FIFA 16 Ana Konu

İnceleme sitelerinden, oyunculara kadar genel olarak bir memnuniyetsizlik hakim. Problem pace değil; animasyonlar, oyuncu fiziği, top fiziği vs vs ciddi gerileme var bunlarda.

Kazanma konusunda problemim yok 12 maç yaptım 10'unu kazandım, ama zevk alamıyorum oyundan. 1-2 hafta beklerim patch ile istediğim kıvama gelmezse komple hesabı satarım.

Videothekten 1 günlügüne al en iyisi veya arkadaslarinda varsa denersin iste.
Oyun tarzini bildigim icin az cok begenecegini tahmin ediyorum ama ist etwas schwerer auch.
Baya sabirli ve passli oynamak gerekir oyunu.
Ortalar ile gol atiliyor tabiki halen ama cok daha zor cünkü ince ayarli baya yön verme konusu ortalarda ve kaleciler cok daha iyi.
Ama en iyisi denemen gerekir 1-2 saat. Ist wohl auch Geschmackssache wegen der komplexität

pasa dayali oyun tam benlik bir sey
ben sürekli pas yapmayi denerken elin oglu bir orta yapip kazaniyordu maci baya sinir oluyordum
full sürümü bi denerim bakalim
alirsam sana da haber veririm mac yapariz yine :D

gecen seneki olay yok bu sene kesinlikle daha gercek futbol olmus.

Şahin aga olay paslaşma, pace olayı değil. Evet o defolar düzeltilmiş doğrudur bence de olması gerekiyordu. Ama oyuncular kağıt gibi hala her oyuncunun top sürüşü aynı maç atmosferi yok neden bilmiyorum bunu ve oyun akmıyor bi şekilde. Ama Fifa oyun oynadığını hissettiriyor Pes maç oynadığını. 2 tane ss atıyorum rastgele gameplay den aldım 2 tane ss buyur sen karar ver ama görüntü kalitesi olarak bakma olaya. Hangisi daha gerçek duruyor sen karar ver.

Fifa16 icin patch 1.01 cikti bu arada bugün.
Pc icin cikmamis su an.

bendeki change log almanca oldugu icin burda paylasmanin anlami pek yok gibi ama almanyada olanlar icin paylasayim yinede...

Patch 1.01

• Stabilität in den Online-Spielmodi verbessert
  • Stabilität in FIFA Ultimate Team verbessert
  • Stabilität im Karrieremodus verbessert
  • Torhüter-KI optimiert
  • Trap-Error-Tuning korrigiert
  • Spielerpositionen nach Eckbällen korrigiert
  • Auswechslung nach roten Karten korrigiert
  • Probleme mit Debug Texten in mehreren Spielmodi behoben
  • Inkorrektes EA Trax Artwork verbessert
  • Spieler und Team Artworks verbessert

Pc icin cikmamis su an.

bendeki change log almanca oldugu icin burda paylasmanin anlami pek yok gibi ama almanyada olanlar icin paylasayim yinede...

Patch 1.01

• Torhüter-KI optimiert
guncellestirmemi bu?

Hemso bunu biraz aca bilirmisin?
Benim yazindan anladigim bu oluyor.Eger TOTW-3 secilecek oyunculari onceden tahmin ede bilirsek.Bunlarin simdiki normal kartlarini ucuza kapa bilsek.TOTW-3 aciklandikdan sonra pahaliya sata biliriz degilmi? dogru anlamismiyim.Bununda sebebi o hafta o oyuncularin normal kartlari packlarden acilamiyor.Mesala Zoumaya baktim senin yaziyi okudukdan sonra 9k-10k arasi fiyati vardi.77lik onceki kartida zaten fazla degil o kadar.
Aynen öyle. TOTW3'te mesela Lescott ve Marcos Rojo olacağından eminsin diyelim. İkisinin de toplayabildiğin kadar kartlarını topla, TOTW çıktıktan bi süre sonra yüksek fiyattan koy. Ama mesela bu durumda Lescott biraz manasız bi yatırım olur, BPL'de tonla İngiliz stoper var ondan daha iyi. Rojo ise doğru yatırım.

TOTW3 çıkmasını beklemek zorunda da değilsin aslında. Aldığın kartları 1-1.5k fazladan koy markete ama en az 10 tane falan kartın olması gerekiyor. Bazı tembeller var, Rojo alacak mesela, markette fiyat ayarlamadan arama yapıyor. Bakıyor ilk sayfaya, senin 1-2k şişirilmiş Rojo'ların var. "Haa fiyatı bu demek ki" diyor, alıyor birini. TOTW çıkınca tabi çok daha yükseğe satabiliyosun. Önemli olan oyuncunun talebinin yüksek olması. Bu haftaya bakalım mesela. Higuain, Martial, Bacca, Kagawa, Zouma, Fahrmann ve Bartra en garanti yatırımlar olurmuş.

Pc icin cikmamis su an.

Patch 1.01

• Torhüter-KI optimiert
Bu tüm platformlarda çıktı bikaç gün önce.

TOTW 2'de olacak oyuncuları düşünebilirsin. Martial, Zouma, Giovinco, Higuain, Yunus Malli... Çünkü bunlar en çok pack açılacak olan bu hafta packlerde olmayacaklar. Ama seçim sana kalmış, mesela Giovinco TOTW2'de olmazsa zarar edersin vs. Martial bence kesin olacak, Zouma da öyle. Serie A'dan kimse olmayacağı için Higuain de olur tahminimce. Malli kesin olur. Giovinco 2 gol 1 asistle oynamış, diğerlerine göre daha riskli gibi.
ayrica baktimda Hugain ve Bacca secilmis 2 ser gol atmislar.Giovinco 2 gol+1 asist yapmis.

Geri
Üst Alt