FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: FIFA 11 (PS3/Xbox 360/PC)

Arkadaşlar Xbox konsolunda oynayanlar varsa ekleşelim.

Maç yapalım, Lig yapalım, Virtual yapalım.

salman sokakta kutlama mi yapiyon yoksa :D:D:D sen sallamadan ben söyleyeyim 3 mac yaptik 1 galip geldin 2 berabere milleti burada kandirma:D

Mahir, ben sana dün ne dedim )))?

"ilk fark yiyordum, simdi beraberlikler almaya basladim, bir dahaki sefer de koyarim" )))

ahahah

dünku 2 maci da sayarsak, tam 5 mactir beni yenemiyorsun, farkinda misin )))?

bugün 3 mac, 2 beraberlik, bir galibiyet aldim.

ama yukarida Allah var o 2 beraberlikte benim hakkimda, kaleci ile karsi karsiya, bom bos kaleye kaciriyorum yahu, saka gibi.

neden kactin salman :D

ahahaha

bir pozisyon vardi, sen normalde onu güle oynaya gol yapardin, kaleci ile karsi karsi kalicaktin ama topu cok ileriye attin, orda sandalyadan düstüm gülmekten ahah )))))))

tabi baski var demi üzerinde, heycan yaptin, rahat raht oynayamiyon ))))

normalde onu cok rahat gol yapardin )))))

Mahir, ben sana dün ne dedim )))?

"ilk fark yiyordum, simdi beraberlikler almaya basladim, bir dahaki sefer de koyarim" )))

ahahah

dünku 2 maci da sayarsak, tam 5 mactir beni yenemiyorsun, farkinda misin )))?

bugün 3 mac, 2 beraberlik, bir galibiyet aldim.

ama yukarida Allah var o 2 beraberlikte benim hakkimda, kaleci ile karsi karsiya, bom bos kaleye kaciriyorum yahu, saka gibi.

salman bak ciddiyim, oyunun gelistirmissin, fena oynamiyorsun, ama allahini seversen bos kale falan ona bakarsan ben son macta seni yari sahaya hapsettim 90 da top direkten döndü, yani demek istedigim hep mazeret arama, mac oynandi bitti, birak öyle kalsin, yani bana bisey ispatlamak zorunda degilsin:) fena degilsin bak hakkini bile veriyorum, yok efendim mac senin hakkinmis benim hakkimis, birak nasil bittiyse öyle kalsin

salman bak ciddiyim, oyunun gelistirmissin, fena oynamiyorsun, ama allahini seversen bos kale falan ona bakarsan ben son macta seni yari sahaya hapsettim 90 da top direkten döndü, yani demek istedigim hep mazeret arama, mac oynandi bitti, birak öyle kalsin, yani bana bisey ispatlamak zorunda degilsin:) fena degilsin bak hakkini bile veriyorum, yok efendim mac senin hakkinmis benim hakkimis, birak nasil bittiyse öyle kalsin

tabi simdi roller deyisti, artik herseyi ciddiye almaya basladin sende anlasilan, neyse )))

ama cok kafana takma, ben normal , tanimadigim kisilerle de mac yaptim bugün online, hic yenilmedim, yani sorun sende degil )))

tabi simdi roller deyisti, artik herseyi ciddiye almaya basladin sende anlasilan, neyse )))

o degil de anen baban üzerine yemin et, neden hemen ciktin kacarcasina :D:D baktin ben tam oyuna isiniyorum, fark ettiysen ben ilk maclarda hep zorlaniyorum, ama isindigim zamanda paramparca ediyorum, illahi salman:D

o degil de anen baban üzerine yemin et, neden hemen ciktin kacarcasina :D:D baktin ben tam oyuna isiniyorum, fark ettiysen ben ilk maclarda hep zorlaniyorum, ama isindigim zamanda paramparca ediyorum, illahi salman:D

yok, ben aslinda 2 mactan sonra cikacaktim, haksizlik olur, 3 mac yapalim, belki son maci sen kazanirsin, beraberlik cikar dedim ama nafile ))))

5 mac oldu la, 5 mac )))

kabul et ki cok zorlandin, herseyinden belliydi, o kacirdigin pozisyon zaten n ekadar zorlandigini gösteriyordu :D

yok, ben aslinda 2 mactan sonra cikacaktim, haksizlik olur, 3 mac yapalim, belki son maci sen kazanirsin, beraberlik cikar dedim ama nafile ))))

5 mac oldu la, 5 mac )))

bu kadar sevinmen de benim adima mutluluk verici, halbuki o kadar ahim sahim oynamiyorum, ama sen fena degilsin, en azindan ezilmiyorsun artik;)

ezilmekte neyin nesi?

son 5 macta 1 galibiyet aldim, diger maclar berabere bitti, son anda kurtardin cogu maclari )))

neyse kusum, bugün rahat uyuyabilirsin :D hadi gözlerini kapa ve mutlu ol :D seviyorum seni be salman, her ne kadar daha ögrenecegin cok sey olsa da fifada :D:D iyi geceler.

seni aynen böyle ezerim

25488_116628535015512_116156825062683_266114_2683716_n.jpg

allah rahatlik versin :D

ulan, yorgun olmasam bir 5 mac daha yapardim, idda ediyorum en fazla 1 kere kaybederdim, onu da belki talihsizlikten

Geri
Üst Alt