FIFA 16 Ana Konu

Bu PES de patchleri konsol oyunlarında da kullanabiliyor muyuz?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Oyuncular fena olm.. Hele pas atmalari ve topla oynamalari varya, müthis. Neymar fln topu iki ayaginda gezdiriyor yani, FIFA da sürekli tek bacak kullaniyorlar. pas atarken topa müthis yön veriyorlar, acayip yapmislar bu sene. Topa müdahale etmekte ayri bir zevk.

Tek benim de dikkatimi ceken olumsuz nokta, ceza sahasinda sutlar cok sert gidiyor ve kolay gol oluyor. Dogal olarakta kaleciler iyi degiller. Ama uzaklardan sutlar müthis yine.

PES 16 > FIFA 16

net.
Yorumlara goz attim, kaleciler yine cok klas degil, bazen bu nasil gol olur dermisin yani uzaktan gol yeme olasiligi devam ediyor. ve hakem de fazla duduk calmiyormus sert faullere, bazen kirmizi kartlik pozisyonlari es geciyor veya sari kart veriyormus sadece..

Bu PES de patchleri konsol oyunlarında da kullanabiliyor muyuz?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Hic konsol oyunlarinda oynamadim ama benim bildigim oluyor. Google'de Pes Patch diye arat, pes-patch sayfasi cikiyor, an itibariyle ulasilamiyor. Ama orda bile PS4 sektörü vardi yanilmiyorsam.

Yorumlara goz attim, kaleciler yine cok klas degil, bazen bu nasil gol olur dermisin yani uzaktan gol yeme olasiligi devam ediyor. ve hakem de fazla duduk calmiyormus sert faullere, bazen kirmizi kartlik pozisyonlari es geciyor veya sari kart veriyormus sadece..
Tam anlamiyla benim de gözüme carpan seyler bunlar iste. Hakemler fazla duduk calmamasi iyi bence, ama kirmizilik pozisyonda cidden sari gösteriyor :D

Uzaktan, söyle 30 m fln sut atinca gol fln olmuyor ama yine göze hos geliyor sut ve kalecinin refleksi. Ama ceza sahasina yaklasinca, gol olma ihtimali iyice yükseliyor ve icerisinde 99% gol :D

Ama söyle bir durum var, Legend oynarsan, rakip sana top göstermiyor zaten :D

Son düzenleme:
Fifa16 yi bende beğenmemiştim zaten . Pes16 denemedim bi deneyek

Tam anlamiyla benim de gözüme carpan seyler bunlar iste. Hakemler fazla duduk calmamasi iyi bence, ama kirmizilik pozisyonda cidden sari gösteriyor :D

Uzaktan, söyle 30 m fln sut atinca gol fln olmuyor ama yine göze hos geliyor sut ve kalecinin refleksi. Ama ceza sahasina yaklasinca, gol olma ihtimali iyice yükseliyor ve icerisinde 99% gol :D

Ama söyle bir durum var, Legend oynarsan, rakip sana top göstermiyor zaten :D
Heyecanlandim hafta sonu alip oynamak lazim artik :)

oynamayi beceremediginden ola bilirmi?

öyle olsa online seasonda ikinci lige kadar cikamazdim herhalde
orta kafa gol olsun veya sürekli ücgen ile pas atanlar olsun sinir bozucu olmaya baslamisti
gerek yok böyle sacma salak seylere
cok sükür bu sene oyunlara doyduk gelecek sene de aynisini olacaktir fifayi hic aramiyorum

öyle olsa online seasonda ikinci lige kadar cikamazdim herhalde
orta kafa gol olsun veya sürekli ücgen ile pas atanlar olsun sinir bozucu olmaya baslamisti
gerek yok böyle sacma salak seylere
cok sükür bu sene oyunlara doyduk gelecek sene de aynisini olacaktir fifayi hic aramiyorum

Necati iyi oyuncudur...

Bu tür sorunlar pek yok artik neco. Cok daha simultan olmus oyun. Zaten bu tür sinir bozucu oyun stilini oynayanlar genelikle sikaetci oluyor anladigim kadari fifa16 dan. Bide pace imkansiza yakin olmus ki tam fiyasko nooblar icin :D

Necati iyi oyuncudur...

Bu tür sorunlar pek yok artik neco. Cok daha simultan olmus oyun. Zaten bu tür sinir bozucu oyun stilini oynayanlar genelikle sikaetci oluyor anladigim kadari fifa16 dan. Bide pace imkansiza yakin olmus ki tam fiyasko nooblar icin :D

ben yine de cekingenim oyunu almak konusunda
bu sene arkadaslarda oynarim ben fifayi
gercekten hosuma giderse belki alirim ya da gelecek sene artik :asd:

ben yine de cekingenim oyunu almak konusunda
bu sene arkadaslarda oynarim ben fifayi
gercekten hosuma giderse belki alirim ya da gelecek sene artik :asd:

Videothekten 1 günlügüne al en iyisi veya arkadaslarinda varsa denersin iste.
Oyun tarzini bildigim icin az cok begenecegini tahmin ediyorum ama ist etwas schwerer auch.
Baya sabirli ve passli oynamak gerekir oyunu.
Ortalar ile gol atiliyor tabiki halen ama cok daha zor cünkü ince ayarli baya yön verme konusu ortalarda ve kaleciler cok daha iyi.
Ama en iyisi denemen gerekir 1-2 saat. Ist wohl auch Geschmackssache wegen der komplexität

TOTW 2'de olacak oyuncuları düşünebilirsin. Martial, Zouma, Giovinco, Higuain, Yunus Malli... Çünkü bunlar en çok pack açılacak olan bu hafta packlerde olmayacaklar. Ama seçim sana kalmış, mesela Giovinco TOTW2'de olmazsa zarar edersin vs. Martial bence kesin olacak, Zouma da öyle. Serie A'dan kimse olmayacağı için Higuain de olur tahminimce. Malli kesin olur. Giovinco 2 gol 1 asistle oynamış, diğerlerine göre daha riskli gibi.
Hemso bunu biraz aca bilirmisin?
Benim yazindan anladigim bu oluyor.Eger TOTW-3 secilecek oyunculari onceden tahmin ede bilirsek.Bunlarin simdiki normal kartlarini ucuza kapa bilsek.TOTW-3 aciklandikdan sonra pahaliya sata biliriz degilmi? dogru anlamismiyim.Bununda sebebi o hafta o oyuncularin normal kartlari packlarden acilamiyor.Mesala Zoumaya baktim senin yaziyi okudukdan sonra 9k-10k arasi fiyati vardi.77lik onceki kartida zaten fazla degil o kadar.

Geri
Üst Alt