FIFA 16 Ana Konu

Cok kirmizi cikiyor bu oyunda hemen duzeltmeleri gerek bu sorunu.

Okadar maç yaptım 2 tane sarı kart verildi bana belki. Kayarak mı girisiyorsunuz rakip e zart zurt?

Ama yavas indiriyor HA... daha 18%

Ne hikmetse 25% gecdi an Oyunu baslatabilyiorsun... :D

Oblak, Casilla mi Moya mi Kaleye La Liga Takiminda?

Oblak, Casilla mi Moya mi Kaleye La Liga Takiminda?

Oblak'ın diving düşük olduğundan eledim. Moya ve Casilla aynı gibi ama stoperin İspanyol olmaması şartıyla Atletico'lu oyuncu olması ihtimali Real'liden yüksek olduğundan yeşil çizgi için Moya diyorum.

Şimdi tüm sezon siyah formayla mı oynayacağız. Parçalı forma aynı pijama gibi duruyor, ulan Nike Allah belanızı versin.

Böyle şort tasarlanır mı lan. Düz renk yapsanız olmaz mıydı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

daha 35% Loading... lanne güzel mac yapicakdim... 1,2 kere Kick Off tamam da.. Seasons oynamak istiyorum.
artik yarin Full Dalariz...o zamana kadar Takimi tamamlariz.

Katalog da direk Coins var mi...yani mac boost degilde..direk Coins veren seyler

Şimdi tüm sezon siyah formayla mı oynayacağız. Parçalı forma aynı pijama gibi duruyor, ulan Nike Allah belanızı versin.

Böyle şort tasarlanır mı lan. Düz renk yapsanız olmaz mıydı.

Kafam Rahat benim.
Forma dedin cubuklu olur zaten

maxresdefault4.jpg

Şu iki kadroyla değişmeli olarak 10 maç üst üste kazandım. STSL kadrosunda Eto'o ile mutluydum aslında ama 57-59 dk arasını gezerken Persie'yi 6k'ya görünce kaptım hemen. Çok beğenmedim 1-2 maç daha şans verip olmazsa 10k'dan satarım.

EqGVJn.jpg

ngzArg.jpg

O degilde, simdi fanboyluk fln yapmayin, Ultimate Team'i bir kenara alalim. FIFA 16 Gameplay konusunda cidden mumnun kaldiniz mi? Saka olmali. EA icine etmis.

O degilde, simdi fanboyluk fln yapmayin, Ultimate Team'i bir kenara alalim. FIFA 16 Gameplay konusunda cidden mumnun kaldiniz mi? Saka olmali. EA icine etmis.
Benim pek hoşuma gitmedi ilk denemelerim de. 15'i almamıştım geçen sezon sadece arkadaşlar ile falan oynuyordum, 14 vardı bende en son ama 14 gameplay açısından bence daha güzeldi. 15 için pek bisey diyemem.

Zaten küçük kardeşime aldım, kendime almış olsaydım şimdi geri satmayı düşünürdüm.

Son düzenleme:
kirmizidan ziyade cok faul oluyor ve de ara paslari kisacaz derken tamamen kapatmişlar
kanat dişinda ara pas geçirmek imkansız

Geri
Üst Alt