FIFA 15'te STSL de Yer Alacak

Ardanin ovr şuan kaç 85 değilmi 90 dribling vardi bu arada sneijder 85 olsun 80 att poz 79 reaksiyon isteriz son olarak hangi Futbolcu hakkında bilgi istersen yardimci olurum boy kilo sac tipi attribute

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşürdüler eski ovr oldu ama uğraşıyorum. Maalesef Sneijder için zor adamlar kendi aralarında karar vermişler çoğunluk 85'i fazla bulmuş. Yine söylüyorum ovr dan ziyade oyuncunun diğer attributelarına konsantre olalım.

Ardanin ovr şuan kaç 85 değilmi 90 dribling vardi bu arada sneijder 85 olsun 80 att poz 79 reaksiyon isteriz son olarak hangi Futbolcu hakkında bilgi istersen yardimci olurum boy kilo sac tipi attribute

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Furkan Soysal ve Ertuğrul Ersoy'un boy ve kilosu lazım. Aslında gözden geçirmek için bütün Bursaspor'ın oyuncularının ki lazım.

Sneijder ve özellikle Melo'nun düşürülmesi acayip saçma olur.

Sneijder 3 IF 1 MOTM aldı. Kötü müymüş bu adam? En etkili oyuncumuzdu. 85 olmalı.

Melo düşürülürse saçmalığın daniskası olur. Bu adamı devre arasında 80'den 82'ye çıkarmadılar mı? :D Düşürülmesi ne alaka? En az 82 olmalı.

Ben de mi şu data ekibine katılsam diye düşünmüyor değilim. :asd2:

Sneijder ve özellikle Melo'nun düşürülmesi acayip saçma olur.

Sneijder 3 IF 1 MOTM aldı. Kötü müymüş bu adam? En etkili oyuncumuzdu. 85 olmalı.

Melo düşürülürse saçmalığın daniskası olur. Bu adamı devre arasında 80'den 82'ye çıkarmadılar mı? :D Düşürülmesi ne alaka? En az 82 olmalı.

Klasik EA kafasi.

@Şerafettin KOÇ

Kardes birsey yap...

Bu arada Seedorfi 34 Yasinda ragmen, Brezilya liginde oynarken +2 Upgrade vermisler gecen sene.

Sneijder en az 85 olmali. Adam 4 tane IF, birde bi tane MOTM almis. 17 Gol & 9 Assits.

Geri
Üst Alt