FIFA 15'te STSL de Yer Alacak

Sneijder dün farkini yine ortaya koydu. Eger bu adam 85 Overall olmazsa cok ama cok yazik olur...

BvfmVVeCMAEdjjh.jpg

WELLITOOOOOOOOOOOOOOOON

uzn68lih.png

Mersin icin harika bir transfer. Welliton. 27 Yasinda. Rusya'da 2 kez Gol krali olmus.

Aynen. Bende Emenike-Welliton ikilisi vardi, arkada CAM Honda. Simdi Emenike ve Welltion yine ayni ligte. :D

Pardon Emenike'yi unutmuşum ama 2 FİFA 12'de Emenike Rusya'da yoktu yanılmıyorsam. FIFA 12'de o saydığım dörtlü bir başkaydı. Bu arada Caner 86 crossing hakediyor mu? :asd: ve 80 civarı FKA?

Pardon Emenike'yi unutmuşum ama 2 FİFA 12'de Emenike Rusya'da yoktu yanılmıyorsam. FIFA 12'de o saydığım dörtlü bir başkaydı. Bu arada Caner 86 crossing hakediyor mu? :asd: ve 80 civarı FKA?

Bilmiyorum ama ben hep Welli-Eme oynatdim.. :D

Valla 86 Crossing biraz fazla gibi geldi bana.

Alaba su an 81 Crossing.

Marcelo 87 Crossing.

Dani Alves 83 Crossing.

Biraz fazla sanki Caner icin, ama ortalari gercekten iyi bence 83-84 civari.

Cicinho'nun Crossing kac olacak, o sonucta Caner'dan daha fazla assist yapti bile ve onun ortalari de iyi. :P

FKA 80 iyidir..

Sneijder 85, Bruma pace + belki de Overall Update, sergiledi Hazilik Maci perofmansi ortada, takimin en iysidi. Bu Sezon patlama yapacak insallah.

86 crossing olabilir ama FKA fazla bence. Rooney'nin FKA bile 76, Balotelli 77, Lampard 79, Ronaldo 79...

86 crossing olabilir ama FKA fazla bence. Rooney'nin FKA bile 76, Balotelli 77, Lampard 79, Ronaldo 79...

Saka yapiyorsun herhalde. Beklerden Filipe Luis(86), Iraola(86), Lichsteiner(86), Alaba(85), Juanfran(85), Piszcek(85). Kroos,Xavi, Iniesta,Koke, Cerci, Candreva,Rakitic, Gerrard gibi oyuncular bile 85, 86 civari crossing.

Saka yapiyorsun herhalde. Beklerden Filipe Luis(86), Iraola(86), Lichsteiner(86), Alaba(85), Juanfran(85), Piszcek(85). Kroos,Xavi, Iniesta,Koke, Cerci, Candreva,Rakitic, Gerrard gibi oyuncular bile 85, 86 civari crossing.

Crossing 86 olabilir dedim zaten 82-86 arası iyidir. 82'den az olmaması gerek ama Caner baya iyi orta açıyor.

Sadece free kick accuracy 80 fazla olur Caner'e, 77 daha iyi olabilir.

Geri
Üst Alt