FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Cevap: FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Kim? Muratmi? Køtu gunune denk gelmistir :)

Sen Serdara 8 atta gøruyum Mehmet Abi :)

İlk defa fifa da 8 yedim ps3 cıktıgından beri:) Ama cok garip mactı ya.Bidahada 8 yemem heralde.

Yanlız haftalardır sadece pro oynadıktan sonra takımla mac yapmak cok zor geldi alışamadm biturlu.

Bu Fifa'yi en fazla 3 saat oynayacan, yoksa Salman'a bile yenilebiliyorsun :asd: Sabah 11'den beri oynuyorum. Bostayim bugun. Forumun en iyi Fifacilarindan birine 8 tane attim, gittim 2 kez salman'a yenildim, PS3'u kapatma vakti oldugunu anladim :asd:

Salman bi taktik yapmış heralde boyle deafansın 30 adam varmış gibi oynuyo acık vermiyo nasıl oluyosa.

Haci ben o acigi bulurumda sende biliyon sabahtan beri oynuyok. canim gozler yoruldu acik macik goremedim :asd:

Benzema nasil reisss

Anormal ya.Benim anlamadıgım puyol o macta oyle bi mala bagladıki inanamadım.Bizim servet le gokhanı carp okadar lesh oynıyamaz.Adam kendi kalesine gol atmaktan tut oldugu yerde kayıp dusmekten herturlu sacma hareketi yaptı valla:D

Bide city le real baya guclu oyunda barca okadar degil.Veya herkesin oyun stiline başka takım uyuyo bilemem.

Anormal ya.Benim anlamadıgım puyol o macta oyle bi mala bagladıki inanamadım.Bizim servet le gokhanı carp okadar lesh oynıyamaz.Adam kendi kalesine gol atmaktan tut oldugu yerde kayıp dusmekten herturlu sacma hareketi yaptı valla:D

Bende Barca ile hic oynayamam. O yuzden hic secmem. Her takimi secerim, ama asla Barca'yi secmem. Inan hic oynayamiyorum o takimla. 4 yildizli takim sec beni yikarsin Barca'yi alirsam.

Galatasaray'la super oynuyorum. Baros ve Elmander ikilisi super oluyor

Bende Barca ile hic oynayamam. O yuzden hic secmem. Her takimi secerim, ama asla Barca'yi secmem. Inan hic oynayamiyorum o takimla. 4 yildizli takim sec beni yikarsin Barca'yi alirsam.

Galatasaray'la super oynuyorum. Baros ve Elmander ikilisi super oluyor

Bende aynen işte bazı takımlarla hiç oynayamıyorum.Barca valla hiç bana gore diil bidahada oynamam.

Galatasaray oyunda baya iyi.Kazım sabri hızlı baros elmander forvette iyi ,melo ortasahada bide servet defansta john terry den farkı yok valla.

Mesut tebrik ederim buarada mod olmuşsun.

Murat bir ara seninle lig maçımızı yapalım :)

Yapmıyalm:) cunku daha takımı secmedm bulamıorm doruduzgun bi takım juveyide kaptırdık:)

Ama proya akalım baya zevkli oluyo.

Abi bul artık bir takım da yapalım o kadar takım test ettin benim karşımda :asd: Pro hakikaten zevkli ama en son oynadığımda iğrenç,berbat,rezil bir oyun oynadım :)

pro oynamak isteyenler 20 dakika sonra online olsun. ben suan tugrul ile lig maci yapiyorum. mactan sonra bende gelecegim... :)

Gökay ile maçları yaptık.

Roma 3 - 2 Dortmund

Dortmund 2 - 2 Roma

benide yakarmi ezequiel mullaoglu :Z18:

Geri
Üst Alt