FIFA 12 | GSCimbom Ligi

Cevap: FIFA 12 | GSCimbom Ligi

ya aslinda yorgun, uykulu oldugum halde oynadim, biliyordum adam gibi oynayamiyacagimi ama iste yenildikce, berabere kaldikca kafayi yedim, bi mac daha, bi mac daha diye, 3 mac kalmisti, bana 6 puan lazim, bi mac oynadim, yenildim, hemen zorda olsa kabloyu cekip, kapattim, yoksa kalan 3 macida oynicaktim, buyuk ihtimallede kazanamicaktim.

2 saatten fazlan, o-y-n-a-m-i-c-a-k-s-i-n bu oyunu ama adam bi takti mi kafaya, brakamiyor.

acayip pis küfür ettim dün.

bir mac yaptim, yok böyle birsey.

barca-arsenal

ilk yari 0-3 gerideyim, ikinci yari 3-3 getirdim, yeminle adama top göstermiyorum, sonra son saniyede gol yedim, Allah askina, deli olmamak elde mi?

ps3 alip yerden yere vurasim gelmisti anasini satayim.

nefret ediyorum son dk gollllerden

Ben de ev ahalisinin gelip dikkat dağıtmasından deli oluyorum bugün az evvel 2-1 öndeyim geli konuşmaya başladılar tak 5 dakikada 2 gol yedim sonra moral de kalmadı bir şey de kalmadı kaybettim 2 maç kaldı 2'sini de kazanmam lazım.

Ben de ev ahalisinin gelip dikkat dağıtmasından deli oluyorum bugün az evvel 2-1 öndeyim geli konuşmaya başladılar tak 5 dakikada 2 gol yedim sonra moral de kalmadı bir şey de kalmadı kaybettim 2 maç kaldı 2'sini de kazanmam lazım.

Aynen inanılmaz dikkatim dagılıyo sora moral falan kalmıyo yeniliyosun.

Salman valla oyle durumlarda sakin olup kolu kırmamaya calışıyorum başka yapıcak bişi yok:)

valla bana bu olmaz, olursa pis patlayacagimi herkes biliyor )))

zaten cogu zaman kendi odamda oyniyorum.

neyse, ara vermek lazim, 2 gün cok oynadim pespese, insan bi kötü hissediyor kendini az uykulu dolasinca.

gec yatiyorsun, birde erken kalkmak zorunda kaliyorsun, dogal olarak kötü hissediyorum kendimi.

bu lig olyi bosversin millet bence, aramizda online oldugumuzda zaten cok güzel maclar yapiyoruz.

lih, turnuva falan, ilerlemiyor bu isler, biri geliyor, digeri gelmiyor, biri iste, öbürü derste falan filan.

Serdar bu uncharted ne laa?

Süper oyun Mesut efsane oyun hiç duymadın mı :) Indiana Jones nasıl sinema filminde hazine peşinde koşuyorsa bu oyunda da Nathan Drake hazine peşinde koşuyor bu 3.oyun ilk 2 oyunu al mutlaka oyna eğer aksiyonu biraz seviyorsan :)

Süper oyun Mesut efsane oyun hiç duymadın mı :) Indiana Jones nasıl sinema filminde hazine peşinde koşuyorsa bu oyunda da Nathan Drake hazine peşinde koşuyor bu 3.oyun ilk 2 oyunu al mutlaka oyna eğer aksiyonu biraz seviyorsan :)

online nasil oynayacaksiniz, bunu anlamadim.

ayrica senin yasin kac?

ne multiplayerisi abi, oyunda 1 adam var basrolde, peki murat ne yapicak, murat kim olacak?

Abi nasıl call of duty'de battlefield'da ne bilim counter strike'da team deathmatch modu var bir haritada iki takım kapışıyor.Oyunun multisinde de bu var işte :)

Ahahah yaş muhabbeti başlamış yine:D

Unchartedın multisini napcan butun olay story mode da inanılmaz zaten hikaye fln. Multi en guzel battlefieldda.

Unchartedın multisini napcan butun olay story mode da inanılmaz zaten hikaye fln. Multi en guzel battlefieldda.

maşallah usta oyunları nerden alıyorsun ve kaça ??

deme öyle unchartedın multisnin zevki ayrı

Geri
Üst Alt