FIFA 15'te STSL de Yer Alacak

Konu güncel buradan sormak istiyorum.Logitech F710 joystick kullanıyorum.İki gündür çalışmıyor.Mode bölümünde ışık yanıp sönüyor. Pc kolu tanıyor bu arada.Hiç bi problem gözükmüyor onunla ilgili.Pilleri değiştirdim herşeyi yaptım.Ama mode ışığı yanıp sönüyor,sonra tamamen gidiyor.Var mı kullanan bu modeli?

Edit : Çözdüm,konu kilit.

Ps4 ile pc version.aynı olacak :)

Pc ciler yaşadığı. :)

* LG G2 Tapatalk *

hahahhahahahahahhaha

fakir pc'ciler

ps4 ve pc arasindaki fark inanilmaz gercekten, pc hala playstation 1 gibi birsey

fifa 15 kesinlike bir next gen konsolde oynatmak lazim, yoksa fifa 10 de oynunabillirsin, farketmez

hahahhahahahahahhaha

fakir pc'ciler

ps4 ve pc arasindaki fark inanilmaz gercekten, pc hala playstation 1 gibi birsey

fifa 15 kesinlike bir next gen konsolde oynatmak lazim, yoksa fifa 10 de oynunabillirsin, farketmez

2,200 liraya pc kurdum kardeş.Kaç para ps4.Kaç para ulan bi flüt.

hahahhahahahahahhaha

fakir pc'ciler

1. Iyi PC ps4 den daha parlı

(Sadece grafik card a bakildinda...highclass graphic cardlar 1500-2000€)

2. Simdiye kadar next gen ile PC arasinda fark vardı bu doğru, AMA Fifa 15 ile pc ye de ,,ignite engine" gelecek. Böylece fark kalmıcak.

3. Cok iyi bi PC ile fifa 15 de grafikler ps4 den daha iyi olacak.

* LG G2 Tapatalk *

2. Simdiye kadar next gen ile PC arasinda fark vardı bu doğru, AMA Fifa 15 ile pc ye de ,,ignite engine" gelecek. Böylece fark kalmıcak.

* LG G2 Tapatalk *

kendini kandirma sevgili arif

hahahhahahahahahhaha

fakir pc'ciler

15 yıllık konsolcuyum böyle yorum görmedim

tapatalk

nuri sizcede 1 yıllık fifa konuşma kotasını doldurmadı mı renktaşlar

(Sadece grafik card a bakildinda...highclass graphic cardlar 1500-2000€)

* LG G2 Tapatalk *

Für fifa15 wird das nicht der Fall sein.

Fifa bir battlefield veya witcher değil.

Fifanın grafiği masimum sınırı next genlere ayarlı. Das hat Wirtschaftliche Gründe.

nuri sizcede 1 yıllık fifa konuşma kotasını doldurmadı mı renktaşlar

olm kalktin mi yine, git yat iste

baby-wacht-auf.jpg

geliyom az sonra

Geri
Üst Alt