptik 5 kez ben kazandim 1 kez de sen

ulan Mahir, gözün icine baka baka yalan söyliyorsun, millet de birsey sanicak seni ))))

en az bir mac berabere bitti.

ilk mac 1 1 iken ben ciktim, cunku o macta sen hic kipardamiyordun bile, ben hakketmedigim bir gol atmistim, 1-1 olmustu, sonra olmaz dedim, ciktim, zaten sen hale pas vermiyordun, yani yoktun oyunda.

real'le sanki bana karsi kazandin, istedigin takimi al, illa bi takim bulurum, sen real'i aldigin macta en kötü macini yaptin bence, baya gelistirmissin oyununu, nerdeyse ayni seviyedeyiz, tabi yinede yeniyorum seni :D

yok, o son mac bok gibiydi, kar mar, dogru duzgun birsey görünmüyordu, ayrica kiz kardesim gicik ediyordu, tv yi ver diye)))

neyse, cuma gecesi oynariz, zamanin olursa, bu kez madrid bende, anlastik )))

ulan Mahir, gözün icine baka baka yalan söyliyorsun, millet de birsey sanicak seni ))))

en az bir mac berabere bitti.

ilk mac 1 1 iken ben ciktim, cunku o macta sen hic kipardamiyordun bile, ben hakketmedigim bir gol atmistim, 1-1 olmustu, sonra olmaz dedim, ciktim, zaten sen hale pas vermiyordun, yani yoktun oyunda.

o mac sayilmiyor zaten, tek bir mac dahi berabere bitmedi, burada hep not aldim cünkü yine burada sallayacagini bildigim icin, almanlarin dedigi gibi Strichliste yaptim 5 galibiyet benim 1 galibiyet senin, ekmek kuran carpsin diyorum, bu kadar net biliyorum.

o mac sayilmiyor zaten, tek bir mac dahi berabere bitmedi, burada hep not aldim cünkü yine burada sallayacagini bildigim icin, almanlarin dedigi gibi Strichliste yaptim 5 galibiyet benim 1 galibiyet senin, ekmek kuran carpsin diyorum, bu kadar net biliyorum.

:D:D

ok

bu arada sen hangi kamerayi kullaniyorsun fifada?

Geri
Üst Alt