- 8 Temmuz 2010
- 11.341
- 1
- 1.203
Şunlar otomatik yapılamıyor mu la illa manuel mi yapmak durumundasın otomatik skor ve golleri yazsan puan kendiliğinden gelse 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunlar otomatik yapılamıyor mu la illa manuel mi yapmak durumundasın otomatik skor ve golleri yazsan puan kendiliğinden gelse![]()
Ac Milan (duendeTR) 4-5 Tottenham (buraktiti14)
Milan goller: Balotelli (2), Robinho, Mexes
Tottenham goller: Soldado (2), Eriksen, Dembele, Lennon
@Akif Emin Empak @Süha Doğan
* Arkadaşlar bu arada online kadrolarda Defoe görünmüyor benim. En iyi oyuncumu oynatamiyorumNormal season maçına girdiğimde Defoe kadroda var ama. Niye böyle oldu ki?
* Arkadaşlar bu arada online kadrolarda Defoe görünmüyor benim. En iyi oyuncumu oynatamiyorumNormal season maçına girdiğimde Defoe kadroda var ama. Niye böyle oldu ki?
Amerika'ya mı ne satıldı.![]()
Amerika'ya mı ne satıldı.![]()
Kanadaya gitti Toronto FC![]()
oha!!! hayir olmaz kabul edemem nasil yapar böyle bir ihanetişaka maka takimimin en iyi oyuncusuydu, moral olarak çökmüş durumdayım
tottenham dedin de ben bjk nin aldığı adamı sürekli jermaine jenas zannediyordum tottenhamda ki değilmiş![]()
arsenal 2-3 milan goller cazorla mesut el sharawy balotelli montolivo