FIFA 14 GSCimbom Ligi (PC) - İptal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunlar otomatik yapılamıyor mu la illa manuel mi yapmak durumundasın otomatik skor ve golleri yazsan puan kendiliğinden gelse :D

Şunlar otomatik yapılamıyor mu la illa manuel mi yapmak durumundasın otomatik skor ve golleri yazsan puan kendiliğinden gelse :D

Yaparım da lüzum var mı?

Edit: Yaptım ne değişecek acaba. Fazla bir efor sarf etmiyordum zaten ama neyse canın sağolsun. :D

Ac Milan (duendeTR) 4-5 Tottenham (buraktiti14)

Milan goller: Balotelli (2), Robinho, Mexes

Tottenham goller: Soldado (2), Eriksen, Dembele, Lennon

@Akif Emin Empak @Süha Doğan

* Arkadaşlar bu arada online kadrolarda Defoe görünmüyor benim. En iyi oyuncumu oynatamiyorum :D Normal season maçına girdiğimde Defoe kadroda var ama. Niye böyle oldu ki?

Atletico Madrid (Anil Burnaci) 1-4 Borussia Dortmund (Hakan Delikanli)

Goller: Arda Turan - Lewandowski, Gündogan, Reus, Mkhitaryan

* Arkadaşlar bu arada online kadrolarda Defoe görünmüyor benim. En iyi oyuncumu oynatamiyorum :D Normal season maçına girdiğimde Defoe kadroda var ama. Niye böyle oldu ki?

Amerika'ya mı ne satıldı. :D

Amerika'ya mı ne satıldı. :D

Kanadaya gitti Toronto FC :D

oha!!! hayir olmaz kabul edemem nasil yapar böyle bir ihaneti :D şaka maka takimimin en iyi oyuncusuydu, moral olarak çökmüş durumdayım

tottenham dedin de ben bjk nin aldığı adamı sürekli jermaine jenas zannediyordum tottenhamda ki değilmiş :D

Lig baya yılanlı da uzun sürdüğünden başlıkta pek muhabbet dönmüyor o kötü oldu.

Real Madrid (Salih Duran) 0-3 Borussia Dortmund (Hakan Delikanli)

Goller: Lewandowski 2, Subotic

Rezil maçtı ya hak etmemiştik bunu :(

Bir de sürekli yağmurlu hava denk geldi bana şu ana kadar ya normal bir havada oynamadım hiç :(

haberin yok sanırsam defoe amerika ligine transfer oldu bu hafta sonu da fifadan çıkarılacak:D büyük ihtimal bu antlaşma mart geçerli olacaktı ve oldu:D

arsenal 2-3 milan goller 2x giroud el sharawy balotelli montolivo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt