Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Bu moderatör olan arkadaş turnuvala hiç ilgilenmiyor şikayetçiyim kendisinden![]()
Scout olan arkadas olmasin sakin o?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu moderatör olan arkadaş turnuvala hiç ilgilenmiyor şikayetçiyim kendisinden![]()
adam zaten balla sampiyon oldu birak oynamasin ilgilenmesin :Z18:![]()

yarin sana fark atacam mod bey :Z18:
Simdi gir kapisalim scoutcum![]()
haci su an musait degilim. yarin'i bekle :happynew::lol:
Yarin aksam Anca zamanim olur. Ordada Pro oynayacagiz scout bey.![]()

Naber Murat :Z18:
Oyle 10 sut cekmekle iyi oynanmiyor haci. 20-25 metreden durmadan bende mission impossible sutlari cekerim. 10 sut cekiyon bundan bir kaci kaleyi buluyor ancak :Z18:
Season Champion kim ? :Z18: Aynen Serdar ve Salman'daki gibi bennnnn :Z18:
Naber Murat :Z18:
Oyle 10 sut cekmekle iyi oynanmiyor haci. 20-25 metreden durmadan bende mission impossible sutlari cekerim. 10 sut cekiyon bundan bir kaci kaleyi buluyor ancak :Z18:
Season Champion kim ? :Z18: Aynen Serdar ve Salman'daki gibi bennnnn :Z18:

Hacı 10 şut cekmekle iyi oynanmıyorda senin gibi koca macta 0 şut lamı oynamak lazım
Ben karşımdaki iyi oynuosa hakkını veririm sen oyle degilsin. Son macların hepsinde inanılmaz pozisyonlar kacırdım.O 10 şutun yarısı kaleciyle karşı karşıya sende biliyosun direkten donen bisuru top fln neyse artık gercekleri gormesende seni cozdum sayılır bundan sora normal bi bitiricilikle oynarsam farklı tarifeler yaparım sende skorları yazarsın buraya![]()
Arkadaşlar bende katılayım
Gelemiyorum daha Mesut bizimkiler televizyonu zaptettiler deli oldum.