FIFA 15'te STSL de Yer Alacak

güzel güzel 5+3 kurallı ut turnuvası yaparız gscimbomlu fifacılar olarak :D

e5frd9ja.png

Böyle bir sey düsünmüstüm.

Olcan 79 olacak 84-85 pace. Gayet iyi. Bruma 91 Pace. Sow de 85-87 Pace + 80 Sut . Sneijder ve Diego zaten cok iyiler. defans de iyi belki Tellesin yerine Constant,Caner,Taiwo? Muslera zaten banko. Chedjou-Alves ikilisi müthis. Sag bekte Gönül. orda fazla alternatif yok gibi...

ben genelde 3-5-2 oynatırım defansta chedjou-alves yanına birini daha bulmak lazım donk olabilir. 2 cdm selçuk melo oynatırım önde sneijder . ilerde emenike burak oynatırım . emenike çok iyi olucak . ba bence hiç düşünme çünkü 14 de çok kötü aynı şekilde cardozoda öyle . ağır oyuncular iş yapmıyor fifada

Arkadaşlar bi sorularım olucak. PC ye de aynı anda çıkıcak mı ? Hepiniz PS4 ten mi oynaycaksınız ? Son olarak bu FUT olayı PC'de de var dimi ?

Amatörce sorular olabilir ama ilk defa PES değil FİFA almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar bi sorularım olucak. PC ye de aynı anda çıkıcak mı ? Hepiniz PS4 ten mi oynaycaksınız ? Son olarak bu FUT olayı PC'de de var dimi ?

Çıkacak. Forumda birçok PC oyuncusu var en az bi 20 tane falan. PC'de de var :ka19:

Yalnız PC'ye ignite engine geliyor, o yüzden sistem gereksinimleri biraz yüksek sayılabilir.

aynı anda cıkar büyük ihtimal belki 1-2 gün oynar. fut olayı tabiki pc de var. pc ve ps4 next-gen gelicek çok iyi bir sistemin varsa gerçekten çok zevkli olur oyun senin için :) ben ps3 de takılıcam :)

En çok Fenerliler sevindi.Oyunda bile Avrupa yüzü göremiyorlardı.:DD

beyler süperb lig turnuva yaparız. 2-3 yıldız takımlar falan gibin :crushed:

Martin Mutumba Orduspor'da.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kBriIMtMFCc[/media]

5 Star Skiller. Ordu seneye Süper Lig'e ciksin. :D

e5frd9ja.png

Böyle bir sey düsünmüstüm.

Olcan 79 olacak 84-85 pace. Gayet iyi. Bruma 91 Pace. Sow de 85-87 Pace + 80 Sut . Sneijder ve Diego zaten cok iyiler. defans de iyi belki Tellesin yerine Constant,Caner,Taiwo? Muslera zaten banko. Chedjou-Alves ikilisi müthis. Sag bekte Gönül. orda fazla alternatif yok gibi...

Orta saha defansif olarak zayıf kalmaz mı? Gerçi FUT'de kadrolar malum.

Çıkacak. Forumda birçok PC oyuncusu var en az bi 20 tane falan. PC'de de var :ka19:

Yalnız PC'ye ignite engine geliyor, o yüzden sistem gereksinimleri biraz yüksek sayılabilir.

Aynen. Tavsiye edilen sistem gereksinimlerine baktım da HD 6870 ve 2550K istemiş, futbol oyunu için oldukça yüksek sistem istiyor. Minimum için ise HD5770 istiyor, steam anketine göre aşağı yukarı %40-50'lik bir bölüm minimum gereksinimleri bile karşılamıyor inş oyuncu sayısı sıkıntısı çekilmez pc'de

Sofifa sitesinde şu anki overallar 5 aşağı 5 yukarı aynı. Oradan bakıp (tabi en güncel kadro olmalı Temmuz 2014 gibi ) oradan bana tavsiyede bulunabilirsiniz. Ayrıca her türlü saygın gazete haberlerini, youtube videolarını vs vs kaynak olarak gösterebilirim.

La insan eylül gibi açıklar nasıl duracaz eylule kadar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt