- 4 Temmuz 2009
- 4.713
- 88
- 1.488
Cevap: FIFA 12 | GSCimbom Ligi
Ben de ev ahalisinin gelip dikkat dağıtmasından deli oluyorum bugün az evvel 2-1 öndeyim geli konuşmaya başladılar tak 5 dakikada 2 gol yedim sonra moral de kalmadı bir şey de kalmadı kaybettim 2 maç kaldı 2'sini de kazanmam lazım.
ya aslinda yorgun, uykulu oldugum halde oynadim, biliyordum adam gibi oynayamiyacagimi ama iste yenildikce, berabere kaldikca kafayi yedim, bi mac daha, bi mac daha diye, 3 mac kalmisti, bana 6 puan lazim, bi mac oynadim, yenildim, hemen zorda olsa kabloyu cekip, kapattim, yoksa kalan 3 macida oynicaktim, buyuk ihtimallede kazanamicaktim.
2 saatten fazlan, o-y-n-a-m-i-c-a-k-s-i-n bu oyunu ama adam bi takti mi kafaya, brakamiyor.
acayip pis küfür ettim dün.
bir mac yaptim, yok böyle birsey.
barca-arsenal
ilk yari 0-3 gerideyim, ikinci yari 3-3 getirdim, yeminle adama top göstermiyorum, sonra son saniyede gol yedim, Allah askina, deli olmamak elde mi?
ps3 alip yerden yere vurasim gelmisti anasini satayim.
nefret ediyorum son dk gollllerden
Ben de ev ahalisinin gelip dikkat dağıtmasından deli oluyorum bugün az evvel 2-1 öndeyim geli konuşmaya başladılar tak 5 dakikada 2 gol yedim sonra moral de kalmadı bir şey de kalmadı kaybettim 2 maç kaldı 2'sini de kazanmam lazım.