Mahir Kaya
Cezalı
- 17 Ocak 2010
- 5.685
- 0
- 311
Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)
ula salman, oynamayak mi
ula salman, oynamayak mi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ula salman, oynamayak mi![]()
arkadaslar acil, arkadasimin notebooktan giriyor inete, yani bir usb seyi var, kablo degil.
o usbyi ps3 taksa, online olabillir mi?
valla ben hala yorgunum yeminle)))
yenilmekten herhalde))))
bir iki kere cok pis sinirlendim, beni görseydin o anlarda, oynamayi korkardin )))))))))
(son dakkalarda gol yedigimde kafayi yedim)
ok saol salman.buarada ozlemişim psnden fifayı valla
wireless diilmi,girmesi lazım yani
valla, benim hayatimda aklima gelmezdi tv basina gecip , 2-3 saat bir youn oynayacagimi... oynamisligim falan da yok zaten, bi savas oyunu oynamistim, 2 sene önce (online degil ama) birde, formula1 oynadim bi iki hafta.
ama fifayi bayadir oyniyorum simdi, bu forumda hani su turnuva olayinda basladim iste oynamayi, hala bikmadim.
gerci en cok bu forumdki arkadaslarla oynarken zevk veriyor bana, diger herifler zaten ya cok iyi olurlar, yada cok kötü, cogu da maci yarida kesip, gidiyor.
ama forumdaki arkadaslarla, kuzenimle oynarken güzel oluyor.
hadi be salman, arasira yenilirim sana, sikma canini, kendi kaleme falan atarim![]()
yok, fistik gibi sanslari kaciriyorum, galibiyet benim hakkim ama golü atan sen olunca, bir, iki kere cok pis koydu, ne yalan yazayim ))))))))
gercekten sana karsi oynarken baya zevk aliyorum her ne kadar cogu maci, daha dogrusu nerdeyse hepsini kazansamda![]()
Fifa 11 Pesi bayağı bi tokatlar.
15 tane mac yaptim en az. Bi kere arkadasa yenildim, bir kerede World Cup'da yüksek levelli birine son dakika golüyle yenildim.
Bazilari cok fena hareketler yapiyor ama, nasil yapiyor anlamiyorum. 2. Analog'la bende yapiyorum ama o kadar iyi degil.