FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Cevap: FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Artık şu lig maçları ilerlesin be kardeşim :)

Gökayla lig maçlarımızı yaptık

Napoli 3 - 1 Dortmund (Maç berabereydi 90'da 2 gol atıp kazandım )

Napoli 5 - 1 Dortmund (Aslında skor olarak 7-1 yazıyor ama Gökay son dakikada kendi kalesine 2 tane attı sinirden onları saymıyoruz :asd: )

Tuğrul ile keyifli 2 maç oynadık çok acayip goller kaçtı çok :)

Napoli 2-2 Roma

Napoli 4-2 Roma

Ben Tuğrul'da bayağı iyi şeyler gördüm çok canımı sıktı hücum yaparken :) Defansını biraz daha toparlayabilirse play off'lara oynar :)

2. maç Juan kırmızı gördü onun yerine yedekte sadece defans oyuncusu G.Heinze vardı ve çok aksadı o yüzden defansı pek yapamadım. :) Bir de o tek paslar hele ilk maç ilk başta bir korku yaşadım sonradan alıştım :D

2. maç Juan kırmızı gördü onun yerine yedekte sadece defans oyuncusu G.Heinze vardı ve çok aksadı o yüzden defansı pek yapamadım. :) Bir de o tek paslar hele ilk maç ilk başta bir korku yaşadım sonradan alıştım :D

Sen de ilk maçtan lig lideriyle oynuyorsun aslanım :asd: Gerçi çok karşı karşıya kaçırdım kazmalığın doruklarındaydım :asd:

Tugrulla 2 macida yapdik.

Ilk Mac cok køtu oynadim, tufting tebrik ederim cok guzel oynadi 1-0 kazandi.

Ikinci Mac taktik degistirince oyunun hakimiyetini elime aldim 4-2 kazandim. Tugrul iyi ataklarla karsilik verdi ama kazanmayi bildim:)

Tugrulla 2 macida yapdik.

Ilk Mac cok køtu oynadim, tufting tebrik ederim cok guzel oynadi 1-0 kazandi.

Ikinci Mac taktik degistirince oyunun hakimiyetini elime aldim 4-2 kazandim. Tugrul iyi ataklarla karsilik verdi ama kazanmayi bildim:)

Bak dün dedim sana Tuğruldan ümitliyim diye hemen tokatlamış turnuvanın favorilerinden birini :asd: Beni de az kalsın tokatlıyordu ama kurtardım paçayı :asd:

Geri
Üst Alt