FIFA 15'te STSL de Yer Alacak

@şerafettin koç

Ozan

23 mart 95 li

19 age

70 kg

182 cm

Cdm cb rb

Son uefa maçinda cdm oynamişti bu arada fm scoutta takip ettirdim artilarinda tam bir dinamo

Eksisi ise boyu fena olmamasina rağmen hava topu iyi deil stamina 80 den yukari olmasi lazim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyunu storedan alıcagım için kapak önemli değil ama sneijderin olması lazım

10404079_285560881631181_5126685074655986712_n.jpg

Ohhaa nuri o ne?

Beyler su kapaq olayını bi arastırın teknosa mudurunu tanıyan vardı sorsun bi tepki gosterelim o ne lan

Caner Kapagi güzel ve dogru karar.

Caner haketdi bunu gecen seneki performansi ile.

FB formasi ilegüzel maclar oynadi..Yakisir.

Yav yalan fake onlar abd kapağinda dempsey ve messi var yani her kapakta messi olmak zorunda örnek meksikada hernandez unitedli olan

Ohhaa nuri o ne?

Beyler su kapaq olayını bi arastırın teknosa mudurunu tanıyan vardı sorsun bi tepki gosterelim o ne lan

Arastircak bisey yok olm Messi'siz kapak = fake. Caner Messi'nin yaninda olsa belki derdim ama bu fake

Ha yine de olabilir Messi'nin yaninda olacaksa

@şerafettin koç

Ozan

23 mart 95 li

19 age

70 kg

182 cm

Cdm cb rb

Son uefa maçinda cdm oynamişti bu arada fm scoutta takip ettirdim artilarinda tam bir dinamo

Eksisi ise boyu fena olmamasina rağmen hava topu iyi deil stamina 80 den yukari olmasi lazim

Bir zahmet profilin tamamını versen. Sonuçta adam milli oyuncu oyunda ovr şimdi çok çok düşük.

FUT 15 icin bazi kartlar yaptim.

Gecen senenin Gol Krali Aatif Chahechouhe. Cogu maclarda Sol acik oynadi, bence karti LW olacak ve Non Rare.

86f6486v.png

Trabzonspor'dan transfer ettiğimiz sag acik Olcan Adin.

c8x6r4z2.png

Sol bekimiz Alex TELLES. Büyük bir upgrade alacak ve FUT 15 karti muhtemelen böyle olacak...

pcxap6jt.png

Rüzgarin oglu Bruma.

w2v9mex2.png

Caykur Rizasporun golcüsü LUALUA! Bu cok enteresan bir silver kart olabillir. LuaLua mutlaka en az 4* Star skills ve 4 Star Weak foot alacak.

Stats de bir Silver Kart icin cok iyi.

vbx7wg7a.png

Kayser Erciyes'dan gelen Yasin Öztekin. Bu da cok enteresan bir silver kart olabillir.

odu2o6al.png

FUT 15 icin bazi kartlar yaptim.

Gecen senenin Gol Krali Aatif Chahechouhe. Cogu maclarda Sol acik oynadi, bence karti LW olacak ve Non Rare.

86f6486v.png

Trabzonspor'dan transfer ettiğimiz sag acik Olcan Adin.

c8x6r4z2.png

Sol bekimiz Alex TELLES. Büyük bir upgrade alacak ve FUT 15 karti muhtemelen böyle olacak...

pcxap6jt.png

Rüzgarin oglu Bruma.

w2v9mex2.png

Caykur Rizasporun golcüsü LUALUA! Bu cok enteresan bir silver kart olabillir. LuaLua mutlaka en az 4* Star skills ve 4 Star Weak foot alacak.

Stats de bir Silver Kart icin cok iyi.

vbx7wg7a.png

Kayser Erciyes'dan gelen Yasin Öztekin. Bu da cok enteresan bir silver kart olabillir.

odu2o6al.png

Baska bir kart isteyen var mi?

ne işe yarıcak senin sallama kartların ?

Geri
Üst Alt