FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

arkadaslar acil, arkadasimin notebooktan giriyor inete, yani bir usb seyi var, kablo degil.

o usbyi ps3 taksa, online olabillir mi?

valla ben hala yorgunum yeminle)))

yenilmekten herhalde))))

bir iki kere cok pis sinirlendim, beni görseydin o anlarda, oynamayi korkardin )))))))))

(son dakkalarda gol yedigimde kafayi yedim)

hadi be salman, arasira yenilirim sana, sikma canini, kendi kaleme falan atarim :D:D

ok saol salman.buarada ozlemişim psnden fifayı valla

valla, benim hayatimda aklima gelmezdi tv basina gecip , 2-3 saat bir youn oynayacagimi... oynamisligim falan da yok zaten, bi savas oyunu oynamistim, 2 sene önce (online degil ama) birde, formula1 oynadim bi iki hafta.

ama fifayi bayadir oyniyorum simdi, bu forumda hani su turnuva olayinda basladim iste oynamayi, hala bikmadim.

gerci en cok bu forumdki arkadaslarla oynarken zevk veriyor bana, diger herifler zaten ya cok iyi olurlar, yada cok kötü, cogu da maci yarida kesip, gidiyor.

ama forumdaki arkadaslarla, kuzenimle oynarken güzel oluyor.

valla, benim hayatimda aklima gelmezdi tv basina gecip , 2-3 saat bir youn oynayacagimi... oynamisligim falan da yok zaten, bi savas oyunu oynamistim, 2 sene önce (online degil ama) birde, formula1 oynadim bi iki hafta.

ama fifayi bayadir oyniyorum simdi, bu forumda hani su turnuva olayinda basladim iste oynamayi, hala bikmadim.

gerci en cok bu forumdki arkadaslarla oynarken zevk veriyor bana, diger herifler zaten ya cok iyi olurlar, yada cok kötü, cogu da maci yarida kesip, gidiyor.

ama forumdaki arkadaslarla, kuzenimle oynarken güzel oluyor.

Kendine denk adamla oynamak en iisi.Çekişme olmalı macta.Senden cok daha kotu veya iiyse zevki olmuyo pek.Boyuna yenmekte yenilmekte guzel diil

Fifaya girdim şuan gala_barca varmışsın bende..maç yapalım şimdi?

15 tane mac yaptim en az. Bi kere arkadasa yenildim, bir kerede World Cup'da yüksek levelli birine son dakika golüyle yenildim.

Bazilari cok fena hareketler yapiyor ama, nasil yapiyor anlamiyorum. 2. Analog'la bende yapiyorum ama o kadar iyi degil.

15 tane mac yaptim en az. Bi kere arkadasa yenildim, bir kerede World Cup'da yüksek levelli birine son dakika golüyle yenildim.

Bazilari cok fena hareketler yapiyor ama, nasil yapiyor anlamiyorum. 2. Analog'la bende yapiyorum ama o kadar iyi degil.

ben hic kullanmiyorum, daha dogrusu kullanamiyorum 2. analogu, bazen sprint atsin diye, o kadar.

Geri
Üst Alt