Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
4 yildiz olur takim
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
hayir 4,5 bence
elmaner falan zaminda bile 4,5 vermisler bize
bir ybanaci forbet de alacagiz
4,5 yildiz olacagiz yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 yildiz olur takim
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
hayir 4,5 bence
elmaner falan zaminda bile 4,5 vermisler bize
bir ybanaci forbet de alacagiz
4,5 yildiz olacagiz yine
![]()
Böyle bir sey düsünmüstüm.
Olcan 79 olacak 84-85 pace. Gayet iyi. Bruma 91 Pace. Sow de 85-87 Pace + 80 Sut . Sneijder ve Diego zaten cok iyiler. defans de iyi belki Tellesin yerine Constant,Caner,Taiwo? Muslera zaten banko. Chedjou-Alves ikilisi müthis. Sag bekte Gönül. orda fazla alternatif yok gibi...
Arkadaşlar bi sorularım olucak. PC ye de aynı anda çıkıcak mı ? Hepiniz PS4 ten mi oynaycaksınız ? Son olarak bu FUT olayı PC'de de var dimi ?
Amatörce sorular olabilir ama ilk defa PES değil FİFA almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar bi sorularım olucak. PC ye de aynı anda çıkıcak mı ? Hepiniz PS4 ten mi oynaycaksınız ? Son olarak bu FUT olayı PC'de de var dimi ?
Amatörce sorular olabilir ama ilk defa PES değil FİFA almayı düşünüyorum.
Messi, Nasri, Silva falan da skill yapmadıkları halde 4*.
sen bunları nerden biliyorsun ya ea da görevli falanmısın ? eğer öyleyse bikaç sorum olucak
![]()
Böyle bir sey düsünmüstüm.
Olcan 79 olacak 84-85 pace. Gayet iyi. Bruma 91 Pace. Sow de 85-87 Pace + 80 Sut . Sneijder ve Diego zaten cok iyiler. defans de iyi belki Tellesin yerine Constant,Caner,Taiwo? Muslera zaten banko. Chedjou-Alves ikilisi müthis. Sag bekte Gönül. orda fazla alternatif yok gibi...
Çıkacak. Forumda birçok PC oyuncusu var en az bi 20 tane falan. PC'de de var :ka19:
Yalnız PC'ye ignite engine geliyor, o yüzden sistem gereksinimleri biraz yüksek sayılabilir.
Orta saha defansif olarak zayıf kalmaz mı? Gerçi FUT'de kadrolar malum.