FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Cevap: FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Naber Murat :Z18:

Oyle 10 sut cekmekle iyi oynanmiyor haci. 20-25 metreden durmadan bende mission impossible sutlari cekerim. 10 sut cekiyon bundan bir kaci kaleyi buluyor ancak :Z18:

Season Champion kim ? :Z18: Aynen Serdar ve Salman'daki gibi bennnnn :Z18:

Oyle 10 sut cekmekle iyi oynanmiyor haci. 20-25 metreden durmadan bende mission impossible sutlari cekerim. 10 sut cekiyon bundan bir kaci kaleyi buluyor ancak :Z18:

Hacı 10 şut cekmekle iyi oynanmıyorda senin gibi koca macta 0 şut lamı oynamak lazım:)

Ben karşımdaki iyi oynuosa hakkını veririm sen oyle degilsin. Son macların hepsinde inanılmaz pozisyonlar kacırdım.O 10 şutun yarısı kaleciyle karşı karşıya sende biliyosun direkten donen bisuru top fln neyse artık gercekleri gormesende seni cozdum sayılır bundan sora normal bi bitiricilikle oynarsam farklı tarifeler yaparım sende skorları yazarsın buraya:)

Hiç oldu mu bu şimdi benimle Salman'ı aynı cümlede kullanıyorsun :asd:

Hacı 10 şut cekmekle iyi oynanmıyorda senin gibi koca macta 0 şut lamı oynamak lazım:)

Ben karşımdaki iyi oynuosa hakkını veririm sen oyle degilsin. Son macların hepsinde inanılmaz pozisyonlar kacırdım.O 10 şutun yarısı kaleciyle karşı karşıya sende biliyosun direkten donen bisuru top fln neyse artık gercekleri gormesende seni cozdum sayılır bundan sora normal bi bitiricilikle oynarsam farklı tarifeler yaparım sende skorları yazarsın buraya:)

E haci, hep son maclar oyle diyorsun da, son maclar dedigin Zenit mac (ben yiktim) ve Valencia maci. Valencia senin Barca hesabi, ilk kez sectim birdaha secmem. Ona ragmen ilk yari 57 top hakimiyeti ile oynayan benidim. Ama gol pozisyonuna sokacak oyuncu yok.

Bugun pek gunumde degildim. Normal havamda bir 8-0 daha bekleyebilirsin :Z18:

Gelemiyorum daha Mesut bizimkiler televizyonu zaptettiler deli oldum.

Geri
Üst Alt